Şimdi Ara

Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _____________________________
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • sabısızlıkla bekiyorum.kolay gelsin

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • süper bir haber bende facebookda gördüm kolay gelsin simdiden tüm emegi gecenlere.
  • Aynen bende bigfile 003 hatası alıyorum kurduğum zaman bulamadım çözümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Mart 2014; 17:27:39 >

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

hatayı çözdüm oyun ve tr yamayı aynı yere kurduğumu sanıyordum ama hata yapıyormuşum .Oyun program files /Tomb Raider deimiş
    yamada program files sukranix/tomridere kurulurken hata yapmışım.

vallaha anlamadım program files Tomb Raider exe dosyasını secip kuluyor degilmi yama
  • Aynen öyle.
    Olmassa oyunu yamayı sil baştan kur.
    Oyun blaxcboxsa yamayı kurarken usteki ne tık koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Mart 2014; 21:28:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 10 Mart 2014; 21:28:34 >
  • _____________________________
  • Oyunu çıkar çıkmaz kurdum baktım oyun harika hemen oyunu sildim tr yanması bekledim şimdi oynuyorum iyiki beklemisim

• Arkadaşlarhttp://www.oyuncehennemi.com/tomb-raider-2013-100-turkce-yama-korsanda-oynama-t1135887.html bu linkte arkadaş iyi anlatmış ama galiba bir değişme olmuyor bendede olmuyordu problemi şöyle çözdüm oyunu sildim bir defa daha yükledim sonra update yaptım sonra crack yaptım türkçe yamayı yükledim sonra yine crack yaptım oyuna girdim sorunsuz şekilde oldu sizede öneririm

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Oyunu çıkar çıkmaz kurdum baktım oyun harika hemen oyunu sildim tr yanması bekledim şimdi oynuyorum iyiki beklemisim

Aynen bende tr yamayi beklemiştim

Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Çalışması
    Aynen bende kurdum Steam'de bugün dil değişmedi, sonra silip tekrar kurdum bu hatayı aldım. Yamayı tekrar silip yerel dosyaları doğrula dediğimde 3.3GB indirdi. Üstüne yamayı sıfırdan tekrar kurdum önceki döngüye geri döndüm bende en sonunda sildim oyunu Türkçe yamayı denemek için kurmuştum zaten
  • arkadaşlar patch yapıldıktan sonra hangi dosya değişiyor? 165 kb lik tiger dosyalardan biri değişiyor sanırım. Yamayı xbox360 ta denemek istiyorum. Pc de yamayı yapmış biri tiger dosyalarını bana gönderebilir mi? Çok teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.