Şimdi Ara

Toplu şekilde XBOX alımı | 21.11.09 Cumartesi Yazıcıoğlundayız. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaw adamın işi gücü yok ikide bir bu tarz başlıkları sabote ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihSelvi


    quote:

    Orijinalden alıntı: enclave

    quote:

    Orijinalden alıntı: reis_06

    50 kişi olmasada biz toplanabildiğimiz kadar toplanalım. İllaki indirim yapacak karakteri düzgün esnaf buluruz. Bayramda ben İstanbul'dayım bayramdada elden gidip alırım toplanırsak yada havale ederim güvenilir birisinden alırsak.


    Esnafların karakter düzgünlüğü yaptığı indirime oranlamı değerlendiriliyor. İndirim yapmayan bir esnaf karaktersiz yani oda ii be.

    Edit: İmla

    aynısını bende ilk okuduğumda düşünmüştüm ama yazmak istemedim tartışma cıkabilir diye madem sen yazmışsın sana
    +1903


    Bu lafım konuyu baltalamak adına her türlü uğraşını veren şahıslaradır. Kimse kusura bakmasın ama madem konsol satıyorlar, madem bu işin içindeler. Nakit parayla gelen (şu an 9 kişi olduk) belkide 20 kişi olucaz, 20 konsolu satıp karınamı bakar, yoksa indirim yok diyip müşteriyimi kaçırır. bu konuyu görüpte toplu alıma iyi fiyat veren dürüst esnafları bekleriz, ama konuyu baltalamak adına kendince boş uğraşlar veren esnafçıklara prim vermiyelim.. Bence.




  • Güzel bi başlık olmuş tebrikler Takılmayın kimseye, 10 kişi de olsa mutlaka az-çok indirim olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beholder


    quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    iyide arkadaşlar sizin balirli bir sayıdan sonra muhattabınız dükkan olmamalı,asıl hedefiniz toptancı olmalı,şu sizin almayı düşündüğünüz dükkanlara dağıtan toptancılar ona ulaşırsanız en uygun fiyattan alırsınız,bunu da düşünmeniz gerekirdi sonuçta o dükkanlara da gökten inmiyorbiraz daha kurcalarsanız bence o dediğim kişilere ulaşırsınız


    Kimdir bu toptancılar acaba? Bilen var mı? Yada Aral'lamı konuşsak ne yapsak.


    Aman ne yapıyorsunuz. Aral dediğiniz şirket aylar önce çıkmış Ps3 oyunlarını bile hala 170 Tl gibi fiyatlardan satan kazıkçı zihniyetin en önemli temsilcilerindendir. Atik yada benzeri "spot" olarak satış yapan yerlerden satın almanız lazım zaten Aral çektiği malın vergisini falan yatırdımı çıkan fiyat baya yüksek olur.

    Dediğim gibi Atik yada benzeri yerlerle görüşeceksiniz tabi indirim olayına birşey diyemem ne derler ne gibi bir fiyata inerler bilinmez ama ne kadar fazla o kadar iyi. Toptancılarınıda kolay kolay söylemezler gibime geliyor sonuçta söylemeleri demek hem o an hemde sonrası için kendi işlerine taş koymak olur onlar için

    İnşallah yüksek sayıda alıcı ile gidip ne karsı tarafın nede sizlerin mağdur olmayacağı fiyata alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Kasım 2009; 2:22:42 >




  • hocam düşünce güzel , teori olarak mükkemmel ama realiteye döküldüğünde çatlıycak bir eylem bu. bu tarz işlerde olayın artı ve eksilerini ortaya çıkartmak gerekir. artılarını siz yazmışsınız . ben biraz eksilerine değineyim

    1- 15 20 kişi toplandıktan sonra illa ki ama illa ki birileri sana " acil paraya ihtiyacım oldu , babamı ameliyata aldık , kafama taş düştü vs " gibi bir sürü bahane sayıcak ve bunu son ama son anda yapıcak.

    2- herşey tamam konsolları aldınız ucuza çat 3k verdi alet . millet senin kafana bincek aklına uyduk ordan aldık vs diye. bide gereksiz insanların ağız kokusunu çekiceksin iyilik yapıcam derken.

