Şimdi Ara

Toon Force Saçmalığı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Comicvine , Killermovies , Quora , Reddit vs.. gibi çizgi roman konusunda dünyaca tanınan sitelerde yok toon force Toaa'yı tekler yok Azathoth'u tekler yok Bugs Bunny true omnipotent tüm karakterleri tekler gibi sayısız saçmalıklar okudum ..

    Toon Force'un ne olduğuna gelirsek cartoon yani çizgi film karakterlerinin yaptığı ileri bir tür fizik kuralları yıkımı , gerçekliği çarpıtma ve saptırma denebilir .. Reality Warping ile hemen hemen aynı özelliktir .. Tek farkı reality warping comics , anime ve manga karakterleri tarafından yapılırken toon force ise cartoon karakterler tarafından rakiple dalga geçilen bir halde yapılır ve biraz daha üst seviye bir güçtür .. Bu kadar ..

    Bunu açıklamak istedim çünkü "joke karakterler" ile "toon force" tamamen farklı şeyler .. Omnipotentleri bile rahatça yenecek karakterler ya joke karakterlerdir ya Suggsverse karakterleridir ya da Dimensionsverse karakterleridir .. En büyük feati Afrika kıtasını kesmek olan Bugs Bunny'nin toon force özelliği değil .. Ona bakarsak Emperor Joker daha da öteye geçip dünyayı tamamen küp hale getirdi ve kıtaları kendi suratı yaptı ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 26 Şubat 2018; 0:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.