Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.934
Cevap
60
Favori
164.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Unboxing video çektim arkadaşlar izlemek isteyenler bakabilir

  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    demek istediğim solo oynayarak hikaye görevleri yapmak
  • oyunu nereden kaca temin ettiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Unboxing video çektim arkadaşlar izlemek isteyenler bakabilir




    Daha sonra izleye attım, güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Oyun bana ücretsiz geldi Doğubank'tan alabilirsiniz.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • Bende kararsız kaldım beta yıda oynamadım fazla arkadaşımda yok oyunda tek başıma yeterli olurmuyum.İlla arkadaşlarınla parti yap oyna üzerine mi kurulu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Clancy’s The Division Start The Collapse videosunu Türkçe Altyazılı izlemek isteyenler bakabilir.

  • The Division kimlik kartı oluşturmak isteyenler bu linkten kendi kimlik kartlarını oluşturabilirler

    http://the.divisionid.com/
  • gerçekten bu kadar söz bu kadar gösteriş son bir şansı kaldı ubisoft un oda division umarım bu sefer yanlış yapmaz ne diyebilirim ki.
  • Günler geçmiyor... Us psn den alınan oyun tam olarak TR saatiyle kaçta oyuna gireriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yarın elimde bakalım.çok bekledik 1 gün daha beklemek zor geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu şimdiden almaya gerek var mı? Oynuyabiliyormuyuz single olarak yoksa sürekli internet bağlantısı mı gerekli? Ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum. Boşuna erkenden almıyım n11 de indirim koduyla uygun geliceğinden vericem ama oynanıyor ise.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Oynanmıyor dostum.8 inde açılacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. O zaman almanın bir manası yok. Far Cry Primal'ı bitirir satarım haftaya kadar daha sağlıklı olur benim için teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 1 Mart 2016; 12:23:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vio35

    Arkadaşlar oyunu şimdiden almaya gerek var mı? Oynuyabiliyormuyuz single olarak yoksa sürekli internet bağlantısı mı gerekli? Ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum. Boşuna erkenden almıyım n11 de indirim koduyla uygun geliceğinden vericem ama oynanıyor ise.

    Oyun elimde serverlar kapalı olduğu için hiçbir şekilde oynayamıyoruz yalnız server'ların 2 gün sonra açılabileceği söylendi ama ne kadar doğru bilmiyorum inşallah açılır ama sanmıyorum.
  • ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★


    Oyuncular sordu, The Division ekibi cevapladı

    IGN'in The Division'ın geliştirici ekibi ile işbirliği içinde yürüttüğü soru-cevap etkinliği tamamlandı. Oyuncular, IGN üzerinden oyun hakkında merak ettikleri her şeyi sordu, The Division ekibi de bu sorular arasından seçilenleri cevapladı.

    Philofax: Open betada elde edilen oyuncu geri dönüşlerinin ardından ciddi değişimler yapıldı mı?

    Oyuncu geri dönüşleri bizim için önemli. Açık ve kapalı betada oyunculardan elde ettiğimiz bilgiler çerçevesinde bazı değişiklikler yaptık. Mesela Dark Zone'a bazı ayarlamalar yapıldı. - Petter Mannerfelt (Oyunun yönetmeni)

    Shaqfoo33: Dark Zone'da görev olacak mı?

    Dark Zone'da kentin simgesi olan bölgelerde oyuncuları zorlu karşılaşmalar/çatışmalar bekleyecek (NPC'lere karşı). - Petter Mannerfelt

    Hunter3x7: Dark Zone'da niçin stash yok? Her seferinde base'e dönmek oldukça zaman alan bir iş. Dark Zone'daki satıcıların yanında olsa mantıklı olmaz mı?

    Dark Zone'dan çıkartılan eşyalar helikopterle temizlendikleri yere, yani Base of Operations'a bırakılıyor. Oyundaki stash'ler sadece base'lerde değil, haritada keşfedeceğiniz farklı Safe House'larda da bulunacaklar. - Petter Mannerfelt


    ONE2THR: Oyunun bitmiş halinde 'itibar' sistemi bulunacak mı? Hangi oyuncuların yüksek risk taşıdığını ya da genelde Rogue olduğunu bilmek iyi olurdu. Oyunun tam halinde böyle bir şey yoksa eklemeyi düşünür müsünüz?


    Dark Zone'da böyle bir mekanik yok. Bence Dark Zone'daki heyecan da diğer oyuncuların iyi ya da kötü olduklarının bilinmemesiyle yaratılıyor. - Petter Mannerfelt


    Unholygamemaster: Melee silahların kullanılması ve melee silahlarla öldürücü vuruş yapılmasını düşündünüz mü?

    Bunu denemiştik. Fakat istatistik odaklı bir RPG'de garanti ölümle sonuçlanacak özel vuruşlar oyuncuların beklentileriyle örtüşmeyecektir. - Petter Mannerfelt


    ray2608: The Division, çokça Destiny ile karşılaştırılıyor. Bence Destiny'de oyuncular sürekli olarak aynı şeyleri yapmaktan şikayetçiler. The Division'da oyuncuların uzun süre eğlenmesi ve oyun başında geçirdikleri süreyi ödüllendirmek için ne yapacaksınız?

