Şimdi Ara

TORK_DENGE_KÜTLE MERKEZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl hallettiniz bu konuları? Kullandığınız fasikül falan oldu mu ? İşledik fakat sağlam bir şekilde yarından başlayacağım sağlam bir hocadan dinledim ama sağlam bir kitaptan da devam ettirmek istiyorum. Önerilere açığım..

Edit:Arkadaşlar Ahmet Nuri Akay çok güzel anlatmış fakat temeli vermiş.Yani örnekler yetersiz birazdan Mehmet Karaağaç dinleyeceğim hadi bakalım..
    Edit2:Arkadaşlar Mehmet Karaağaç da çok güzel anlatmış fakat tercihim Mehmet Karaağaç yönünde bol örnek var ve akıcı bir şekilde anlatım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamamtellagi -- 28 Ocak 2014; 16:00:25 >

• Fem ygs lys beyaz sb
    Fem simetriler
    Final YGS lys sb

Derslerle soru cozmen arasına zaman gidecekse konuyu rahat tekrar etmek için fem simetri kullanabilirsin. Soru bankasi olarak fem veya final bence biri diğerinden daha iyi/kötü denemez ikisinden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Fem ygs lys beyaz sb
    Fem simetriler
    Final YGS lys sb

Derslerle soru cozmen arasına zaman gidecekse konuyu rahat tekrar etmek için fem simetri kullanabilirsin. Soru bankasi olarak fem veya final bence biri diğerinden daha iyi/kötü denemez ikisinden biri.

final ygs lys elimde k.ö necati dursun kitabı var o mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Fem ygs lys beyaz sb
    Fem simetriler
    Final YGS lys sb

final ygs lys elimde k.ö necati dursun kitabı var o mu?

Mustafa erden soru bankası.

• Ben hiç yapamıyorum ya video ile halledebilir miyim ?
  • nuri akay
  • nihat bilgin ve sınav çözdüm ben

• Var mı başka önerisi olan?
  • Ben de fen bilimleri ygs-lys sb +simetriden bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: senahizm

Ben de fen bilimleri ygs-lys sb +simetriden bitirdim

nasıl yapabiliyor musun her soruyu?
  • Mehmet Karaağaçtan dinle sıkıntın kalmaz
  • hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Ağırlık merkezinden soru kaçmıyor da tork hala sıkıntılı ya okulda dersleri falan kaçırmıştım oturmadı konu tam

• quote:

Ağırlık merkezinden soru kaçmıyor da tork hala sıkıntılı ya okulda dersleri falan kaçırmıştım oturmadı konu tam

tamam teşekkürler.Fizik netlerin ne alemde =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Mehmet Karaağaçtan dinle sıkıntın kalmaz

sağolun hocam çok iyi anlatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Mehmet Karaağaçtan dinle sıkıntın kalmaz

sağolun hocam çok iyi anlatmış.

Dinledin mi?
  • Dinlemekle olmaz gidip kitaba yumulman lazım
  • hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Valla sene başında 0.25 fizik neti geliyordu konu falan açmıştım nasıl düzelir vs diye. Sonra simetriden çalıştım, fen bilimleri+ okulda çözümün sb kullanıyoruz akıllı deftere falan baktım işte öyle düzelttim ama her gün fizik çalıştım diyebilirim. Şimdi okulun son haftası her gün denemelerimiz oldu onlarda 8-10 arası değişiyor. Max 11 net gördüm. (11.sınıfım)

• quote:

Valla sene başında 0.25 fizik neti geliyordu konu falan açmıştım nasıl düzelir vs diye. Sonra simetriden çalıştım, fen bilimleri+ okulda çözümün sb kullanıyoruz akıllı deftere falan baktım işte öyle düzelttim ama her gün fizik çalıştım diyebilirim. Şimdi okulun son haftası her gün denemelerimiz oldu onlarda 8-10 arası değişiyor. Max 11 net gördüm. (11.sınıfım)

sana tavsiye verenlerden idim ondan merak ettim çok sevindim umarım daha da yükselir.
  • Kardeşim fiziğimi kurtaran kitap palme a-b dir. Öneririm ygs lys dir tüm konular vardır içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Kardeşim fiziğimi kurtaran kitap palme a-b dir. Öneririm ygs lys dir tüm konular vardır içinde.

hocam o kitapları yaza saklıyorum.Öneriniz için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.