Şimdi Ara

TONER DOLUMCUSUNDAN DOLUM HAKKINDA BİLGİ VE YAZICI TAVSİYELERİ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.934
Cevap
68
Favori
203.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asinan

    Esselamu Aleyküm Arkadaşlar...

    Ben de yazıcı almaya karar verip hangi yazıcıyı alacağıma karar kılamayanlardanım. Bu başlık altındaki yazılanları baştan sona okuyana kadar aslında amacım Samsung'un;
    SCX-3405FW, SCX-4729FD veya SCX-4655FN (kardeşi Samsung SCX-4655F de olabilir) modellerinden birisini, kullanıcı tecrübeleri ve uzman kişilerin forumlardaki yorumlarına göre almaktı. Samsung'un bu yazıcı modelleri bizim görsel zevk açısından hem şık hem fiyat olark aynı özellikteki muadil markaların aynı özellikteki modellerine göre ucuz hem de şu an için aylık ne kadar kullanırım tahmin edemiyorum. Muhtemelen aylık en fazla 50-100 sayfa çıktı alacağım, yazın da kullanmayacağım için fiyatı aynı özellikteki diğer muadillerine göre cazip gelmişti.

    Bunlar ile ilgili şu an aklıma gelen sorum; ola ki bunlardan birini aldım, kartuş tonerini doldurtmak için her seferinde ayrıca çip değişimi mi yapmak gerekiyor? yoksa 1 kez çip değiştiğinde kartuşun diğer aksamlarında sıkıntı çıkana kadar bu kartuşu doldurtabilir miyim? İlk dolumda çip değiştikten ve başarılı bir şekilde reset atıldıktan sonra toner maliyetleri hakkında bilginiz var mı?


    Diğer bir sorum ise bu incelediğim ve istediğim Samsung modelleri haricinde aşağıdaki özelliklere sahip çok fonksiyonlu mono lazer yazıcı önerebilir misiniz? idi.

    İstediğim özellikler:
    - Yazıcı, fotokopi, tarayıcı özellikli olsun ama faks (belgegeçer) mümkünse olmasın, yılda 3-5 kez kullanacağım bir özellik.
    - Çift taraflı baskı olması o yazıcıyı tercih etmemi artırıcı bir özellik.
    - Aynı şekilde ev ortamında ve 2+1 bir evde oturmam hasebiyle yazdırmak için kablosuz olması da tercih artırıcı bir sebep. Diğer şartlarla beraber bu şart, istediğimiz özellikte yazıcı bulmayı güçleştirecekse en azından ağ bağlantılı olsa iyi olur.
    - Yukarıda Samsung yazıcılarda da bahsettiğim gibi aylık baskı adedi hakkında şu an net bir fikrim olmasa da tahminen en fazla 50-100 civarı ki aslında 30 sayfa bile yazdırmayacağım aylar çok olacaktır.
    - Fiyatı en fazla 600 TL civarı.
    - Marka olarak ilk tercihim, HP.
    - Özellikle Samsung'dan vazgeçmemi sağlayacak konu olan toner dolumu, orijinal boş toner kartuşuna doldurulması koşuluyla kesinlikle olmalı.


    Son bir soru daha:
    Dolu kartuşu kutusuyla mı teslim ediyorsunuz? Eğer yukarıdaki maddelere göre yönlendirdiğiniz yazıcı(lar)dan kafama yatan olursa kartuşu sizden almayı düşünüyorum. Fakat benim çalıştığım ilçe olsun bağlı bulunduğu il olsun çok küçük ve anlattığınız şekilde profesyonel çalışan bir toner dolumcusu bulamam. Doğru düzgün gelen kargo da PTT Kargo. Kartuşa zarar geldiğinde hem paraya hem yazıcıya zarar hem de sizin emeğe yazık olacaktır.

