Şimdi Ara

Torment:Tides of Numenera - ÇIKTI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2017 nin ilk çeyreğinde çıkacağını söylüyorlar yeni bir trailer ile. Bu kadar geç neden çıktığı ise belli oldu, konsollara da çıkarıyorlarmış oyunu...

  • 28 Şubat 2017 de çıkıyor oyun! Beklediğimize değecek mi bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    28 Şubat 2017 de çıkıyor oyun! Beklediğimize değecek mi bakalım.

    Nihayet.Umarım bu kadar beklediğimize değer.Oyun çıktıktan sonra bir de yama beklemek istemem şahsen.Kaç senedir bekliyoruz şurda.
  • Yeni büyük yama geldi beta için, oynanış açısından kolaylaştırıcı bir grup gereksiz eklenti gelmiş bana göre. Konsoldakiler ürküp kaçmasın diye yaptılar herhalde...

    Portrelerde yenilenmiş. Öncekilerden iyi yine, beğendiklerim var ama bazıları garip olmuş. Ayrıca Torment oyununa bu kadar düz grup elemanları yakıştıramıyorum ben...

    Torment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTITorment:Tides of Numenera -  ÇIKTI




  • Hakaten Torment evreni için çok sıradanlar. Bir Matkina eh işte, diğerleri için TR sokaklarında rasgele dolaşsan daha çılgın tiplere denk gelirsin :).

    The toy diye bi karakter var belki ondan bir şey çıkar.

    Bir de pek dillendirilmiyor galiba ek paket mevzuları gerçi oyun daha çıkmadan yapılması mantıksız zaten de, böyle bir durumda belki oraya saklarlar uçuk karakterleri. Bunca yıl sonra Şubat'taki çıkışla özlem bitsin istemiyorum:). Gerçi Inxile bu Obsidian da değil maksimum 1 yıl sonra cilalanmış pakedini çıkarır gibime geliyor:(.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 22 Aralık 2016; 14:42:32 >




  • Hımmm, çıkışa az kala kötü haberler geldi forumlardaki bir kaç sıkıştırma sonucu. Yakın zamanda oyunun konsol "trophy"leri sızmıştı ve buradaki ağır spoiler olan bazı trohpyler çok soru işareti bırakmıştı kafalarda. 14 gün sonra yanıt alabildik forumlarda.

    İlk olarak ve en önemlisi potansiyes parti üyesi sayısı 9 dan 6 ya düşmüş ve çıkara çıkara en ilginç olanları çıkarmışlar... Oom (eski adıyla Toy) ve bizim gibi eski bir castoff olan grup üyesi makaslanmış... Kalanlarda düz, senin benim gibi tipler.
    İkinci olarak, mihenk taşlarından olan Oasis şehri ("Vaha" anlamında, çölün ortasında su kubbesi şeklinde bir şehir, balık tarzı tipler ev sahipliği yapıyorlar) ana bir şehir olmaktan çıkıp, hikaye sırasında bir süre uğradığımız bir yere dönüşmüş...

    Bu olaylar dediğim gibi kazanımların sızdırılmasıyla ortaya çıktı, yoksa oyun çıkana kadar haberimiz olmayacaktı. Kim bilir başka neleri kestiler KS kampanyasında söz verdikleri.
    Aslında kesmeleri çok problem değil, asıl problem saklamaları. Larian, Divinity Original Sin'i de gece gündüzü çıkarmak zorunda kaldıklarını sayfa sayfa yazarak ve özür dilereyek yapmıştı. İnexile son ana kadar saklamayı tercih etti bunu...

    Oyundan hala umutluyum ama bu tarz saçmalıklar midemi bulandırmıyor değil.

    Edit : Ek olarak oyunun İtalyanca çevirisi de rafa kaldırılmış. İtalyanlardan iade isteyen olmuş baya bu yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Ocak 2017; 12:52:31 >




  • Bu yaptıkları hakkaten satın alanlara yapılmış güzel bir kazık gibi. Açıkçası companionlardan the toy'u sıkı bir şekilde bekliyordum detaylarını. Bunca zamandır detay çıkmamasının sebebi çıktı ortaya.

