Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayktcnknyr


    quote:

    Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

    Duvar delenler :)
    8 Ocak 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=R5K48CNJlyg

    3 Ocak 2017 Adam coşmuş
    https://www.youtube.com/watch?v=cpaEgebeUSM


    8 Ocak 2017 de yayınlananan videonun açıklamasında "An old video that I just removed from private." yazıyor yani eskiden çektiği bie video bu arkadaşın.

    3 Ocak için birşey diyemiyorum fakat report olayı var artık reportlanan adam bikaç hafta içinde ban yiyior ama geçmişe bakıldığında hile olayında büyük ölçüde azalma var. He bazen sana bana da hile diyenler oluyor adama 2 saniye sıkıyorsun yatıyor DZ de çok ezik oyuncu da var. Onlar da bize hile diyor.


    8 ocaktaki hile değil sanırım zaten duvardan geçme glitchi, mobile coverla yapılıyodu patchle ortadan kalktı, daha önce duvardan geçenler diyen bir arkadaş vardı onun videosu olarak koyayım dedim.
    3 ocaktaki patch 1,5 yeni bir video 256gsliklerden. Reportlanıp banlanıyorlar fakat hileciler bitmiyor, o yüzden dedim bdeavamı dağıtıyolar diye, arkadaşın biri çok ucuza hesaplar satılıyor o yüzden hile oranı bu kadar artışta demişti. Oyuna yeni başlayanların hileci demesi apayrı bi konu. Bu videoda adam extremeleri oynamış daha önce de dediğim gibi bunların yine tespiti kolay ve raporlanıyor. Ama oyunda zevk falan bırakmıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Bugün dz takıldım genelde girmem çünkü biliyoruz bitik olduğunu. Artık hacke göstermelik gerek kalmadı (öyle göstere göstere yapan arada çıkıyor) çünkü set ve 1.5 sonrası aşırı saçma buildler türedi, gerek duymayan olsa da dz içinde en aktif kullanılan hack ammo ve rpm hack açmaktır. İşi bilen hacki yerinde kullanırsa ve setide iyi ise seni hiçbir şey anlamadan alır, sende ne oldu ya dersin. Pc kısmında division ölüdür hack kalmadı demek yanlıştır. Hala aşırı hack kullanan var ama abartmadan yapan bunu çok daha fazla. Rpm 1100 yap ammo için ise sağlam bir silahı 90'a çek bak bakalım dps kaç oluyor.

    Ayrıca ban vs. nafile şuan malum siteler sayesinde çalınık onlarca hesap 1 dolara satılıyor bunu alıpta umrum da olmayan ve amacı milleti deli etmek ile eğlenen tonla bebe var. Ubi oyuna hack koruma sistemi getirmediği sürece bu oyun ancak arada zaman geçirmek için girilecek bir aparat olur. Yanlış seçim yapıp pc ye almadan ps4 geçiş yapsaydım bu oyun bana aşırı zevk verirdi ama görünen o ki pc kısmında belli başlı efsane seriler hariç (cod, cs, bf) tps-fps online türene pek bulaşmamak lazım malum hack önlenemiyor.

    Aynen dediklerine katılıyorum, zaten sıkıntı hissettirmeden hile yapanlarda. Yukarda yazdığım gibi, 2. videodaki gibi adamları, direk tespit edip raporluyosun bunlarda sorun yok, ama adam full armor toughness basmış, talent ve modlarada headshot critic vs uygun olanları alıyor. Adam açıyor aimbotu rahatça kafadan alıyor dediğin gibi sende ne oldu ya okadar toguhnesi 500 armoru 56% yapmıştık gene nası hemen eridik ya diyosun :) Adam full kafadan rahatca vurduğu için şansın yok zaten. Adamdan zigzag çizerek kaçılmıyo çunki.
    Birde ping sıkıntısı var, avrupadakilerin pingi düşük olduğu için senin şansın daha düşük onlara karşı oda apayrı bi eksi durum bizler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 10 Ocak 2017; 8:25:8 >




  • 1.6yı iple çekiyorum mokunu çıkardım iyice build işinin



    normal :

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]



    pulse+booster:

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]




  • Dostum tavsiyem 4791 firearms yap gerisini staminaya bas ozaman alpha tank olursun :) Tabi sana barret vestte lazım.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    genelde solo takılıyorum fightta fazla kalmak istemiyorum eritip geçmek daha kolay oluyor adamlar bütünüyle focus olana kadar. güzel bi barret düşürsem deneyeceğim fakat specialized baya cazip geliyor kullanmayınca heal miktarı ve cooldownı çok çerez kalıyor.

