Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division Türkçe Dil Desteği - Kampanyayı İmzala (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Ki o dillerin bazılarının toplamı ülkemizdeki oyuncu sayısına eşittir nerdeyse ama buna rağmen yokuz !!!

Bir Polonya'da Türkiye'den daha iyi oyun satışı mı var? Yapılan düpedüz çifte standart.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • ubisoft burada bir ekip kursun, bir kaç ay gönüllü bile çalışırım. sonra işe alsın
  • Arkadaşlar imza kampanyasını başlatan benim. Amacım gerçekten Ubisofta sesimizi duyurmak. Okulumdan dolayı oyunun duyurulmasından beri doğru düzgün takip edemedim. Bende isterdim 3 sene önceden imza kampanyası başlatmayı ama olmadı. E şimdi olmayacak diye de bir şey yok. Şimdiye kadar kabul etmediler, şimdi de etmezler diye de bir şey yok. Ben şansımı sizinde desteğinizle denemek istiyorum.

Zaten sağolsun ubisoft konsol sistemini alıp aksiyonlara sadece tuş atayarak pc'ye çıkarmış. Yani bilgisayara kol takıp oynasanız hiç bir farkı yok

Anlayacağınız bu işlerle gerçekten uğraşmak istediğim için kampanyayı başlattım. 100 imza sonrasında ubisofta gerekli dilekçeleri mail yoluyla atmaya başlayacağım. Açıkçası engellemedikleri sürece sıkıştırmaya da devam edeceğim.

Ubisofttan değil ama sizlerden umutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

bunlar fransız, yani doğuştan Türk düşmanı adamlar, Dünya da her dili koyarlar Türkçe yi koymaz bu kurbağa yiyenler. İstanbul da geçen Assassin's creed bile Türkçe değildi.

Ubisoft'un son çıkan mobil oyunları Türkçe çıkıyor. Satışlar, kullanıcılar vs.. ile alakalı.

rayman ile şirinlerden bahsediyorsun galiba ,bizim millete beleş mezar var desen kuyruğa girerler, bu oyunlar zaten ücretsiz bırakta Türkçe çıksın onlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Source kullanıcısına yanıt
    Polonyada 1 sene bulundum. Orada satislar bu ulkenin kat kat fazlasi emin olun. Az degil cok fark var. Neredeyse almanyaya yaklasacak kadar ilgi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

bunlar fransız, yani doğuştan Türk düşmanı adamlar, Dünya da her dili koyarlar Türkçe yi koymaz bu kurbağa yiyenler. İstanbul da geçen Assassin's creed bile Türkçe değildi.

Ubisoft'un son çıkan mobil oyunları Türkçe çıkıyor. Satışlar, kullanıcılar vs.. ile alakalı.

rayman ile şirinlerden bahsediyorsun galiba ,bizim millete beleş mezar var desen kuyruğa girerler, bu oyunlar zaten ücretsiz bırakta Türkçe çıksın onlar.

İlgi ve satış olduğu zaman otomatikman Türkçe getiriyorlar. PES ve FIFA satıldığı için Türkçe dil koyuldu.

Mobil oyunların geneli Türkçe neredeyse.

• Ubizort da çok önemsiyordu 3-5 sanal imzayı Bu ülkede oyun sektörü boş iş olarak görülür, oyun alanlar enayi diye nitelendir zaten bunu destekleyende satış rakamları emin olun yıl sonu bu oyunun Tr satış rakamı 5bin-6bin fiziksel / dijital kopya olacaktır bunun içinde dil eklemezler.

tabi satmaz çünkü Tr dil yok diyenler gelmeden şöyle bir dipnot ekleyeyim.

TlouR dünyada 10milyon satarken Tr de 3bin civarındaydı

Lehçe niye var diyenler olmuş neymiş tek polonya kullanıyormuş 40 milyonluk polonya senden daha fazla oyun alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 31 Ocak 2016; 1:49:11 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

Polonya 3.sınıf Ortadoğu ülkesi mi?Ubisoft yapmamakta haklı Türkçe dil lüks kaçar bu ülke için

Orijinalden alıntı: Dante

Polonyada 1 sene bulundum. Orada satislar bu ulkenin kat kat fazlasi emin olun. Az degil cok fark var. Neredeyse almanyaya yaklasacak kadar ilgi var.

Polonya'da oyunlar ne kadar satıyor hocam?

Mesela ben şöyle bir bilgi buldum, MMO ve free to olay oyunlara Turkiye'de 434 milyon dolar harcaniyormus Polonya'da ise 311 milyon dolar harcama yapılıyormuş.

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Polonya 3.sınıf Ortadoğu ülkesi mi?Ubisoft yapmamakta haklı Türkçe dil lüks kaçar bu ülke için

3. Sınıf değil belki ama ulkemizle gore abartılacak bir yanı olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Polonya'da oyunlar ne kadar satıyor hocam?