    Darzk Zone'la ilgili en iyi şeylerden biri tahmin edilemez olması. İnsan davranışları asla aynı şekilde tekrarlanmaz, bu da Dark Zone'u sürekli olarak taze tutacaktır. Dark Zone dışındaki görevlerde de farklı zorluk seviyeleriyle birlikte (beta'da görmemiştiniz) değişiklik gösteren ödüller sunacağız. Son olarak ise sürekli olarak oyuna yeni içerikler ekleyeceğiz. - Magnus Jansen (Yaratıcı yönetmen)

    The Unknown Key: The Division'da high-end silahlar gibi zırhlar da olacak mı?

    Evet. End-game'e ulaştığınızda high-end silah, zırh, silah modu ve ekipman gibi eşyalara sahip olabileceksiniz. - Petter Mannerfelt

    Blackeffect: Diğer oyuncuların istatistiklerini ve ekipmanlarını inceleyebilecek miyiz?

    Hayır, oyunda böyle bir özellik bulunmayacak. - Petter Mannerfelt

    Sheppy Shep: Benim gibi karakterini kişiselleştirmek konusunda takıntılı olanlar için The Division'da Avatar ve kıyafetlerin değiştirilmesi/kişiselleştirilmesinin ne kadar detaylı olacağını söyler misiniz?

    Oyunda karakterinizin yüzünü istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. Ki, betalarda bu özellik yoktu, sınırlıydı. Ayrıca Manhattan sokaklarını gezerken görünümüzünü değiştirebileceğiniz birçok kıyafet bulacaksınız. Oyun boyunca karakterinizin sizin istediğiniz gibi gözükmesi ve istediğiniz kıyafetleri kullanabilmeniz gerektiğini düşünüyoruz. Üzerinizdeki bir eşyayı sadece daha iyi istatistiklere sahip diye değiştirmenizi istemiyoruz. - Petter Mannerfel

    kevinpgardne: Oyunda sahip olduğumuz eşyaları ya da diğer oyuncuları inceleyebildiğimiz, haberlere ve günlük görevlere ulaşabildiğimiz ya da Base of Operations'a gitmeden stash'ten karakterimize eşya gönderebildiğimiz bir uygulama olacak mı? (Drone uygulamasının iptal edildiğini biliyorum Bu yüzden nasıl bir uygulama desteği alacağımızı merak ediyorum)


    Tüm uğraşımızı oyun içi deneyime odakladık. Yani oyunda herhangi bir uygulama desteği bulunmayacak. - Magnus Jansen

    AustinDaThief: Oyunda sürekli kar mı yağacak? Mesela yaz döneminde geçen ya da buna benzer bir DLC görecek miyiz?
    The Division'da New York'u geri almaya çalışırken oyuna konu olan virüsün şehre yayılmasından hemen sonrasında (Black Friday'den birkaç hafta sonrası) maceranıza başlayacaksınız. Bu dönemde hava oldukça huysuz olacağı için neler olabileceğini kim bilir ki. - Magnus Jansen

    7kGrumbl: Betadaki videolarda gördük ki karakterimiz hiç konuşmuyor. Oyunun tam sürümünde karakterimizin sesi olacak mı?

    Aslında bu konu hakkında oyunun erken geliştirme döneminde sürekli gidip geldik. Günün sonunda ise başkalarıyla birlikte oynarken ve VoIP üzerinden konuşurken bazı oyuncuların karakterlerinin de konuşmasının garip olacağına karar verdik (şair burada hayır demeye çalışıyor). - Magnus Jansen


    The-3DArtist: Oyunun crafting sistemi ile ne tip eşyalar yapabileceğiz ve Crafting sistemi oyunda ne kadar önemli olacak?

    Base of Operations'ta crafting sistemini kullanarak silah, silah modu ve ekipman yapabileceksiniz. Ayrıca oyundaki en üst seviyeye ulaştığınızda high-end eşyalar da yapabileceksiniz. - Petter Mannerfelt

    Darren Antonio: Oyunda, virüsün yayıldığı zaman yaşananları gösteren/anlatan ne kadar çok bilgi bulabileceğiz?

    Oyundaki ECHO sahnelerini izleyen, telefon kayıtlarını dinleyen ve bunlar gibi diğer bilgi odaklı eşyaları toplayan oyuncular, kaosun Manhattan'ı nasıl sardığı konusunda detaylı bilgiye ulaşabilecekler. - Petter Mannerfelt


    Kaynak: IGN Türkiye

    http://tr.ign.com/tom-clancys-the-division/93661/news/the-divisionin-gelistiricileri-oyunculardan-gelen




  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Gecmez. Amex olmasi degil usa adresli bir kart olmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    yine kaçak cevaplar, yine raid ile ilgili bilgi yok, dz'da npc çatışmaları betadaki gibi, vur vur mu olacak, yoksa uzun süren, bölümleri olan çatışmalar mı olacak, asıl sorulması gereken soru buydu.
  • Level sınırı olacak mı peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.