Şimdi Ara

Tom Clany's EndWar PC. ÇIKTI (6.75GB)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
14.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Developer Ubisoft Shanghai
    Publisher Ubisoft
    Designer Michael de Plater
    Engine Unreal Engine 3
    Platform Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows[1]
    Release date US September 2008, EU Q3 2008 fiscal year,
    GenreReal-Time Strategy
    Mode Multiplayer, Single player
    Rating ESRB: RP (Rating Pending)
    Media Blu-Ray Disc, DVD

Oyun PC için çıkıcak! Resmi olarak duyuruldu!!!
    http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27705

Resmi Sitesi:
    http://endwargame.us.ubi.com/

Video
    http://www.gametrailers.com/game/4730.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 24 Şubat 2009; 17:45:28 >

• aman konzolcular duymasin

bu tip oyunlar PC de oynanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Mayıs 2008; 20:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

aman konzolcular duymasin

bu tip oyunlar PC de oynanir
    resimler süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 30 Mayıs 2008; 20:42:04 >

• grafikler güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fink u freeky

resimler süper

Alıntıları Göster
    oh oh Türkiyede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

oh oh Türkiyede var

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Bozkır*

Güzele benziyor.

Alıntıları Göster
    trgamer da videosu var. sesle kumanda yapmışlar konferansta denendi. adam "team 1 attack" diyor ve ünite komutu algılayıp yerine getiriyor. tam komutan yerine koyacak oyuncuyu yani. grafikler de şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smariton

trgamer da videosu var. sesle kumanda yapmışlar konferansta denendi. adam "team 1 attack" diyor ve ünite komutu algılayıp yerine getiriyor. tam komutan yerine koyacak oyuncuyu yani. grafikler de şahane.

Alıntıları Göster
    Sağlam sistem ister bu ama...
  • quote:

Güzele benziyor.

Alıntıları Göster
    Bu oyunu Ubisoft'un son zamanlarda PC için yapmadığı tek oyun olarak biliyordum. Eğer PC'ye çıkacağı kesinleştiyse güzel oldu. Beyond Good & Evil 2'nin de PC'ye gelmesi yakındır.

Yalnız Ubisoft Shanghai yapıyor oyunu, bu yüzden bunun da SCDA gibi bug yuvası olma olasılığı yüksek.
  • quote:

Güzele benziyor.

Alıntıları Göster
    Eylül de çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Eylül de çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Görüntülere çok fazla aldanmadan beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

Görüntülere çok fazla aldanmadan beklemek lazım

Alıntıları Göster
    Diğer oyunlarının hiç birini oynamadım ama resimlere bakılırsa ve şu sesle komut sistemide işe yarasa güzel bir oyun olacağına inanıyorum
    @Pro-Gamer Türkiyede var derken ?
  • bu ne leenn böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

bu ne leenn böle
    Zamanında Pc bu oyunu kaldırmaz diyordu yapan firma şimdi ne olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Zamanında Pc bu oyunu kaldırmaz diyordu yapan firma şimdi ne olmuş

Alıntıları Göster
    Yıl sonuna yıgılacak oyunlaarr yınee hayret walla yaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bu oyunu Ubisoft'un son zamanlarda PC için yapmadığı tek oyun olarak biliyordum. Eğer PC'ye çıkacağı kesinleştiyse güzel oldu. Beyond Good & Evil 2'nin de PC'ye gelmesi yakındır.

Yalnız Ubisoft Shanghai yapıyor oyunu, bu yüzden bunun da SCDA gibi bug yuvası olma olasılığı yüksek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Evet.Onu görünce bende biraz ümitsizliğe kapıldım.SCDA'yı hepimiz hatırlıyoruz.Resmen bi optimize özürlüsüydü + buh yuvası

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Evet.Onu görünce bende biraz ümitsizliğe kapıldım.SCDA'yı hepimiz hatırlıyoruz.Resmen bi optimize özürlüsüydü + buh yuvası

Alıntıları Göster
    Aylar önce Gametrailer'da bunun oyun içi görüntülerinin olduğu bir video vardı . Şu kızların kurduğu grup oynuyorlardı Unisoft'un merkezinde Xbox 360 ile . Orada ki görüntülerle bunlar arasında değil dağlar , yüzyıllar kadar fark var . Resimler oyunun trailer'ından , oyun içi değil yani . O video'da grafikler World in Conflict gibiydi . Tabii üstünde çalışmaya devam ederler ama , bu düzeyi sadece PC değil , konsollarda kaldırmaz . Henüz değil . Ama yine de büyük konuşmayayım ben .

Bende istiyordum bu oyunun PC'ye gelmesini . Bakalım nasıl alıştırıcam kendimi "saldırsanıza lan?!" demek yerine "Team One , attack" "Team Two , Hold" demeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Aylar önce Gametrailer'da bunun oyun içi görüntülerinin olduğu bir video vardı . Şu kızların kurduğu grup oynuyorlardı Unisoft'un merkezinde Xbox 360 ile . Orada ki görüntülerle bunlar arasında değil dağlar , yüzyıllar kadar fark var . Resimler oyunun trailer'ından , oyun içi değil yani . O video'da grafikler World in Conflict gibiydi . Tabii üstünde çalışmaya devam ederler ama , bu düzeyi sadece PC değil , konsollarda kaldırmaz . Henüz değil . Ama yine de büyük konuşmayayım ben .

Bende istiyordum bu oyunun PC'ye gelmesini . Bakalım nasıl alıştırıcam kendimi "saldırsanıza lan?!" demek yerine "Team One , attack" "Team Two , Hold" demeye

Alıntıları Göster
    Şimdi beyaz sarayı yıkabilecek miyiz.
    World in conflict te en çok onu istemiştim ama özgürlük anıtıyla yetinmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: cavroatesh

Şimdi beyaz sarayı yıkabilecek miyiz.
    World in conflict te en çok onu istemiştim ama özgürlük anıtıyla yetinmiştim

Alıntıları Göster
    Bu oyun şimdi tam olarak stratejimi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske30

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maske30

Türü RTS. Real-time strategy(Gerçek zamanlı Strateji)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.