Şimdi Ara

Topladığımız son sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa: Aerocool Strike X One Advance High Power 550W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu, 8 Adet Fan Yuvalı, Mid Tower Oyuncu ve Performans Kasası - 109,20$ - 198,63 TL (KDV Bizden!)
    Güç Kaynağı:
    İşlemci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 114,44$ - 208,17 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci Soğutucu:
    Anakart: MSI 970A-G46 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart - 106,14$ - 193,07 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül PC Belleği (CMX4GX3M1A1600C9) - 33,22$ - 60,43 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Powercolor ATI HD7850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (AX7850 1GBD5-DH) - 231,80$ - 421,64 TL (KDV Bizden!)
    Optik Sürücü: LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) - 25,56$ - 46,49 TL (KDV Bizden!)
    Monitör: BenQ GL2230A 21.5" 5ms Full HD Wide Screen Led Monitör - 133,28$ - 242,44 TL (KDV Bizden!)

Bir abimizle topladığımız sistem, bunu alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. 1200 1300 civarına geldi bütçem daha fazlasına el vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Galaxy A53
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

gayet güzel duruyor.işlemciye soğutucu düşünebilirsin ama bütçeni zorlarsa o kadar önemli değil

İleride bakarım sağol tavsiyen için. Kasa daha başkaydı ama 10wat güç eksik dedi :D sihirbazda. bu kasayı aldım bende sorun olcağını sanmıyorum.

Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun.

Hiçbir şey ele geçince hayalde olduğu kadar güzel kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaL-Gücü

monitör ü , samsung veya lg değiştir bence , ayırca ekstra bir soğutucu al , güzel sistem

Monitör ne fark edecek ki ?
    Daha Fazla Göster
  • gayet yeterli ve iyi bir sistem bende sistem topladım ama alamadım bir türlü tam alacağım kafama baska seyler gelıyor onu dusunene kadar indirim bitiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.