Şimdi Ara

Tomtom XL2 Cihaz Türkiye haritası yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün Almanyadan alınma olduğundan Türkiye haritası içinde yok çok uğraştım fakat yapamadım.Türkiye haritası için 49euro vermem gerekiyor.Buradaki Tomtom cihazın fiyatının 3te1 inden fazla..Şimdi ben buradan bu cihazın aynısından alsam içerisindekileri almanyadan aldıgım cihaza yüklesem iki ürün de çalışır mı?Ya da bu cihaza harita nerelerden yükletilebiliyor.

    Kendim bir türlü yapamadım versiyonuydu haritasıydı çok karışık birçok yere baktım.



  • Hocam bende birkaç güne kadar Almanya'dan arkadaşa aldırtmak istiyorum. Sizin yaşadığınız sorunu yaşamaktan korkuyorum. Garmin'in modelleri Türkiye uyumlu mu biliyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RccP

    Ürün Almanyadan alınma olduğundan Türkiye haritası içinde yok çok uğraştım fakat yapamadım.Türkiye haritası için 49euro vermem gerekiyor.Buradaki Tomtom cihazın fiyatının 3te1 inden fazla..Şimdi ben buradan bu cihazın aynısından alsam içerisindekileri almanyadan aldıgım cihaza yüklesem iki ürün de çalışır mı?Ya da bu cihaza harita nerelerden yükletilebiliyor.

    Kendim bir türlü yapamadım versiyonuydu haritasıydı çok karışık birçok yere baktım.

    çalışmaz çünki onlar o cihaza lisanslıdır ancak o cihazda çalışır 49euro verip haritayı yüklemeniz lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mthan

    Hocam bende birkaç güne kadar Almanya'dan arkadaşa aldırtmak istiyorum. Sizin yaşadığınız sorunu yaşamaktan korkuyorum. Garmin'in modelleri Türkiye uyumlu mu biliyor musunuz?

    yurtdışından aldırtma derim arkadaşım.Aldırtıyorsan da Türkiye haritası olan model varsa aldırt.Yoksa yüklü miktarda harita için veriyorsun..
  • Bu mesaji tesadüf simdi okudum. Ayni cihazdan bende aldim Almanya'dan. Türkiye haritasinin en güncel olanida yükledim. Sorunsuz calisiyor. Hatta Avrupa türkiye icinde dahil olan haritalarida yükledim. Sorusnsuz calisiyor. Bosuna paranizi vermeyin saga sola. Yardim sayfalarinda hersey anlatiliyor ama tabiki bazi aciklamalari anlamak bir cogumuza zor geliyor. Ben dahi bir cok aciklamalari okuyarak anliyabildim ve yapabildim. Cihaza yüklediginiz TomTomu patchy ederek haritalarida crackliyerek bu is oluyor.
  • Aynı cihaz şirketten bir arkadaşıma geldi. Yurt dışı cihaz ve Türkiye haritası yok.

    2 GB hafızası var, Türkiye ve ya Türkiye'nin de bulunduğu genel avrupa haritasını ücretsiz atmanın yolu var mıdır?

    Özelden yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Merhaba,

    0 216 282 1601 numarali telefondan hafta ici hergun saat 10.00 - 16.00 arasi Musteri Hizmetleri'ni aradiginizda yardimci olacaklardir. Alternatif olarak https://tr.support.tomtom.com/app/contact/locale/tr_TR eposta yollamayi da deneyebilirsiniz.

    Bol sans!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.