Şimdi Ara

Toplu Taşımalarda Işid Propagandaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otobüs ve metrolarda Işid propagandası yapan tipler türemiş. Farklı kişiler ama birebir aynı kelimelerle konuşuyorlar. Belli ki aynı kaynaktan ezberletilmiş.
    Arkadaşlar Tayyip Erdoğan bizde ya çok sevilen ya nefret edilen bir figür oldu. Işid şuan nefret eden tayfanın düşüncesini sömürmeye çalışıyor. Yapılan operasyonlardan kurtulmanın yolunu bu şekilde görüyorlar. Yakılan iki asker mevzusuyla başladı. Askerler ne diyordu, bu islam topraklarını terk edin, biz ettik siz etmeyin, şu halimizin sorumlusu Erdoğan. Hemen akabinde toplu taşımalarda çıkıp konuşan bu tiplerde iki askerden, bombalardan, kaos ortamından ve bunun sorumlusunun Tayyip Erdoğan olduğundan bahsediyorlar. Işid'den bahsedecekleri zaman bu şerefsiz ışid bu köpek ışid diye vurgulamalar yapıyorlar. Ben o şekilde vurgular vurgulamaz anlamıştım ne olduklarını. Çünkü resmen kimlik saklamak için yapılan zorlama vurgular :)
    Işid'in şuan yapmak istediği halkı yapılan operasyonlara karşı çıkar bir hale getirmek. Tayyip Erdoğan bizim halkın zayıf karnıdır. Sevenin gözü kapalı tamad ettiği, sevmeyenin tersi neyse o doğrudur dediği bir figür. Burada toplu taşımalarda Erdoğan sevmeyen kitlenin hoşuna gidecek şekilde bir konuşma yapılıyor. Aman dikkat edelim arkadaşlar.
    Işid'e yapılan operasyonlara gelirsek, 2016 senesinde kaç tane canlı bomba olayından bunların parmağının çıktığını, Kilis'i vs. hatırlarsak sanırım ne işimiz var orda demeyiz.



  • Herşeyin sorumlusu biz insanlarız ne isid ne rte ne akp.



    Oy vermeyin bakın bakalım nasıl gidiyolar ama yok bunlara oy verenler bırakmıyo bunları. Niye peki siyasal islam yüzünden.



    Zulmü, yoksuzluğu, hırsizliği destekleyenler kadar susanlar da suçlu.



    Bu milletten bi halt olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 155
  • Neye dikkat edecez hiçbirşey anlamadım. Kolumuzdan tutup gel tayyiple savaşcaz deyip götürcekler mi?

    RTE'den hoşlanmayan kişi zaten radikal-islamdan hatta büyük ihtimal, islamın her türlüsünden hoşlanmayan kişidir. ışide mi alacaklar?
  • Akpden daha az sevdiğim bir şey varsa o da islamcı teröristlerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.