Şimdi Ara

Tomya borsası Hull City formasına sponsor oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tomya borsası Hull City formasına sponsor oldu



    Genelde Türk kripto para borsalarını Türk takımlarına sponsor olurken görüyoruz ancak Tomya borsası farklı bir yol izliyor. Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City ile forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.



    Tomya borsası kimdir?



    2019 yılında kurulan ve 2020 ortalarında müşteri kabul etmeye başlayan Tomya kripto para borsası İstanbul kökenli. Bugüne kadar adını pek duymadığımız borsa Hull City sponsorluğu ile sürpriz yaptı.



    Ayrıca Bkz.Kripto Kraliçesi’nin başına ödül kondu



    2022/2023 sezonu boyunca ev, deplasman, üçüncü ve kaleci formalarının arka kısmında Tomya kripto para borsasının ismi yer alacak. Henüz Coinmarketcap ve Coingecko indekslerinde yer almadığı için istatistikler mevcut değil.



    Tomya borsası Corendon Airlines şirketinin ardından Hull City ile sponsorluk anlaşması imzalayan ikinci Türk firması oldu. Fenerbahçe-Hull City maçında da sponsorlu formalar görücüye çıktı.




    Kaynak:https://www.wearehullcity.co.uk/news/2022/july/tomya-become-back-of-shorts-sponsor/







  • Sağır duymaz uydurur derler bunlarda hergün bir borsa uyduruyorlar adamlar biliyorlar nasılsa bolca sazanlar var oltayı attılar nasılsa düşen balıklar illa olacaktır diye bekliyorlar hadi rasgele avınız bolca olsun.

  • Ya zaten şöyle düşünmek lazım, sponsor olmak ne demek, reklam için karşılığında bir ton para vermek demek. Bu parayı nasıl verebilirsin, müşterilerinden acayip kâr edebiliyorsan. Yani teknik olarak, bu ben seni acayip iyi öpüyorum demektir. Yoksa 3-5 kazanan adam yatırıma(reklama) o kadar para atamaz.

  • Hergün dolandırıcı borsalar piyasaya çıkıyor. İşin ilginç yanı da hepsi vurgunu yapabiliyor 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.