    3- hepsini geç 30 - 40 milyon ucuza almak harika bişey ama çekiceğin streside düşün bu arada değer mi değmez mi
  • umarim arkadasimizin baslattigi bu dayanisma yada herne diyorsaniz siz ise yarar

    bu devirdi kimse parayi kolay kazanmiyor

    hepimiz ne islerde calisiyor nelerden fedakarlik ediyoruz 3 kurus icin

    atik in ilaninda arcade icin 430 yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam umarim kalabaliklasirsinizda forumda guvendigimiz saticilarda

    kendilerini zora sokmadan yapabileceklerini yaparlar 10-20 suanda onemli olan o deyil onemli olan arkadasimizin dusuncesi ve bunun ise yaramasi
  • MS Garantisi altinda olucaksa ürünüm aldığım ve kırmızı gördüğünde hiçbir aksaklık olmadan "0" ürünle değiştirebiliceksem benide yazın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedoxx

    MS Garantisi altinda olucaksa ürünüm aldığım ve kırmızı gördüğünde hiçbir aksaklık olmadan "0" ürünle değiştirebiliceksem benide yazın.


    evet ms garantisi olcak hatta bize ozel yanında cod mw2 forza 3 ve halo 3:odst verceklermiş tobe tobe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedoxx

    MS Garantisi altinda olucaksa ürünüm aldığım ve kırmızı gördüğünde hiçbir aksaklık olmadan "0" ürünle değiştirebiliceksem benide yazın.


    Spot alacaz bedo, 3k içinde jasper bakınıyoruz. O garantiyi alabilmen için bimeksden filan alman lazım.
  • Toplu alım için ben de varım,1 tane de arcade model almak isterim.

    İllaki indirim yaparlar,zaten esnaflığı bilen,sindirmiş her şahıs belli bir mikar güzellik yapar,bu işin tabiatı budur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Toplu alım için ben de varım,1 tane de arcade model almak isterim.

    İllaki indirim yaparlar,zaten esnaflığı bilen,sindirmiş her şahıs belli bir mikar güzellik yapar,bu işin tabiatı budur.


    özelde isim soyisim şehir ve tel yollarsan adını eklerim. Sanırım 10 kişi olduk, yarın satıcılarla görüşmeye başlayabiliriz. Çalıştığım için şimdiye kadar kimseyle kontakt kurmadım sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biohard35

    arcade pack 119 sterlin olması lazım ingilterede

    Yanlış dostum,İngiltere de arcade pack mağaza fiyatı 149 sterlin,netdede shopto da 5-10 sterlin ucuz oluyor ama kesinlikle 119 sterline yok.
  • dostlar neden olmasın ya 20 kişi olduğunuzda fw siz konsolu 400 liraya nereye gitseniz alırsınız hiç sorun olmaz hatta bana söyleyin ben sizin için en kral pazarlığı yaparım sorun değil 20 kişi olunca 400 e gaanti veriyorum ama dolar ın yükselmemesi şartıyla.
  • Demin tolu alım için bir esnaf arkasdaş ile görüştüm,maalesef çok bir indirim yapamadı,dolar zaten yükselecek gibi dedi,fiyatlar artacakmış 10 gün içinde,üstelik belli tarihten sonraki(9.ay) cihazlara fw atılamıyor imiş.
  • 30 kişi toplansakta almaya kalktımız zaman biri dcek para çalındı biri dicek cebimden dustu biri foruma gıremedım dicek 3-5 kişi kalcaz
  • @faho

    425 Arcade fiyatı demişsin o fiyat yüksek, ben almam şahsen o fiyattan alacaksam.
  • Aynen, sonuçta insanlar bu toplu alma girişimine anlamlı fiyatlara alabilmek için girişiyorlar. Atik 430'a satarken 425'e almak çok anlamlı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beholder

    @faho

    425 Arcade fiyatı demişsin o fiyat yüksek, ben almam şahsen o fiyattan alacaksam.


    Evet,arkadaşın bana ilettiği rakam bu;6. ay üretim arcade için 425,elite siyah kutu için 620 tl.
    Maalesef büyük bir indirim olmadı,ama bana iletilen fiyatlar bunlar. Keşke çok daha uygun rakamlar olabilse,mesela gönül istiyor 400 - 410 gibi ama bilemiyorum.
  • orjinal kullancam ilk olarak 3-4 oyun alcam bide off :D başka orjinal kullancak varmi?kullancak varsa aynı oyunları alalım co-op falan yaparız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 20 Kasım 2009; 16:26:13 >
  • Valla orjinal kullanımda, geldiğinde bu noktada ps 3 alırım , özellikle hdd ve wireless'ı ile garantisi için. Orjinal kullanmak Microsoft türkiye'ye gelmeden tam xbox için anlamlı gelmiyor bana pek.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.