Şimdi Ara

Torpil 5 dakikada ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt

    Alelade sınavsız ön şartsız yapılan yaz stajları tarzı bir şey ise normal yani bana göre üsttede yazdığım gibi.


    Ama para kazanılan veya normalde ön şartları mülakatları olan bir staj ve bu tarz amca dayı araya sokularak alınıyorsa diğerleri egale ediliyorsa o yanlış işte ona karşıyım. Yoksa bizde yaz stajı yaptık staj zamanı eşe dosta bize yardımcı olabilir misiniz diyerek bulunur zaten staj yeri nasıl bulacak başka !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

    Çanakkale on sekiz mart üni de torpil ile diyetisyen almıştı 55 puanı mı ne vardı elemanın 90 alanlar izledi öyle elemanda sözde istenen bir belge olduğu için (kpss ile alım yapıldı.)


    Şimdi kalkın 7/24 kpss ve ales çalışın önünüze böylelerinin gelme ihtimali var


    Anlattığım olaylar Tanzanyada geçmektedir.

    Burada yanlış bilgi vermeye lüzum yok

    dediğiniz şey mozambikte yaşandı

  • Eğitim kurumlarimiz bu tür adaletsizlikten uzak olsa keşke.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun gibiler hazır slide üstünden düz okuyarak ders anlatır, doğru düzgün yabancı dil bilmez, yazdığı makaleler de ordan burdan toplamadır, üstüne bir de ego fışkırır her yerinden
    Yani böyle birisinin yanında staj yapmasan da hiçbir kaybın olmaz, sanki alanında büyük bir duayenmiş gibi seçici tavırlara girmesi de ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümle ne kadar acınası halde olduğumuzun örneğidir ,


    "Ben mikrofonu kapatmamışım, ama siz de duymuş oldunuz. Mesele değil, arkadaşlarla görüşüyoruz böyle bazen"


    Futbol kulübü gibi siyasi parti tutmaya devam.

  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Burada izah etmek istediği siz torpil olduğunu düşünüyorsunuz bu kurumda torpil asla olamaz referans baz alıyoruz daha yararlı olanları seçiyoruz demek istemiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüce Allah, akrabalara yardım etmemizi emrederken (Nahl, 16/90) onlara muhtaç oldukları hususlarda hediye vermemizi, ikramda bulunmamızı ve iyilik yaparak yakınlarla ilişkileri sürdürmemizi bizden istemektedir. Yine Cenab-ı Hak, akrabaya hakkını vermenin Allah’ın rızasını kazanmayı dileyenler için daha hayırlı olduğunu ve o kimselerin kurtuluşa erenlerden olacağını bildirmektedir (Rûm, 30/38).

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Glogreia kullanıcısına yanıt

    Yuce rab akrabaya yardim etmek icin kendi isin,paran,malin, mülkün,kendine ait sirketin vb.var ise onun ile yardim et der.M.metinerin soyledigi gibi devletin malini mulkunu vatandaşın vergisi ile yapilanlari,bergisi ile toolanan devletin kasasini peşkeş çek demiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Adalet mülkün temelidir"

    Adalet olmayan yerde ot bile bitmez, çiğner geçerler!

  • 2. Dunya savasi sirasinda koreli çinli kadinlari toplayip size tekstil atolyesinde is vericez diye kandirip askerlere sex kolesi yaptiklarini ogrendikten sonra cok sogudum japonlardan. Hala bu yaptiklari ile ilgili ne bir ozur dilemisler nede sorumlular yargilanmis... kimseninde harakiri yaptigi yok malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de bataklık-lar yoktur.

    Çünkü Türkiye komple bataklıktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

    Japonların porno filmleri de bir acayip. Belki tam olarak tarif edemem ama dünyanın geri kalanından farklı. Y


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

    seppuku olayı yanlış hatırlamıyorsam 1960larda yasaklandı zaten, şimdi genelde intihar ediyorlar. ha kendini kesmek nasıl yasaklanıyor diyorsanız orası garip tabi :) ama yapan varsa da öyle seramoni ile yapamıyor gizliden yapıyor ama öyle yapanların da kaldığını sanmıyorum. ayrıca japonlar dışa kapalı bir ülke oldukları için (tam kelimesini bulamadım ama) barbar olarak geliştiler. dışa açıldıkça normalleşmeye başladılar. şu an suç oranı en düşük ülkelerden biri konumunda her ne kadar içlerinde bizim gericiler gibi "eskiye özlem" duyanları olsa da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehape dönemindede ( böyle bir dönem olmadı ama hadi oldu diyelim , esasen AKP'den önce yani ) torpil vardı ama bunun gibi ortaya çıktığı durumlarda yaptırımı olurdu


    suç , haksızlık , cinayet vs. akp ile gelmedi ama bunlara kayıtsız kalınması Akp ile geldi.


    teşekkürler AK PARTİ

  • Staj için bir yerimizi yırtıyoruz sayın hocamız dayısı sayesinde elemanın tekini alıyor.

    O kadar staj mülakatına girdim sınav oldum gelen cevaplar red. Neden? Sebebi yok. Sıkıldım darlandım bunaldım.

    (yazılım stajı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozambik'te üniversitelerin ciddi bi kısmını Menzil tarikatı yönetiyor. sözleşmeli olan ve üniverside çalışması zorunlu olan akademisyenleri bile sırf Menzil'den değil diye üniversitede oda vermiyolar, ders vermiyolar, kadroya almıyolar. olay mahkemeye gidiyo, mahkemeyi sözleşmesi olan personel kazanıyo (doğal olarak, zaten aksi düşünülemez), ama üniversite yönetimi mahkeme sonucunu hiçe sayıyo, ve adamları gene almıyo.

    fedonculardan sonra şimdi onlar devraldılar Mozambik'teki yapılanma işlerini. adamlar Mozambik'i 20 senedir yöneten floresan partisinin direktifleri altında çalışıyolar, aynen zamanındaki fedon gibi. sen akademik kariyer yapmak için evinde oturup ders çalışacağına git bu yamyam kılıklı tarikatlere katıl daha iyi. adam devlet tarafından sözleşme imzalanmış ve o üniversitede çalışması zorunlu olan kişiyi bile dışlıyor, kanunu çiğniyor ve adamı üniversitenin dışında tutuyor, bu adam oturup da halkın arasından sıradan bir kişinin yaptığı staj başvuruna mı bakacak?

    durumun boyutlarının ne kadar korkunç seviyelerde olduğunu anlatmak gerçekten çok zor. ülke tam bir mürit ülkesi olmuş durumda, Mozambik yani, Türkiye değil bahsettiğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.