Şimdi Ara

Torpido rengi hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende yakın zamanda connect alacagım dün ,nternette araç ararken ön konsolların (radyo olan kısım) bazılarının siyah renkte bazılarının açık renkte oldugunu gordum acaba hangısı orjınal yanı fabrıka cıkısındakı asıl renk hangısı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koyuncu332 -- 5 Haziran 2010; 11:36:54 >

• siyahlar 2007 sarılar 2008
  • siyahlar 2007 ye kadar olan araçlarda mı ?
  • glx 2007 model olarak çıktı ... 2007 modellerin ön goğüsü siyahtır .. 2008 ve 2009 un başındakiler sarıdır .. daha sonra 2009 un ortalarında makyajlı kasa çıktı zaten onun göğüsü bambaşka
  • Peki 2007 nın ve 2008 ın ön göğüsünde donanım farkı var mı ?

Sanki bana radyo değişik gibi geldi ?
  • detaylı bilgi için imzama tıklarsanız '' FORD CONNECT TEAM '' a gelmiş olursunuz .. size detaylı bilgiyi verebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

siyahlar 2007 sarılar 2008

Anıl eksil bilgi vermeyelim lütfen
    Glx'ler 2007 de üretime başladı ve ilk üretilen 2007 araçlarda cd çalar kısmı siyahtı(eski modellerdeki gibi) bi süre sonra 2007 lerin 2. partilerinin üretim sırasında cd çalar kısmını krem ile değiştirdiler(daha kaliteli ve özellikli cd çalarla birlikte)

Yani piyasada 2007 model siyah cd çalar kısmı olanda var 2007 krem olanda var ama kısa bi süre sonra 2008'ler satılmaya başladıgı için 2007 krem cd çalar kısmı olan connect'lerin sayıları az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 7 Haziran 2010; 11:12:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.