Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

    Falcon Lost'un ilk çıktığı zamanlar hile ve explotitle kaynıyordu oyun. Ara ara hileciler devam patlak verdi, ancak şu birkaç aydır pek rastlamıyorum.



    Playtime'ım 850 saati aşmış. Survival DLC'si geldiğinden beri sırf 100 saat civarı oynamışımdır. Dark zone arada sırada giriyorum. Genellikle survival zevkli geliyor. Birçok hazır setim oldu, hepsini stash içinde saklıyorum, canım sıkıldıkça build değiştiriyorum. Benim de görebildiğim maksimum değerler 400K'ya yakın DPS, 500K civarı Toughness, 100K civarı da Skill Power. Ancak 850 saat oynamış biri olarak belirtiyorum ki, statlara çok da takılmamak gerekiyor, herkesin buildi, zevki, oyun tarzı farklı olabilir.



    Oyuna patch gelmeye devam ettikçe ara ara giriyorum. Yanlış anlaşılmasın oyun ölmedi. Hala zevkli ve yapılabilecek birçok şey var. Sadece 850 saatin verdiği bir tokluk var üstümde.





    Hocam uzun zamandır oynamıyorum oyunu survivala nasıl girebilirim?




  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Base of operationa gidin ordan içeri girip düz ilerleyin terminalden aşağı inin ilk sağda
  • Arkadaşlar, oyunda bilgisi olanlar şimdi ben ilk zamanlarında bu oyunu oynayıp malum sebeplerden bırakmıştım.

    Oynayacak oyun azalınca tekrar kurdum 10 gündür oynuyorum seti 256 yaptım t5 dungeon takılıyorum ama kafama takılan şimdi magazine mod önemli oyunda ama geliştirme kısmında 34 lvl ve ana geliştirmesi magazine olan bir dizayn yok, bu nerede bulunur yada var mıdır; yoksa dz de mi var veya en yüksek ana geliştirme kısmı magazine 32 lvl olan mı?. Ayrıca şimdi silah adını hatırlamıyorum dün 900 rpm olan bir silah düştü ona abandım geliştirmeyi ama buna uygun set olayında kafam karıştı sizce yeşil setlerde nasıl bir yol izlenmeli ben şuan 3 farklı set parçasından 2 şer giyip stabil bir karakter yapmak istiyorum. Şimdilik acc ve stability veren 2 setide giyiyorum ve şuan 4 yeşil parçam oldu ve silah ile mermi atışlarım tam yerine buluyor (+%30 acc ve %20 stability sayesinde) sapma bile yaşamıyorum. Geri kalan set olarak skill haste veren düşürmeye çalışıyorum onla da ve set geliştirmelerine skill haste ekleyerek skill yenileme hızını %30 yakın hızlandırma planım var. Bu set düşüncem sizce mantıklı mı? yada 4 parça giyince hangi ana set özelliği daha efektif ve kullanışlıdır.




  • Oyuna yeni başladım ve henüz level 5'im. Benim gibi yeni başlayanlar varsa P.M ile bana ulaşabilirsiniz. Skype eşliğinde co-op oynamak isterim.
  • Arkadaşlar şuraya yazıyorsunuz beraber oynayalım vs felan ama nickinizi de yazın da ekleyelim dimi ama :)
  • arkadaşlar division için whatsapp gurubu kurduk herkesi bekleriz numaralarınızı özelden atın
  • base of taki parayı okuduğuma göre daark zone parasına çevirebiliyormuşuz doğruysa nereden yapıcam?
  • arkadaslar dıvısıon oynuyorum ancak 2 -3 gundur acayıp sekılde kasma var fps 10 fpsler droplanıyor oyun oynayamıyorum oyundamı bendemı anlamadım
    sistem ozelıkerlim ı7 4790k asus strıx gtx 1070 gksıl 1600mhz 8 gb ram
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    GTX 750 TI kullanıyorum ve son birkaç gündür performans konusunda iyileşme gözlemledim ben de.
  • Merhaba arkadaşlar. Eskiler biliyordur fakat yeni başlayan arkadaşlara bir önerim olacak. Bu öneri ile hem daha çok ve daha iyi kalitede itemler edinebileceksiniz.

    Weekly ve Daily görevler var biliyorsunuz bunlar intel puanları ile alınıp yapılabiliyor. Yani her bir görev için sizden belirli bir intel puan talep ediliyor. Intel puanı kasmak içinse safe houselardaki haritaları okumak ve orda verdiği 3 ayrı yerdeki görevleri yapmak gerekiyor. Bu şekilde intelleri toplayıp Weekly ve Daily görevi alabiliyoruz. Benim önerim bu Daily ve Weekly görevlerin en zorunu yapmanız yani en alttakini ve 4 er kişlik gruplarla yapmanız. ve herkes için ayrı ayrı Weekly ve Daily görevler olacağından 4 katı daha çok item toplayabileceksiniz. Yani demek istediğim her görev ittikten sorna aynı görevi bu sefer bir diğer oyuncu seçeçecek ve siz yine o aynı 4 kişilik ekibinizle gidip o görevi tekrar yapacaksınız. Weekly görevin en sonuncusundan 2 şer adet set item attığını varsayalım bu şekilde bir görevden 6 set item, 4 kişi 4 kere döneceği için toplamda 24 adet set item kazanmış olacaksınız. Hatta görev sonunda birbirinizle item değiş tokuşu yaparak lazım olan set iteminiz başkasına düşse ondan alabilirsiniz. Aynı şekilde sizin işinize yaramayan itemi de arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Bu şekilde çok hızlı biçimde setinizi tamamlayabilirsiniz

