Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.082
Cevap
59
Favori
812.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R0ME

    Sanırım şans bugün Benden yanaydı.

    80 Dakika boyunca sert savunma,80. dakikadan sonra kanatlardan sert hücum ile 89. dakikada golü buldum.Karşı taraf sanırım böyle bir mağlubiyeti hiç beklemiyordu.

     Top Eleven Manager - Facebook


    Baba bu işi ben çözemedim, lig maçı ve ikinizde 8. seviyedesiniz. Neredeyse rakibinin bütün oyuncuları da token li hepsi özellikli adam, ama bu kadar yıldız farkının sende gözükmemesi lazım. Ortalaması kaç bu adamın.

    edit: Photoshop biraz fantazi işi olmuş.Ne lig nede şampiyonlar liginde bu kadar fark olur, kupa maçımı bu? Sen 8. ligde olsan bütün 5 yıldızlı adamların 55 ve üstüdür. Bu adamın oyuncuları o zaman 70 ve üstü en kötü. 10. yada 11. lige koy direk şampiyon olur rakibin. En kral taktiğide versen geçecen o işi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhany -- 15 Nisan 2012; 2:28:50 >




  • @TheKull

    Yok öyle bir şey Hocam.Öyle olsa Ben sabahtan akşama günlerce açık bırakırım o sayfa üzerinde,tokene token demem.
    Bu konuda en iyi bugları,token kazanma yöntemlerini trgala buluyor.İsterseniz o yönde biraz araştırma yapın.


    @muratonline

    Hocam defansın kanatlarındaki ok kırmızı-ileri şeklinde.Orta sahada,ortadaki adamın da oku kırmızı ve ileri.Öyle olduğu zaman işaretlenen futbolcular ileri-atağa yönelik oynuyorlar.


    @Korhany

    Hocam,3. sayfada bu konu ile ilgili sitemim mevcut.İsterseniz bakabilirsiniz.Daha önce de ekran görüntüsü paylaşmıştım.
    Bir oyun için photoshop ile uğraşacak değilim ki photoshop kullanmayı da zaten bilmem.

    Bakın sizin için bir kaç ekran görüntüsü daha aldım;

     Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook
     Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook
     Top Eleven Manager - Facebook

    Rakibin en iyi adamı 71,en kötüsü 68 ortalamaya sahip.

    Antreman menüsü altında ''Özel antrenör'' seçeneği ile token harcayarak futbolcunun gücünü 79'a kadar çıkartabiliyorsunuz.
    60 ortalamaya sahip bir adamı,79 ortalamaya çıkartmak için 288 antreman puanı için 2048 Token harcamak gerekiyor.

    Zaten ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi rakibin stadı da tokene dayalı gelişme göstermiş.Ben,oyuna başladığımdan beri inşaatları hiç durdurmadım ancak bu adamın yapılarının yarısını bile yapamadım neredeyse.

    Sanırım bahsedilen eleman token için epey yüklü bir miktar harcadı.Yada çok sağlam bir bug buldu.
    Gözlenen oyunculardan istediklerini aldı,ki almasına gerek de yok,sürekli Alman futbolcu almış,token sayesinde istediği özelliği de ekler,gelişimini de arttırır.
    Yoksa Ben de,ligde ilk gördüğümde şaşırmadım değil.

    Ekran görüntülerinde görülen Bolu Spor'da Benim takımım.Oyun sarınca bir tane daha hesap açmıştım.Ancak şansa hem ligde,hem de şampiyonlar liginde hep aynı grupta oluyoruz,birbirimizin önünü kesiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 15 Nisan 2012; 2:48:29 >




