Şimdi Ara

Toner dolumu ile ilgili herşey (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
32
Favori
299.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @@@@cool 111 selam daha önce size de danışarak tonerimi kendim doldurdum ufak bir sorun var kağıdın sol tarafında leke bırakıyor çok az ama dilekçe tarzı bir çıktı alamıyorum artık her şeyi güzelce temizledim taktım modelim hp2015
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theyapici

    @@@@cool 111 selam daha önce size de danışarak tonerimi kendim doldurdum ufak bir sorun var kağıdın sol tarafında leke bırakıyor çok az ama dilekçe tarzı bir çıktı alamıyorum artık her şeyi güzelce temizledim taktım modelim hp2015


    drum değişim vakti gelmiş gibi gözüküyor. drumun uzun ömürlü olması açısından her dolumda atık haznesini boşaltmayı ihmal etmeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atcua

    Bir soru da benden.

    Xerox yazıcılarda (3117-3124) dolumdan sonra üzerindeki sigortayı değiştirmek gerekiyormu?


    gerekmiyor değiştirmesenizde yazdırır. 4521 modelinde sigorta değiştermediğinizde gelen faksları alamıyorsunuz. eğer faksını kullanıyorsanız 0,63 amper aynı boydaki cam sigortayla değiştirin.


  • gerekmiyor değiştirmesenizde yazdırır. 4521 modelinde sigorta değiştermediğinizde gelen faksları alamıyorsunuz. eğer faksını kullanıyorsanız 0,63 amper aynı boydaki cam sigortayla değiştirin.




    Orijinalden alıntı: çetin68

    ben 2 yıldır samsung 4521 kullanıyorum
    dolumdan sonra sigorta daha değiştirmedim orjinal üstünde gelen sigorta
    bilginize




    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cool111


    quote:

    Orijinalden alıntı: theyapici

    @@@@cool 111 selam daha önce size de danışarak tonerimi kendim doldurdum ufak bir sorun var kağıdın sol tarafında leke bırakıyor çok az ama dilekçe tarzı bir çıktı alamıyorum artık her şeyi güzelce temizledim taktım modelim hp2015


    drum değişim vakti gelmiş gibi gözüküyor. drumun uzun ömürlü olması açısından her dolumda atık haznesini boşaltmayı ihmal etmeyin

    galiba tonerin pimini çıkarmaya çalışırken zalimce drumı kendim bu hale koydum




  • Arkadaşlar merhaba. daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama (bu başlığı aradım ama bulamadım) bende samsung scx 4300 ve arkadaşımda samsung clp-325 yazıcı var. ben kendi tonerimi kendim dolduruyorum. Bendeki toner tozu ile onun tonerini doldursam olur mu? her yazıcı farklı çeşit toner mi kullanır arasındaki fark nedir. atıyorum HP yazıcıya samsung toneri doldurursam ne olur?
  • 1102 kullanan abi senin tonerin bence doludur fakat çipinden dolayı az yada bitmiş qözükebilir... sen dewam et çıktı almaya hiç sıkıntı yaşamassın bu konuda... kapasite ne kadarsa o kadar çıktı alınır. çip dediğim şey sadece doluluk oranını qösteren bişey,qerek yok değişmesine... istersen yenisini de alabilirsin (85A muadil toner) problemin ortadan kalkar. bak sana link atıyım orayı araştır,yardımcı olurlar.. ;)

    http://www.tonerdolummerkezi.com/935/HP+1102+(P-1102W)+TONER+DOLUMU+(HP+85A+(CE285A)+TONER+DOLUM)_.002



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniktonerci -- 6 Mayıs 2011; 16:31:31 >




  • yazdırma menüsü açıldığında tercihler kısmında bu seçenek mevcut. çift taraflı baskıyı seçerseniz önlü arkalı otomatik baskıyı yapabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HGZ1

    Arkadaşlar merhaba. daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama (bu başlığı aradım ama bulamadım) bende samsung scx 4300 ve arkadaşımda samsung clp-325 yazıcı var. ben kendi tonerimi kendim dolduruyorum. Bendeki toner tozu ile onun tonerini doldursam olur mu? her yazıcı farklı çeşit toner mi kullanır arasındaki fark nedir. atıyorum HP yazıcıya samsung toneri doldurursam ne olur?




    aynı marka farklı modellerde toner tozları birbiriyle uyumlu oluyor fakat marka farklı olunca sonuç kötü çıkabiliyor. toner tozundan dolum yapıp sonucu öğrenebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HGZ1

    Arkadaşlar merhaba. daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama (bu başlığı aradım ama bulamadım) bende samsung scx 4300 ve arkadaşımda samsung clp-325 yazıcı var. ben kendi tonerimi kendim dolduruyorum. Bendeki toner tozu ile onun tonerini doldursam olur mu? her yazıcı farklı çeşit toner mi kullanır arasındaki fark nedir. atıyorum HP yazıcıya samsung toneri doldurursam ne olur?



    HGZ1 arkadaş merhaba, aynı marka farklı modellerde aynı toner tozu kullanılabilir. Fakat değişik markalar için aynı toner tozunu kullanmak ilerde makinede ve tonerde sorunlar oluşturacaktır. Ayrıca Samsung CLP325 model tonerler çipli tonerler olduğu için herseferinde çip değişimi gerekmektedir. CLP325 toner dolumu ile ilgili şu link size yardımcı olacaktır:http://www.kartustoner.com/1640/SAMSUNG+CLP325+(CLP-325)+TONER+DOLUMU_.002




  • MERHABA, SAMSUNG CLP310 İÇİN TONER DOLUM VE NETTEN TAVSİYE SİTE:

    http://www.kartustoner.com/238/SAMSUNG+CLP-310+TONER+DOLUMU_.002
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknik Ekip

    SELAM, OKI 2500 İÇİN


    http://www.tonerdolummerkezi.com/743/OKI+2500+(B-2500-MFP)+TONER+DOLUMU_.002










    Reklamların bıktırdı artık...