    NOT: Bu yazıyı okuyan arkadaşlardan, derdimi bu kadar uzun anlattığım için çok özür diliyorum. Kafamdan geçenleri ayrıntılı özet şeklinde ancak bu kadar kısaltarak anlatmaya çalıştım

    ve aleykümselam . öncelikle açmış olduğum forumu okuduğunuz sorularınızdan belli oluyor. samsung cihazlarda reset attığınızda veya attırdığınızda yzıcının versiyonuna uygun ve yanlışlık yapılmadan resetlerseniz toner maliyetiniz kendi boşunuza dolumda 25-35t.lk. gibi fiyatlara düşer ki şuanda bu modelin çipi sadece 25-30t.l. ama bu reset olayındada büyük riskler var . bir hata oluşur veya elekt. kesilse yazıcınız kullanılmaz hale gelir ve garanti dışı olur böyle risklere girmektense aradığınız özellikleri de sunan hp laserjet 1217 veya hp laserjet 1536 modelini öneririm .aradığınız özellikler ve daha fazlası 1536modelinde var ve fiyatıda 600t.l.yi geçmez sanırım.
    eğer reset riskini almayım derseniz çipi her dolumda değiştirmeniz gerekir.
    kargo sorunu malesef nadirende olsa karşılaşılabiliyor biz kendi kutumuzda ve toneri nekadar sarmalasakda sanki adamlar üstünde sıçrıyorlar.
    biz genelde müşterilerimizle yedekli çalışırız . bizden boşunu vermeden 2ad. toner alırsanız hp 1536 toneri ni varsayarsak 18$+kdvye gelir. daha sonrada bu tonerler boşaldığında her seferinde 25t.l.+kdvye dram değişim dahil dolduruyoruz. yanlız biz 70t.l. altı siparişleri gönderemiyoruz. şirket ağırlıklı çalıştığımızdan ve yoğunluktan ev kullanıcılarına pek yönelemiyoruz.


    www.endlesskartus.com
    ender
  • İlgi, cevap ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Ender Bey. İyi çalışmalar
  • İyi günler, bende bir lazer printer almayı düşünüyorum ve araştırdıkça iyice kafam karıştı, bana fotokopi, tarayıcı ve faks özellikleri olan, siyah beyaz, toner dolumu problem olmayan 400 tl ye kadar bir yazıcı önerebilirseniz çok memnun olurum. Bulduğum iki ürünün linkini aşağıda veriyorum, bunlar veya bunların ayarında onerebileceğiniz başka markalar varsa bildirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

    1. http://www.vatanbilgisayar.com/oki-mb451dn-mb451dn-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=61909

    2. http://www.teknosa.com/urunler/125090548/lexmark-x204n-laser-multifunction-yazici
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abbaaas

    İyi günler, bende bir lazer printer almayı düşünüyorum ve araştırdıkça iyice kafam karıştı, bana fotokopi, tarayıcı ve faks özellikleri olan, siyah beyaz, toner dolumu problem olmayan 400 tl ye kadar bir yazıcı önerebilirseniz çok memnun olurum. Bulduğum iki ürünün linkini aşağıda veriyorum, bunlar veya bunların ayarında onerebileceğiniz başka markalar varsa bildirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

    1. http://www.vatanbilgisayar.com/oki-mb451dn-mb451dn-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=61909

    2. http://www.teknosa.com/urunler/125090548/lexmark-x204n-laser-multifunction-yazici

    hp 1212 -hp 1536 veya hp 1217 modellerinden birini tavsiye ederim toner tüketimleri aynıdır ve ekonomiktir. linkini verdiğiniz modelleri pek tavsiye etmem. özellikle okilerin dolumları sıkıntılıdır. lexmarkı kullanan müşterimiz var ondada dram ünitesi tonerin üzerinde değil ve 2-3dolumda bir atık haznesinin temizlenmesi ve dram değişimi gerekir.

    www.endlesskartus.com
    ender
  • Selamlar. maksimum 400 tl taş çatlasın 450 tl değerinde yazıcı-tarayıcı-fotokopi gerekiyor. sınıfta yoğun bir şekilde kullanılacak. tavsiyeniz nedir?
  • evde kullanmak üzere bitmeyen kartuşlu yazıcı araştırıyorum.izmirde elden almak istiyorum.şu iki yazıcı arasında kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:
    http://www.hepsindenal.com/?urun-114974-canon-mg-3250-yeni-renkli-bitmeyen-kartus-sistemi--ocp-murekkepli--1-sayfa-renkli-baski-0-01-tl- ve
    http://www.izmirbitmeyenkartus.com/urun/premium-tankli-bitmeyen-kartuslu-canon-mg-4250-yazici/3

    genellikle fotokopi için kullanılacak ama arada renkli fotoğraf çıktısı da almak istiyorum.asıl öğrenmek istediğim 3250 ocp mürekkep kullanıyor,4250 orion mürekkep kullanıyor.hangisi daha iyidir ve hangisinden daha çok verim alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuestionMark

    Selamlar. maksimum 400 tl taş çatlasın 450 tl değerinde yazıcı-tarayıcı-fotokopi gerekiyor. sınıfta yoğun bir şekilde kullanılacak. tavsiyeniz nedir?

    hp 1212 hp 1132 -hp 1536 veya hp 1217 modellerinden birini tavsiye ederim toner tüketimleri aynıdır ve ekonomiktir. yoğunluktan kastınız aylık 200-2500syfayı geçmicekse bunları öneririm.


    www.endlesskartus.com
    ender
  • endlessend E kullanıcısına yanıt
    750-1000 sayfa arası basılır ayda. 30 öğrenci var her gün 30 sayfa bassak bile ayda 500 sayfadan fazla yapar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuestionMark

    750-1000 sayfa arası basılır ayda. 30 öğrenci var her gün 30 sayfa bassak bile ayda 500 sayfadan fazla yapar

    tamam sıkıntı yok aylık 2000-2500sayfa alsanızda bu yazıcılar işinizi görür.
  • endlessend E kullanıcısına yanıt
    hocam çok sağolun da bu yazıcılar 500 liradan başlıyor 400'e nereden bulacağız? bir de bunlara orijinal mürekkep alamayız doldurulabilir mi bunların kartuşları
  • Fiyat (üst limit)__________________________________________________: 750 TL
    2- Aylık ortalama çıktı sayısı__________________________________________: İNTERNET KAFEDE KULLANILACAK
    3- Çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)___________: YAZICI TARAYICI FOTOKOPİ
    4- Özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz._____________________: RENKLİ LAZER
    5- Renkli çıktı gerekli mi?(renkli lazer yazıcı fiyatları diğerlerinden yuksektir) ____: EVET
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?_______________: KENDİM DOLUM YAPACAĞIM
    7- Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?__________________ : BROTHER VE HP
    8- Fax özelliği isteniyor mu? ________________________________________: HAYIR
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ____________________________: FARKETMEZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 17 Eylül 2013; 20:26:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuestionMark

    hocam çok sağolun da bu yazıcılar 500 liradan başlıyor 400'e nereden bulacağız? bir de bunlara orijinal mürekkep alamayız doldurulabilir mi bunların kartuşları

    hp 1132 yi tercih ederseniz (fax yoktur) 400t.l. nin altındadır. bunlar mürekkepli değil laser yazıcılardır. dolumu sorunsuz ve ekonomik olduğu için öneriyoruz. dolumu veya muadiliyle ilgili tel den ulaşırsanız yardımcı oluruz.


    www.endlesskartus.com
    ender



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endlessend -- 18 Eylül 2013; 10:43:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaero

    Fiyat (üst limit)__________________________________________________: 750 TL
    2- Aylık ortalama çıktı sayısı__________________________________________: İNTERNET KAFEDE KULLANILACAK
    3- Çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)___________: YAZICI TARAYICI FOTOKOPİ
    4- Özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz._____________________: RENKLİ LAZER
    5- Renkli çıktı gerekli mi?(renkli lazer yazıcı fiyatları diğerlerinden yuksektir) ____: EVET
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?_______________: KENDİM DOLUM YAPACAĞIM
    7- Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?__________________ : BROTHER VE HP
    8- Fax özelliği isteniyor mu? ________________________________________: HAYIR
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ____________________________: FARKETMEZ

    hp pro 200(m276) modelini tercih edebilirsiniz. gerçi size gerekmiyor ama wifi ve faxda var aynı ayarda bir yazıcı olmadığı için ve dolumu problemsiz olduğu için bunu öneririm.

    www.endlesskartus.com
    ender
  • Merhabalar. Ben de bir mono lazer yazıcı almak istiyorum. Model önerisinde bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

    -aylık baskı kapasitesi : max 2000 sf
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır) : hayır
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi) : hayır
    -fiyat aralığı : 0-200tl
    -wifi gereklimi : hayır
    -fax gereklimi : hayır
    -dolum yaptırılacakmı? : evet, kendimin yapabileceği, kolay olmalı.