  • Benimde 3 takımım var Fakat en kral genç oyuncuyuda çekse yine token lazım. Ben bug la 500 e yakın token kazandım.Son 2 sezondur hiç bir şey yok. 105 tl para harcadım en iyi takımım 7. ligde 52 ortalamada. Rakibin ya harbi parayı kırmış saçıyo, ya da harbi düzgün bi bug bulmuş yakında bizde çözeriz
  • Ben maç oyunlarını çok severim.Arkadaştan görüpte başladım ve bağımlısı oldum neredeyse :D
    @R0ME usta zaten trgalanın taktiğiydi bu sitede yarım saat bekleme işi.
    Arkadaşlar bug vb. şeyler bulunca paylaşalım lütfen.Hepimiz kazanalım.Ben 1. sevideyim ama hergün 1 tokenle 5 yıldız oyuncu alıyorum.Şu anda hepsi 4-5 yıldızlı,ligde 5.yim.Bugün mesela japon birisini gördüm.Takımına bakıyım dedim.Lwl'i 2 olmasına rağmen tüm takımı kopmuş vaziyette + bu kız ve çekik :D
  • @TheKull

    Hocam biz Türk milleti olarak bulduğumuz şeyi paylaşma değil,saklama yoluna gitmekteyiz.
    O yüzden çalışan bir hile de olsa bu tip forumlarda paylaşılabileceğini açıkçası pek düşünmüyorum.

    Dediğiniz gibi trgala'ya göre anket sayfasında anketi yapmadan 30 dakika beklemek token gelmesine neden oluyormuş ancak hileyi-bugu ilk yayınlandığında denedim ve sonuç alamadım.

    Şu an için çalışan tek yöntem Hide My IP programı ile farklı ip adreslerinden giriş yapılıyormuş gibi gösterilerek token kazanmak.Bu yöntemde de videoların yüklenmesi bile epey vakit alıyor.





  • @R0ME Orda haklısın.Bizimkiler sadece kendilerine.Yabancılar hem kendilerine,hem başkalarına çalışıyor :) Ben çok uzun süredir bakıyorum,ama token bugu bulamadım adam gibi.Bazıları illegal programlar sürüyor.9999 tokenin oluyor ama sayfa yenilenince gidiyor :) Facebook creditsinde var onu pek araştıramadım.Ama para harcıycam galiba :D. 1. seviyedeyim tüm futbolcularım 4-5-6 yıldız :D hergün gelen 1 tokenle süper adamlar alıyorum.
  • Az önce aklıma geldi :D bişey daha sorucam. 2 yada 3 yıldızlı futbolcu satmıştımda sadece para geldi.Tokenler bize gelmiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKull

    Az önce aklıma geldi :D bişey daha sorucam. 2 yada 3 yıldızlı futbolcu satmıştımda sadece para geldi.Tokenler bize gelmiyormu?

    Malesef sadece para geliyor :)
  • Alırken token gidiyor.Satarken gelmiyor :/ Bu kısım baya saçma olmuş.İlla token almaya itiyorlar insanı xD.İşte benim team,lwl 1 :D kesmeye fırsat bulamadım,okul vakti :D.

     Top Eleven Manager - Facebook
  • Beyler bu arada token kazan>kategori>ücretsiz kısmında babylon diye çeviri programı var,indirip kuruyorsun.1 token geliyor,ben yaptım bana geldi.Ama esednod32 virüs buldu. :D
  • @TheKull

    Tekrar merhaba

    Hiç bir şekilde Top Eleven sitesindeki Win Token kısmında verilen programların haricindeki programlara itibar etmeyiniz.Genel olarak trojan barındırıyorlar,''Dimyata giderken evdeki bulgurdan olmak.'' durumu ile karşılaşmayın.

    Babylon'un kendi sitesinden indirme yaptığı için virüs bulabileceğini sanmıyorum açıkçası.Babylon,çeviri için internet bağlantısına gereksinim duyduğu için Eset Nod32,Babylon'un kendi kafasına göre internete bağlanabilme durumunu açık port bırakmaya neden olan yazılım olarak algılayıp,engellemiştir.

    Oyuna gereksiz yere para harcamayın.Eğer TV gelirinde Speed-Ekstra İthaf seçeneği geldiyse onu seçin,4 günde 5 token veriyor.Her gün transfer yapmayın,4 gün bekleyin,5 token doğru kullanılınca ileri seviye bir adam almaya yada en az,kaliteli 3 adam almaya yetiyor.