    Sayende alışveriş yapacak olan da vazgeçiyordur...




  • emeği geçen herkese teşekürler
    benim bir sorum olacak bilgi sahibi olanlardan fikir almak istiyorum
    bende samsung 4521 var kullanıyorum.çipsiz yazıcılar bitmeden bir tane alıp yedek olsun diye sizlerin tavsiyesiyle (cool111 buradan selam)canon 4370 aldım ama daha kullanmadım.Kutusunda bekliyor.
    Asıl sorum şu gelecek yıl 1. sınıf okutacağımdan dolayı öğrencilere kendi resimleri olan metin çalışması, hikaye şeklinde çalışmalar yapmayı düşünüyorum.Resimler renkli olursa daha ilgi çekici olacağından bir renkli yazıcı alma isteğim var. istiyorum ki madem tonerimi dolduruyorum.tonerini kendim doldurabileceğim,sorun çıkartmayan çipsiz yada çipi resetlenebilen bir renkli yazıcı tavsiyeleriniz için bilgilerinize ihtiyacım var.
    Renkli yazıcı tasiyeniz ne olur? Renkli yazıcı kullananlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Ben HP CM 1312 nfi mfp kulanıyorum kırtasiyem için. tarayıcı faks ve fotokopi mevcut. Orjinal tonerlerle çıktı kalitesi harika. Ancak dolumu biraz zor. Uygun toz kullanmak gerekiyor. microerden deluxe toz alarak dolduruyorum ben. En kalitelisi o sanırım burdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Ama hala sanırım drumdan kaynaklanan sorunlar var çünkü biraz soluk basyor drum daha 2. dolumu olmasına rağmen. Bir de atık haznesi çok çabuk doluyor hatta taşıyor bile sıkışarak içerde. Anlayacağınız bence biraz fazla uğraştırıyor gibi bu model. Tabii benim acemiliğim de olabilir.
    Bir de tonerler çipli ama makina da "bitse de devam et" seçeneği var çipi değiştirmeden de basıyor.

    Benim de bir sorum olacak arkadaşlara;
    Bu silik basma olayını nasıl çözebilirim? dolum yapılamamış drum takıyorum başka tonerden söküp sonra 2. dolumda o da silik basmaya başlıyor. Bıçak ayarını sonuna kadar açmama rağmen. Atık haznesi bir de çok çabuk doluyor öyle ki toner tozu bitmeden atık haznesi dolup taşıp, sıkışıyor bile depoda. Yeni drum mı almalıyım acaba? Bir de drum temizleme solisyonları parlaklığı, koyuluğu arttırırmada işe yarar mı? yoksa genel bir temizlik için mi yalnızca onlar? örneğin microer'deki.
    Ve son olarak istek üzerine hp 5550 a3 boyutunda makina doldurucam microerden toz alıp verimli olur mu dersiniz?

    Son olarak da burda emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden çok çok teşekkürler. Elleri dert görmesin :)




  • Arkadaşlar renkli yazıcı tazsiyesi dedim ama aklıma gelgi sorayım dedim.
    ben sınıf öğretmeniyim renkli lazer olması da şart değil.Benim planım şu renkli baskı yapacak.yeri gelecek öğrencilere dergi basayım yeri gelecek renkli çalışma etkinlikleri düzenleyim.(1. sınıf için renkli olması ilgi çeker daha iyi olur.) ama maliyeti lazer gibi düşük olsun.
    Bana renkli baskı yapacak (mürekep püskürtmeli olmayacak) sorun çıkarmayan bir makina lazım renkli lazer demiştim ama başka seçeneklerde varmıdır bilmiyorum.Bu yüzden bilgisi olan arkadaşlardan fikir istiyorum.
    Bilgisi,tecrübesi olan arkadaşların bilgi paylaşımı yapmasını bekliyorum.
    Emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden çok teşekür ederim.
  • renkli lazer yazıcıların dolum maliyetleri malesef daha fazladır. renkli baskı için maliyeti daha düşük olduğundan genellikle mürekkep püskürtmeli yanda dolum tankı ilave edilerek modifiye edilmiş yazıcıları kullanıyorlar. örnek olması açısından bu gibi sistemler var.http://urun.gittigidiyor.com/BITMEYEN-KARTUSLU-CANON-MP-280-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ39924131
  • HP LASERJET M1132 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce847a-laserjet-m1132-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=45785


    sa yazıcı tarayacı fotokopi li yazıcı almak istiyorum tonerli sizce bu nasıl yardımcı olursanız çok iyi olur iş yerine almak istiyorum
  • coll111 ilgin için teşekür ederim sağolasın.
    renkli lazer yazıcıların maliyetinin normal yazıcılardan biraz daha fazla olduğunu biliyorum.Ama yinede tonerini kendim doldurabileceğim çipsiz yada çipi resetlenen sorun çıkarmayan kullanışlı renkli lazer ne tavsiye edersiniz modeli markası
    Birde merak ettiğim bilmediğim için soruyorum matbaalardaki gibi renkli baskı yapan altından kalkabileceğim baskı maliyeti düşük olan sorunsuz bildiğiniz bir makina varmıdır acaba?
    Bilginizi tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
  • bugun samsung scx-4600 modelini aldım demo toneri var içinde bu tonere dolum olurmu bitince yada chip reset bu demo toner ler içinde gecerlimi???simdiden yardımcı olucak arkadaslara tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.