    Bir de ileriye yönelik yedek parça gibi sıkıntıları olmamalı. Teşekkürler, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 20 Eylül 2013; 0:23:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbarian

    Merhabalar. Ben de bir mono lazer yazıcı almak istiyorum. Model önerisinde bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

    -aylık baskı kapasitesi : max 2000 sf
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır) : hayır
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi) : hayır
    -fiyat aralığı : 0-200tl
    -wifi gereklimi : hayır
    -fax gereklimi : hayır
    -dolum yaptırılacakmı? : evet, kendimin yapabileceği, kolay olmalı.

    Bir de ileriye yönelik yedek parça gibi sıkıntıları olmamalı. Teşekkürler, saygılar.

    hp 1102 modelini öneririm toneri doluma uygun ekonomiktir.
  • Merhabalar öncelikle böyle bir konu açıp karşılık beklemeden yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben sınıf öğretmeniyim ve sınıfımız için çalışma kağıdı yazılı kağıdı gibi ihtiyaçlarımızı karşılayacak fotokopi özellikli makine almak istiyorum. öncelikle hp marka makine düşünüyorum siz benden daha iyi bilirsiniz 2005 yılından beridir hp 1010 kullanıyorum dolum yaptırdığım tonerimle 3000 sayfa baskı aldım. şu zamanda bu rakama ulaşmam pek yok ama bir tonerle 2500 sayfa alabilirsem sınıfımı zarara sokmayacağımı düşünüyorum,

    -aylık baskı kapasitesi: 2500 sayfa (bir tonerle bu kadar basmak istiyorum)
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır): siyah beyaz
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi): evet, fotokopi özelliğini istiyorum
    -fiyat aralığı: 400 TL gibi bir bütçemiz var
    -wifi gereklimi :hayır
    -fax gereklimi: hayır
    -dolum yaptırılacakmı? dolum yaptırmamız bizim için daha uygun

    yazılarınızı okudum ve kafamda hp 1132 belirdi ancak yaşadığım şehirdeki dolumcular bana bu ürün için çok bassanız 1500 sayfa basarsınız diyerek, 2100 sayfa baskıyı ancak hp 1536 ile alırsınız diyerek, 1536 yı önerdiler şuda var 1132 şuan 300 tl 1536 ise 600 tl arada %100 bir fark varken 600 sayfa daha fazla basmak için 300 tl daha vermek pek anlamlı gelmedi sizden asıl öğrenmek istediğim 1132 nin tam dolu toneri ile 2500 sayfayı bulurmuyum (100 aşağı 100 yukarı önemli değil) ve 1132 için çip kırdırmak gibi dahada masraflı işler başıma gelirmi benim istediğim tonerimi doldurmak ve 2-3 doluma bir drum değiştirmek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: treek

    Merhabalar öncelikle böyle bir konu açıp karşılık beklemeden yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben sınıf öğretmeniyim ve sınıfımız için çalışma kağıdı yazılı kağıdı gibi ihtiyaçlarımızı karşılayacak fotokopi özellikli makine almak istiyorum. öncelikle hp marka makine düşünüyorum siz benden daha iyi bilirsiniz 2005 yılından beridir hp 1010 kullanıyorum dolum yaptırdığım tonerimle 3000 sayfa baskı aldım. şu zamanda bu rakama ulaşmam pek yok ama bir tonerle 2500 sayfa alabilirsem sınıfımı zarara sokmayacağımı düşünüyorum,

    -aylık baskı kapasitesi: 2500 sayfa (bir tonerle bu kadar basmak istiyorum)
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır): siyah beyaz
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi): evet, fotokopi özelliğini istiyorum
    -fiyat aralığı: 400 TL gibi bir bütçemiz var
    -wifi gereklimi :hayır
    -fax gereklimi: hayır
    -dolum yaptırılacakmı? dolum yaptırmamız bizim için daha uygun