Mesela ben şöyle bir bilgi buldum, MMO ve free to olay oyunlara Turkiye'de 434 milyon dolar harcaniyormus Polonya'da ise 311 milyon dolar harcama yapılıyormuş.

Polonya 40 milyon, Türkiye 80 milyon

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yapımcılar ülke nüfusuna değil gelen paraya bakarlar büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Yapımcılar ülke nüfusuna değil gelen paraya bakarlar büyük ihtimal

yazdığıma bakınca sadece bunu mu anlıyorsun ? sadece ülke nufusu ha

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Nüfus oranına göre satışlar ülkemizden iyi buna lafım yok ama yapımcılar harcanan toplam paraya bakar diyorum bir oyuna dil desteği eklemek için, önce ki mesajlarımda verdiğim bilgide Türkiye'de MMO ve free to play oyunlara 434 milyon dolar harcanmış Polonya'da ise 311 milyon dolar harcama yapılmış, normal oyunlarda durum nedir bilmiyorum ama eğer durum böyle ise neden Türkçe eklenmemiş merak ediyorum.

Kesin bize dusmanlar yoksa yerlerde olan oyun satislariyla, oyun dunyasinda soz sahibi olmamakla, eglencenin tamamen luks tuketim olarak gorulmesi ve ona gore fiyat politikalari belirlenmesiyle hic alakasi yoktur. Kesin bize dusmanlar baska mantikli bir aciklama bulamadim ben

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Kesin bize dusmanlar yoksa yerlerde olan oyun satislariyla, oyun dunyasinda soz sahibi olmamakla, eglencenin tamamen luks tuketim olarak gorulmesi ve ona gore fiyat politikalari belirlenmesiyle hic alakasi yoktur. Kesin bize dusmanlar baska mantikli bir aciklama bulamadim ben

Hocam benim anlamadığım ülkemize neden böyle bir çifte standart uygulanıyor? Mesela Polonya, ben Polonya'da Türkiye'den daha iyi oyun satışı yapıldığına inanmıyorum ama Polonya için dil desteği mevcut, ama ülkemiz için dil desteği yok neden yok? MMO oyunlarda Türkiye'de 434 milyon dolar harcanırken Polonya'da 311 milyon dolar harcanıyormuş normal oyunlarda durum nedir bilmiyorum ama MMO oyunlardan yola çıkarsak Polonya'dan daha fazla oyun satılıyor ülkemizde peki buna rağmen neden 19 dil desteği varken bu diller içinde güzel dilimiz Türkçe yok? Avrupa Birliği üyesi olmadığımız için mi? Ubisoft dil desteğinde çifte standart uyguladığını düşünüyorum o yüzden herkesi dil desteği için desteğe çağırıyorum.

• Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Eğer cevap verirlerse burda verilen cevabı paylaşırsanız sevinirim.

Yukarida bir arkadas oradaki satisin buradakinden cok daha fazla oldugunu soyledi zaten. Ayriyetten free to play ile uc aaa oyunlar ayni sey mi ? Football manager yapimcilari oyunlarinin en cok oynandigi ilk uc ulke arasinda turkiyeyi gosteriyor. (Ama korsan olarak oynaniyor cogu)adamlar sirf bunun onune bir nebze gecebilmek icin tr dil eklediler sonuc yine husran millet korsan kullanmaya devam ediyor. Kendimizi elestirmek yerine onlr bize dusman onlr bizi sevmiyor demekle bu is olmaz.evet sevmiyor olabilirler ama ticarette bu hic ama hic onemli degil.eger kar saglayacak olsalar yaparlar.fiyatlar almis basini gitmis, korsan inanilmaz yaygin, satis miktarlari samanlikta kaybolmus igne gibi araki bulasin (witcher 2 turkce cikmisti sonuc? Satis rakamlari berbat durumdaydi) adamlar ticaret yapiyor para kazanmak icin kurulmus kuruluslar. sizin dediginiz seylere bakmazlar adamlar para icin yapiyorlar. Getirisi olmayacak bir dili koymanin herhangi bir anlami yok. Sizde onlr bizi sevmiyor demeyi birakip,asil sorunlara odaklanirsaniz bir cozum bulma ihtimaliniz olabilir

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki arkadaş sadece gözlemlediğini söylemiş ben ise MMO oyunlarda yapılan harcamanın resmi verilerini yazdım, eğer elinizde Polonya'da yapılan resmi satış rakamları varsa buyrun paylaşın. Ben bize düşman vs. demiyorum sadece ülkemize çifte standar uygulanıyor onu söylüyorum, ülkemizde bilinçli tüketim olmadığı içinde bazı yapımcılar bizi pek umursamadığınıda düşünüyorum birçok Avrupa ülkesinde kendi dilleri olmayan oyunların satın alınmadığı bir gerçeği var ama ülkemizde birçoğumuz bunu umarsamıyoruz bile (bende dahil) bence bu konuda daha duyarlı olmalıyız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.