Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.938
Cevap
56
Favori
194.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu oyun çok güzel olabilir çok hoşuma gitti ama çok bölüm yapmaları lazım mp için sıkmasın

  • Rainbow Six Siege has a single player mode


     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'te en çok etkilendiğim oyunlardan biri oldu gerçekten.
    Eğer yeterli sayıda kişi bulabilirsek çok güzel turnuvalar dönebilir.
  • Güzel oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

    Uzun yıllar boyunca geliştirilen daha sonra iptal edilen Rainbow Six: Patriots, bildiğiniz üzere Rainbow Six: Siege adı ile geçtiğimiz E3'de karşımıza çıktı. Duyurusu 2011 yılında yapılan bahtsız Rainbow Six: Patriots'un neden iptal edildiği konusunda geliştirici firma Ubisoft'tan bir açıklama geldi.

    Ubisoft teknik sanatçısı Oliver Couture, oyunun geçtiğimiz nesle geliştirildiği için iptal edildiğini açıkladı. Couture şöyle devam etti:

    "Tamamen açık olmak gerekirse üç buçuk yıl Rainbow Six: Patriots üzerinde çalıştım. Oyun geçtiğimiz nesil yani PlayStation 3 ve Xbox 360 içindi.Yeni nesil konsollar da kapıdaydı ve yeni nesli de deneyim etmek istedik. Yıkım teknolojisi üzerinde çalışıyorduk. Bu teknoloji oyunu gerçekten değiştiriyordu ve eski nesle uyarlamaya çalıştık ama başarısız olduk. Bü yüzden her şeyi silip yeniden yapmanın oyuncular için en iyisi olacağına karar verdik. Son bir buçuk yıldır Siege üzerinde çalışıyoruz."

    Sunumuyla büyük heyecan uyandıran Rainbow Six: Siege; PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 2015 yılında çıkacak.




  • Oyun iyi gözüküyor çok sayıda map olursa güzel olur, birde counter strike tarzı plan program olmadan oynanmazsa zevkli olur
  • 10 kişi müthiş olur.
  • call of duty gibi herkes kendi bildiğine dalmazsa eger muhteşem bir oyun olacaga benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

    call of duty gibi herkes kendi bildiğine dalmazsa eger muhteşem bir oyun olacaga benziyor.

    Cok dogru hocam yani planli olmasada beraber hareket etmeli takimlar cok saglam oyun olcak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldükten sonra respawn olmadığı için millet call of duty gibi oynayamaz bana göre . illaki herkes tetikte ve ani hareketlerden uzak oynayacaktır .

  • Rainbow Six Siege'de Çok Daha Fazla Yıkım Olacak!



    Ubisoft'un E3 sunumunda öne çıkan oyunlardan biri de kesinlikle Rainbow Six: Siege'di. İzleyenleri sabırsızca bir bekleyişe sokan bu yapım için geçtiğimiz günlerde oyunun teknik sanatçısı Olivier Couture bir röportaj verdi. Couture, yapım hakkında önemli bilgilere yer verdi.
     
    "Sunumdaki videoda gösterildiği gibi her mekanda bu kadar ince duvarlar yok. Oyunun diğer bölümlerinde de aynı oranda yıkım görebilecek miyiz?" sorusuna yapımcı "Aslında başka haritalar için denemeler yapıyoruz ve gösterdiklerimizden daha fazla yıkım olacak. Oyunda sadece ev benzeri haritalar bulunmayacak değişik mekanlar da göreceksiniz ve kesinlikle daha fazla yıkım olacak." yanıtını verdi.
     
    Yapımcıya yöneltilen bir diğer soru ise açık alanda geçecek haritaların bulunup bulunmayacağıydı. Couture buna yanıt olarak " E3'de gösterildiğinden daha büyük haritalar da bulunacak fakat devasa boyutlarda haritalar sunmayacağız. Harita büyüklüğünü oyuncuya gerginliği yaşatacak şekilde ayarlacağız." dedi.
     
    Herkesin merak ettiği ve iptal olan Rainbow Six Patriots için de yapımcı " Realblast Destruction  motorunun yapabileceklerini gördükten sonra yıkımın oynanışınbir parçası olmasına karar verdik ve bu konsept Patriots'a uymuyordu bu yüzden sıfırdan başlayarak yeni bir oyun geliştirdik" dedi.
     
    Son olarak ise yapımcıya yöneltilen soru oyunda tek kişilik modun yer alıp almayacağıydı. Yapımcı tek kişilik modun Rainbow Six oyunlarında büyük bir yer kapladığını ve Siege'de de bu durumun değişmeyeceğini söyledi. Şu an için tek kişilik mod üzerinde çalışan ekip bu mod hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınıyor. 
     
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rainbow_Six_Siegede_Cok_Daha_Fazla_Yikim_Olacak-63177.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • aklıma bısey takıldı, verılen ılk gameplayde bı tane terorıst devrılmıs masayı sıper yapıp saklanıyodu hanı, dısarıdan snıper ıle vuruluyo sonra dısarıdan snıper ıle vuran kımdı acaba o ısı anlamadım ben beyler?
  • Uzun süredir özlem duyduğum bir türdü. Özellikle arkadaşlarla birlikte takım halinde oynamak çok eğlenceli olacağa benziyor. Umarım Ubisoft son dakikada downgrade gibi sürprizler yapmaz da bizde güzel bir tactical operation a sahip oluruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu son bir gelisme ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım gibi çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpert86

    Kasım mı?

    Benim fikrim o yönde hazirana kadar çıkacak olsa çıkış tarihi çoktan verilirdi.Tahminimce e3de diğer modlar ve haritalarla tanıtılır çıkış tarihi de belli olur.Zaten ertelenmezse bu sene içinde çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu son haber falan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.