    bonus





  • Çanta ve eldivenler nedir (hangi buff veriyor)
  • Ps4 te değişik avantaj ve dezavantajlar var mesela karşıdaki her oyuncu gamepadle oynadığı için kullanabilme yeteneğine göre adamlar sana nişan alana kadar eritiyorsun bu çok büyük dezavantaj sağlıyabiliyor karşıdaki adama üstelik adamın full charı olsa bile, en güzel avantajıda hile olayı yok ps4te. PS4te gamepad dezavantajı olmasa bende oraya geçicem ama oyun oynamak çileye dönüşüyor ps4te açıkcası.
  • Exmorfist E kullanıcısına yanıt
    Çanta specilazed, yüzde 200 stamina ve firearms skill powera ekler, cooldown azalır can miktarı artar skilllerdeki.
    Eldivende kesin savage dır. yüzde 7 crctc şans ekler, coverda olmayanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 10 Ocak 2017; 11:55:34 >
  • Arkadaşlar ben 10 levelim görev yapacak insan bulamıyorum ya görevlerde acayip çok zor tek yiyorum habire ayar oldum oyuna yardımcı olcak varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    Arkadaşlar ben 10 levelim görev yapacak insan bulamıyorum ya görevlerde acayip çok zor tek yiyorum habire ayar oldum oyuna yardımcı olcak varmı

    kardeşim biraz kasıl mesela 10 level görevlerini 14-15 level olunca yap o zaman envanteride dizersin daha iyi alırsın ben öyle yapıyorum şu anda 29 levelim 25-26 level görevlerini yapıyorum süpürerek gidiyorum ortalıgı tek başıma
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    valla hileyle uğraşmamak baya iyi oluyor adam eritip geçiyor hile mi diye düşünmekle uğraşmıyosun hiç. düzgün sensitiveleri tutturursan rahat alışıyosun bi süre sonra aslında, dediğin gibi adamlar komple kafama çalışana kadar eriyip gidiyolar o yüzden tank olmaktan ziyade dps avantajlı benim için ps4te
  • Dün düşen silah ve birkaç set değişimi ile dps 400 k yaptık, armor %64 gördü, toughness 500 k yaklaştırdım üstüne dz girip milleti rahat alır iken geldi biri haritanın en uzak noktasından tek çaktı çıktım; ps4'de geçmek şart gibi artık sinir oldum.

    Sen git uğraş kas en iyi seti yapmaya çalış gelsin velet tek atsın peh.
  • Uplay Sonradan_Gurme eklemek isteyen eklesin 14lvl dz:16
  • Falcon Lost'un ilk çıktığı zamanlar hile ve explotitle kaynıyordu oyun. Ara ara hileciler devam patlak verdi, ancak şu birkaç aydır pek rastlamıyorum.



    Playtime'ım 850 saati aşmış. Survival DLC'si geldiğinden beri sırf 100 saat civarı oynamışımdır. Dark zone arada sırada giriyorum. Genellikle survival zevkli geliyor. Birçok hazır setim oldu, hepsini stash içinde saklıyorum, canım sıkıldıkça build değiştiriyorum. Benim de görebildiğim maksimum değerler 400K'ya yakın DPS, 500K civarı Toughness, 100K civarı da Skill Power. Ancak 850 saat oynamış biri olarak belirtiyorum ki, statlara çok da takılmamak gerekiyor, herkesin buildi, zevki, oyun tarzı farklı olabilir.



    Oyuna patch gelmeye devam ettikçe ara ara giriyorum. Yanlış anlaşılmasın oyun ölmedi. Hala zevkli ve yapılabilecek birçok şey var. Sadece 850 saatin verdiği bir tokluk var üstümde.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    DPS tam olarak yansıtır mı, skillsiz vs bu şekilde. 4alpha2D3

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Armor %54 demek istedin heralde. Tier kaçta baktın?
    Aynen dediğin gibi uğraş kas set diz toughness 500k armoru %56 yap adam rahatça eritip gitsin yada tek atsın. Divisiondan sebebp uplayin hiç bir oyununu almak istemyiorum. Kim bilir for honorda ne hileler çıkar karşımıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitman

    DPS tam olarak yansıtır mı, skillsiz vs bu şekilde. 4alpha2D3

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

    Alpha çanta hep elek düşüyo biliyorum ama elekteki puanı ya firearmsa yada toughnsa bas daha iyi olur. Ona göre çantayı değişmen gerekebilir.




  • beyler oyunda amatör sayılırım 30 level oldum fakat yeni görev level sistemi geldi galiba, bundan sonra ne yapmam gerek acaba ? geliştirmelerin hepsini yaptım
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    hocam tier 5 te önceden yaptığın görevleri matchmaking sistemi ile gruplarla beraber challening zorluk seviyesinde bitir sürekli bu şekilde inventoryini geliştir.Ayrıca günlük görevler oluyor onlarıda yapabilirsin.Beni ekle uplayden yardımcı olurum sana.

    uPlay:TaurenChiefta1n
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım evet %54 gece yine girdim bu sefer hack çıkmadı en azından haftada 1 kerede olsa oynayabiliyorum.

    Garip bir istek olacak ama olurda ps4 için şu oyun uygun fiyata bulunursa konuda bir haber verin.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.