    Keşke konsollara portlamaya çalışacaklarına(ki bu KS projesinin başında söz edilmiyordu), KS prpjesinde söz verdikleri şeyleri bitirselerdi. Yaptıkları hakkaten güvenilirliklerine darbe vurdu.

    Umarım bir şekilde patch, add-on ve ya sanmıyorum ama xpack ile eksikleri giderirler.
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Asıl DLC olarak çıkarsa bu özellikler olay çıkacak. DLC olmayacak en ufak demişlerdi ama süpriz bekliyoruz.
  • Yeni güncelleme geldi, hafif özür gibi yukarıdaki olaydan sonra.
    https://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts/1770943

    Açıkçası pek samimi bulmuyorum şu saatten sonra, konsol trophyleri sızmasa kimsenin haberi olmayacaktı oyun çıkana kadar bundan. Şimdi yakalanınca kem küm ediyorlar.
    Ayrıca "Oasis" şehrinden sadece bahsettik demişler ama 4 milyon için eşik hedefti ve sırf orası için yardım miktarını yükseltenler oldu.

    Eklenti:

    Bu da olayı takip eden Reddit sayfası. RPG Codex araştırmacı gazeteciliği gururla sunar.
    https://www.reddit.com/r/Torment/comments/5q3z2c/achievements_leaked_missing_kickstarter_stretch/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Şubat 2017; 10:30:21 >





  • The early access version doesn't feature the companion list we initially had our sights on. This is true: for the release version, there will be six. While we laid the groundwork for more, while building the game we realized that we had to make a tradeoff between companions with depth, or a larger amount.


    Demek ki Companionları dlc ile tamamlayacaklar.Yukarıdaki kalın karakter kullandığım yer bunu destekler nitelikte. Bir yerde okumuştum(daha yeni bir açıklama), backerlar çıkacak dlclerden para vermeden yararlanacak ki en azından bunu yapmaları lazım. Ama keşke sızıntı ilen değil de resmi açıklama ile öğrenilseydi bu tarz şeyler.


    we’re still delivering a second major hub, and the Oasis will still appear in a smaller form.


    Oasis'in yerine kullanılması için "daha küçük boyutlu" bir büyük şehir(!) getiriyorlar; Bloom artık hem 1. büyük şehrimiz hem de 2. büyük şehrimiz olmuş artık, çok ilginç hakkat.


    But our focus on the game led to a different disservice. Namely, our lack of communication. We have always been major proponents of openness during development, but we did not communicate these changes earlier, and we should have done so sooner. For this, you have the entire team’s sincerest apologies. Going forward both with Torment and our future games, we hope to increase our efforts in making sure that you know the status and future plans for inXile’s projects.


    Yani kendileri de yazmışlar keşke daha önce size haber verebilseydik diye de sanki oyunculuk sektörüne yeni girmiş adamlardan kurulmuş firma. Bu yaptıkları hakkaten amatörlük ve aşırı güven sarsıcı bir şey.

    Backerlar için bedava dlclerin bedava olacağıın resmiyete dökmüşler ilerleyen paragrafta da:

    as our backers who helped make the game happen, any of these updates – such as DLCs and expansions – will be yours free of charge. This goes for both Kickstarter backers and those who backed through our website.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 1 Şubat 2017; 11:38:4 >




  • Olmaz olsun böyle oyun. Yapacağınız işin
  • Eeeee ?4 yıllık bekleyişin sonuna geldik bu konu niye coşkulu değil ?2 gün sonra çıkıyor oyun.Nerede hype
  • 4-5 kişi var konuyu takip eden, kendi aramızda bu kadar oluyor hype
    4 yıl iyi beklettiler, bir kısım resmen unuttu oyunu.
  • 2 saate açılıyor oyun indirmek için.

  • Tek beklediğim şey inşallah optimizasyonu iyidir de yama beklemeyiz YardıranziFantastik atmosferde kendimi kaybetmeye hazırımMy body is ready
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    PS4 incelemesi yapanların ortak şikayeti optimizasyon ne yazık ki. PC de daha oturaklı olmasını umut ediyorum.

    Ekleme: Steam de güncellemeye başlamış oyun, GoG da daha ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Şubat 2017; 10:28:3 >
  • Torment'i düşününce beklentiler büyük oluyor. İnşallah hayal kırıklığı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.