    Takımızın yerleşimi merkezi,pas yönünü ortadan yaparsanız ve rakibe oranla o bölgelerde uzun adamlarınız varsa pas atma şeklini uzun yaparsanız rakibe oranla daha atak oynarsınız.




  • Bu oyun o kadar absürt ki olamaz yani. Mümkün mü bu? Evet mümkün bu saçma oyun için. Boşuna para harcamayın bu oyuna sakın.

     Top Eleven Manager - Facebook
  • R0ME
    10 günde yaptım o takımı :D şuanda dahada iyi durumda sayılır.1 tokene 1 oyuncu alıyorum.Hemde 5 yada 4 yıldız ve 18-20 yaş arası.Esedden bende şüphe götürmüyorum değil,her (b)okta bişeyler bulmayı ihmal etmiyor. :D

    ilk3r.s
    Usta bende dün kötü bir yenilgi aldım,hemde kendi evimde.Rakibimin tüm oyuncuları 3 yıldız,bende 3 yıldız yok :) 4-5-6 yıldız. 2-3 yendi beni.Olabiliyor ,biraz şansa dayalı
  • Yan hesaptan oyuncu transfer edilmiyormu? Oyuncuyu transfer listesine eklendi diyor ama asıl hesapta transfer listesinde göremiyorum oyuncuyu
  • Başka hesaptan futbolcu transferimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 20 Nisan 2012; 21:33:14 >
  • Pardon şimdi anladım.Eklense bile.Senin görmen imkansız gibi birşey + iyi bir futbolcuysa dier oyuncular teklif verebilir.Oyunu milyonlarca kişinin oynadığını hesap edersek,kendi koyduğun futbolcuyu başka hesapta görmene olanak yok.Oyundada herkes ayrı kanalda gibi düşün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKull

    Pardon şimdi anladım.Eklense bile.Senin görmen imkansız gibi birşey + iyi bir futbolcuysa dier oyuncular teklif verebilir.Oyunu milyonlarca kişinin oynadığını hesap edersek,kendi koyduğun futbolcuyu başka hesapta görmene olanak yok.Oyundada herkes ayrı kanalda gibi düşün

    Teşekkürler


    Edit: Yan hesaptaki oyuncuyu listede gördüm ama talibi var ve bendede 3 token var İnşallah erken vazgeçerde ben alırım oyuncuyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 20 Nisan 2012; 22:10:03 >




  • Birde ilk yardım inşa edince 4 günde 1 tedave puanı geliyor. Ambulans,sağlık ekibi,revir vs. basınca üretim günleri kısalıyormu?
  • Kardeş alt kısmında yazar açıklaması.Ben henüz 15 günlük inşaatı bitirme aşamasındayım,oraları yapamadığım için net birşey söyleyemem.Top elevenin kendi sitesinde markafoni gibi sitelerin üyelik reklamları oluyor.Ad-soyad-şifre salla ve msne gönderip onayla.4 token kazanabilirsin.Dün 6 token kazandım.Oyuncum sakatlandığı için tedavi puanı aldım sakatlık giderici olandan.5 tanesi 1 gün götürüyormuş.Futbolcumun 3 günü kaldı , gitti güzelim tokenler.Her yanlış bir doğruyu öğretir.Birşeyi yapmadan önce incelemek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKull

    Kardeş alt kısmında yazar açıklaması.Ben henüz 15 günlük inşaatı bitirme aşamasındayım,oraları yapamadığım için net birşey söyleyemem.Top elevenin kendi sitesinde markafoni gibi sitelerin üyelik reklamları oluyor.Ad-soyad-şifre salla ve msne gönderip onayla.4 token kazanabilirsin.Dün 6 token kazandım.Oyuncum sakatlandığı için tedavi puanı aldım sakatlık giderici olandan.5 tanesi 1 gün götürüyormuş.Futbolcumun 3 günü kaldı , gitti güzelim tokenler.Her yanlış bir doğruyu öğretir.Birşeyi yapmadan önce incelemek lazım

    Onları hergün yapıyordumda artık 4-5 gündür tokenleri vermiyor




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.