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

    Biz bu gün Kaan ile en zor weekly görevi 2 kişi 5 dakika içinde tamamladık. Bu da demekki benim dediğim yöntem ile 4 adet weekly en zor görevi bitirmeniz maximum 20 dakikanızı alacak ve size 24 ayrı set item (yeşil) kazandıracak bir yöntemdir.
    Tabi burda 4 takım arkadaşlarınız tanıdığınız olması gerekiyor sonra adam 3 kişinin görevlerine girip itemleri toplayıp ben gidiyorum bilader demesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayktcnknyr -- 16 Ocak 2017; 21:39:20 >




  • 17 oldum da bi silah bulamıyorum hala ezik silahlar ile takılıyorum anlamadım gitti nerden düşüyor bunlar şu side görevlerini falan da yapıyorum da Hep ezik silah veriyor
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Sağlam itemler ana görevlerden ve bosslardan leveline göre düşer. En sağlamlar ise ana görevlerin Challengelarından ve Survival Cachelerden çıkıyor. Zaman zaman dark zone daki bosslardan ya da suply droplardan da iyi itemler düşer. Sana önerim leveline göre gidip blueprint al vendordan. sonra kendine silah craftla.
  • beyler yaklaşık 8-9 ay önce oynuyordum, o zamanlar sıkıldım sattım oyunu.
    şimdi nasıl oyun ?
    kendini tekrar eden yapısı değiştiyse almayı düşünüyorum tekrar.
    ekiple gideri var mı ?
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Ekiple beraber kesinlikle çok eğlenceli.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    peki steam mi yoksa uplay mi alayım ?
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Ben Steam'den aldım ama fark etmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum oyunu yeni alanlar mesaj atmış özeldende atıyorlar arkadaşlar almayın diye tekrar tavsiye ediyorum pişman olursunuz, oyun için bişey demiyorum, oyun gerçekten güzel pvp çok saçma ama pve olarak başarılı ancak hileden geçilmiyor oyunda. Bu gün 3 kere daha denk geldim, gruptaki bi arkadaş kayıt aldı sanırım koyarsa youtube a paylaşırım. Ayrıca Pvp okadar saçmaki serverda 4 kişi rogue oluyor geri kalan bütün server peşinden koşuyor, pvp bunun üzerine kurulmuş. Alanlara tekrar geçmiş olsun. Alacaksanız 2el daha önce oynamış olanların hesaplarından falan alın daha ucuza gelir en azından.
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Survival dlc si geldi onun dışında aynı. Oda bi zaman sonra sıktı ama normal oyundan çok farklı ve eğlenceli. Ekiple yada tek her türlü zevkli. Pvp si daha zevkli ama hileci kaynadığı için 1.5 saat oynayıp hileciye denk gelip ölursen kafayı yersin o yüzden pvp survival tavsiye etmm.
    https://www.youtube.com/watch?v=vOyFn1_QIyY

    Videonun sonunda neler olduğuna bakın ne demek istediğimi anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 18 Ocak 2017; 2:30:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Yanlış yazmışım evet %54 gece yine girdim bu sefer hack çıkmadı en azından haftada 1 kerede olsa oynayabiliyorum.

    Garip bir istek olacak ama olurda ps4 için şu oyun uygun fiyata bulunursa konuda bir haber verin.

    Hocam oyun kutulu olarak 2.el PS4 de 50-70 TL'ye bulabilirsin :) Hatta şu an satılıyor :)
  • Merhaba DZ pvp için set soranlar olmuştu oyun içi ve buradan.PVP için en iyi set ve silahlar 1.5 patch için ALPHA set ve Assault Weapons.
    Öneri olarak -
    4 alpha 2 tane High End giyilmesidir.
    High End (sarı armorlar) eldiven ve çanta öneriyoruz.
    maske-göğüs-bacak ve holster alpha set olacak.
    maske özellikleri->stamina + enemy armor dmg + critical chance yada healt
    göğüs özellikleri->stamina+ armor + eg.resist.(ya da health) ammo cap.
    bacak özellikleri->stamina + armor+ enemy armor dmg + 2 resist
    holster özellikleri +> armor verecek + statlar 1200 üstü olmalı

    eldiven(savage skill) -> critical chance + critical dmg + assault weapon dmg
    çanta (specialized skill) -> stamina+armor +ammo cap.[/code]
    silahlar
    m4 + famas



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 18 Ocak 2017; 14:38:36 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.