Şimdi Ara

torpilsiz hakim savcı olunur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakim ve savcılık için hukuk okumak istiyorum torpilsiz olur mu bu iş ?

• sanmam hocam
  • Çok merak ettiğim bir konu :d

Herhangi bir sosyal mecrada muhalif içerik atmayın, bence size +10 puan katar.
  • Olursun tabi
  • Olunur tabi ama zordur. Sınavlardan geçebilmek için önce hukuk fakültesi hakkıyla okunmalı. Öyle dersleri dc ile geçsem olur diyen adam zaten fakülteyi zor bitirir hakim savcı hiç olamaz.
  • derece yaparsan o ayrı onu bilemem ama onun haricinde direkt torpil oynuyor
  • sen mezun olmaya gider bunlar merak etme
  • Bana kalırsa hiç olma boşver benim bir tanıdığım var adam senelerdir sınav,mülakat için uğraşıyor en son görüştüğümde kendi bürosunu açmış aylık gelirim 20 bin liranın aşağısına düşmüyor diyordu.Birde sürekli göçebe bir yaşam halindesin gittiğin yerlerde medeniyetin daha icat edilmediği yerler olacak.Tabi gerçekten bu işi idealizm diye gerçekten kafana koymuşsan zaten beni dinlemezsin.Soruna gelince de eğer apolitik biri olup terör örgütleriyle bir alakan olmaz ve sicilin temizse seçilebilirsin.

• sınavı iyi yaparsan olunur. Bütün savcı/hakimleri iktidara yakın mı sanıyorsun?
  • Kpss birincisi bile devlete atanamadıktan sonra bu mevkiler çok ütopik geliyor
  • Şaka mı yapiyorsun cocuum
  • 15 Temmuz Gazisi isen neden olmasın
  • araya milletvekili girmiş yine de atanamamış bir ankara hukuk mezunu abimiz...
    https://www.youtube.com/watch?v=0w2rDrs1lT0
  • Alım çok olursa, şansın artabilir.
  • Torpilsiz güvenlik görevlisi bile almayan kurumlar var türkiyede ve bu sadece hükümetle ilgili değil muhalefet torpili isteyen de var. Hakim savcı olunur mu? Sanmıyorum pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 21 Nisan 2019; 12:44:52 >
  • milli piyangonun da sana çıkma ihtimali var olduğu gibi bunda da ihtimal vardır.
    (Hukuk mezunu)/ (hakim-savcı) oranı düşük. Torpil faktörü olmasa da oldukça zor.
    Olunmaz değil ama olunur. Sen çok çalışırsın ne gerekiyorsa öğrenirsin sınavlardan yüksek alırsın bunları yaparsan büyük ihtimalle de olursun.
  • Bu ülkede adalet sadece saraylara verilen isim olduğu sürece bok olursun...
  • Torpilsiz olunur da Türkçe bilmeden olunmaz

Torpilsiz savcı değil savcı,hakim torpilsiz olunur mu olacak
  • Olamazsın hele şu zamanda özellikle 2016 sonrası mümkün değil. İyi bir hukukçu olmak yazılı sınavda yüksek puan almak da gerekmez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.