    yazılarınızı okudum ve kafamda hp 1132 belirdi ancak yaşadığım şehirdeki dolumcular bana bu ürün için çok bassanız 1500 sayfa basarsınız diyerek, 2100 sayfa baskıyı ancak hp 1536 ile alırsınız diyerek, 1536 yı önerdiler şuda var 1132 şuan 300 tl 1536 ise 600 tl arada %100 bir fark varken 600 sayfa daha fazla basmak için 300 tl daha vermek pek anlamlı gelmedi sizden asıl öğrenmek istediğim 1132 nin tam dolu toneri ile 2500 sayfayı bulurmuyum (100 aşağı 100 yukarı önemli değil) ve 1132 için çip kırdırmak gibi dahada masraflı işler başıma gelirmi benim istediğim tonerimi doldurmak ve 2-3 doluma bir drum değiştirmek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

    hocam hp 1132de hp 1536modelide tonerleri %5syf. yoğunluğu ile 1600sayfa basar. ikisininde toneri aynı kapasitelidir. bir tonerle 2500sayfa üzerinde almak istiyorsanız hp pro 400(siyah olanı) tercih etmeniz gerekir. onunda fiyatı 1050-1350t.l. civarıdır. bence 1132i fax şart değilse işinizi görür. tercih sizin.


    www.endlesskartus.com
    ender
  • teşekkürler edindiğim bilgilere göre 3 dolumda bir drumlarıda değişmesi gerekiyormuş, kullanılan kağıda bağlı olarak bu süreç bir iki dolum aşağı yukarı atıyor imiş sizin kağıt olarak öneriniz varmıdır var ise hangi markaları önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endlessend

    quote:

    Orijinalden alıntı: treek

    Merhabalar öncelikle böyle bir konu açıp karşılık beklemeden yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben sınıf öğretmeniyim ve sınıfımız için çalışma kağıdı yazılı kağıdı gibi ihtiyaçlarımızı karşılayacak fotokopi özellikli makine almak istiyorum. öncelikle hp marka makine düşünüyorum siz benden daha iyi bilirsiniz 2005 yılından beridir hp 1010 kullanıyorum dolum yaptırdığım tonerimle 3000 sayfa baskı aldım. şu zamanda bu rakama ulaşmam pek yok ama bir tonerle 2500 sayfa alabilirsem sınıfımı zarara sokmayacağımı düşünüyorum,

    -aylık baskı kapasitesi: 2500 sayfa (bir tonerle bu kadar basmak istiyorum)
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır): siyah beyaz
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi): evet, fotokopi özelliğini istiyorum
    -fiyat aralığı: 400 TL gibi bir bütçemiz var
    -wifi gereklimi :hayır
    -fax gereklimi: hayır
    -dolum yaptırılacakmı? dolum yaptırmamız bizim için daha uygun

    yazılarınızı okudum ve kafamda hp 1132 belirdi ancak yaşadığım şehirdeki dolumcular bana bu ürün için çok bassanız 1500 sayfa basarsınız diyerek, 2100 sayfa baskıyı ancak hp 1536 ile alırsınız diyerek, 1536 yı önerdiler şuda var 1132 şuan 300 tl 1536 ise 600 tl arada %100 bir fark varken 600 sayfa daha fazla basmak için 300 tl daha vermek pek anlamlı gelmedi sizden asıl öğrenmek istediğim 1132 nin tam dolu toneri ile 2500 sayfayı bulurmuyum (100 aşağı 100 yukarı önemli değil) ve 1132 için çip kırdırmak gibi dahada masraflı işler başıma gelirmi benim istediğim tonerimi doldurmak ve 2-3 doluma bir drum değiştirmek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

    hocam hp 1132de hp 1536modelide tonerleri %5syf. yoğunluğu ile 1600sayfa basar. ikisininde toneri aynı kapasitelidir. bir tonerle 2500sayfa üzerinde almak istiyorsanız hp pro 400(siyah olanı) tercih etmeniz gerekir. onunda fiyatı 1050-1350t.l. civarıdır. bence 1132i fax şart değilse işinizi görür. tercih sizin.


    www.endlesskartus.com
    ender

    teşekkürler, şunuda gördüm 1536 nın kutusunda 2100 sayfa baskı verdiği yazıyor, ikisinin tonerde aynı kapasitede ise 1132 ile sanırım 1600 sayfayı biraz geçebilirim ve edindiğim bilgilere göre 3 dolumda bir drumlarıda değişmesi gerekiyormuş, kullanılan kağıda bağlı olarak bu süreç bir iki dolum aşağı yukarı atıyor imiş sizin kağıt olarak öneriniz varmıdır var ise hangi markaları önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: treek

    quote:

    Orijinalden alıntı: endlessend

    quote:

    Orijinalden alıntı: treek

    Merhabalar öncelikle böyle bir konu açıp karşılık beklemeden yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben sınıf öğretmeniyim ve sınıfımız için çalışma kağıdı yazılı kağıdı gibi ihtiyaçlarımızı karşılayacak fotokopi özellikli makine almak istiyorum. öncelikle hp marka makine düşünüyorum siz benden daha iyi bilirsiniz 2005 yılından beridir hp 1010 kullanıyorum dolum yaptırdığım tonerimle 3000 sayfa baskı aldım. şu zamanda bu rakama ulaşmam pek yok ama bir tonerle 2500 sayfa alabilirsem sınıfımı zarara sokmayacağımı düşünüyorum,

    -aylık baskı kapasitesi: 2500 sayfa (bir tonerle bu kadar basmak istiyorum)
    -renkli gereklimi(fiyatı önemli ölçüde artırır): siyah beyaz
    -çok fonksiyonlumu (tarayıcı-fotokopi): evet, fotokopi özelliğini istiyorum
    -fiyat aralığı: 400 TL gibi bir bütçemiz var
    -wifi gereklimi :hayır
    -fax gereklimi: hayır
    -dolum yaptırılacakmı? dolum yaptırmamız bizim için daha uygun

    yazılarınızı okudum ve kafamda hp 1132 belirdi ancak yaşadığım şehirdeki dolumcular bana bu ürün için çok bassanız 1500 sayfa basarsınız diyerek, 2100 sayfa baskıyı ancak hp 1536 ile alırsınız diyerek, 1536 yı önerdiler şuda var 1132 şuan 300 tl 1536 ise 600 tl arada %100 bir fark varken 600 sayfa daha fazla basmak için 300 tl daha vermek pek anlamlı gelmedi sizden asıl öğrenmek istediğim 1132 nin tam dolu toneri ile 2500 sayfayı bulurmuyum (100 aşağı 100 yukarı önemli değil) ve 1132 için çip kırdırmak gibi dahada masraflı işler başıma gelirmi benim istediğim tonerimi doldurmak ve 2-3 doluma bir drum değiştirmek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

    hocam hp 1132de hp 1536modelide tonerleri %5syf. yoğunluğu ile 1600sayfa basar. ikisininde toneri aynı kapasitelidir. bir tonerle 2500sayfa üzerinde almak istiyorsanız hp pro 400(siyah olanı) tercih etmeniz gerekir. onunda fiyatı 1050-1350t.l. civarıdır. bence 1132i fax şart değilse işinizi görür. tercih sizin.


    www.endlesskartus.com
    ender

    teşekkürler, şunuda gördüm 1536 nın kutusunda 2100 sayfa baskı verdiği yazıyor, ikisinin tonerde aynı kapasitede ise 1132 ile sanırım 1600 sayfayı biraz geçebilirim ve edindiğim bilgilere göre 3 dolumda bir drumlarıda değişmesi gerekiyormuş, kullanılan kağıda bağlı olarak bu süreç bir iki dolum aşağı yukarı atıyor imiş sizin kağıt olarak öneriniz varmıdır var ise hangi markaları önerirsiniz?

    biz şirket ağırlıklı çalıştığımızdan genelde kağıtlar ucuz olanı tercih edildiğinden şu kağıdı kullanın diye bişey diyemem kaldıki 500ad 1paket kağıtta kalitelisini kullanırsanız 2-4t.l. arasında fark ödersiniz 1tonerle 4top kağı tüketseniz kaliteli kağıtta 12t.l. civarı fazla ücret ödersinizki bu dramdan pahalıdır. dram değiştirmeyim diye dramın 2katı ücret ödemek biraz saçma olur kaldıki pahalı kağıt kullandınız diye 3dolumda dram değişmeden yapamazsınız biz tonerden maksimum verim alıp müşteriye en kaliteli çıktı aldırmak için her dolumda dramı değiştiriyoruz bu modellerde kaliteli çıktı almak istiyorsanız toneri sonuna kadar kullnayım diyorsanız 3dolum dramsız doldurmanız imkansızdır.


    www.endlesskartus.com
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.