Şimdi Ara

Toplu oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düzenli olarak gruplar halinde oyun atsak nedersiniz?A takımı belirli olsun ve değişmesin grupta bir kişi yoksa da forumdan biri seçilir.

• Etkinlik bölümüne konu açabilirsin.West sunucusu için etkinliklerin çoğuna katılıyorum güzel sohbetler olabiliyor oyun esnasında keyifli dakikalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Etkinlik bölümüne konu açabilirsin.West sunucusu için etkinliklerin çoğuna katılıyorum güzel sohbetler olabiliyor oyun esnasında keyifli dakikalar..

Fikri sunmak için açtım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadi canım -- 31 Mart 2013; 20:01:28 >
  • Evet bencede çok haklısın ama yeri burası değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Etkinlik bölümüne konu açabilirsin.West sunucusu için etkinliklerin çoğuna katılıyorum güzel sohbetler olabiliyor oyun esnasında keyifli dakikalar..

Ben onu demiyorum şu saatte şurada toplanalım gibi yeni konu açabilirsin maç tarihi vererek yapanlar var katılımda iyi oluyor onu diyorum yoksa bu konuya lafım yok kardaşım benim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Ben onu demiyorum şu saatte şurada toplanalım gibi yeni konu açabilirsin maç tarihi vererek yapanlar var katılımda iyi oluyor onu diyorum yoksa bu konuya lafım yok kardaşım benim.

Ben yanlış anladım kusura bakma

• quote:

Kardaş seni öldü sandık biz ya Nerelerdeydin be adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Kardaş seni öldü sandık biz ya Nerelerdeydin be adam.

3-4 günlük işim vardı giremedim foruma öldü yazmışlar.uradayım kardaşım benim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.