Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (421. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.475
Cevap
116
Favori
345.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Bir tavsiye Türk olduğunuzu gizleyin. Oyundan atma olayı bende de başladı. sadece ben değil bazen iki takımdan da millet düşüp duruyor. Hatta dün öyle oldu ki son elde ben hariç herkes birden gitti tek başıma kazanmış oldum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu oyun türklerle oynanmaz. r6tr dc sunucusunda dia ve üstü çok cheat ile boostlanan oyuncu var. queue bakmanız yeterli.

  • Merhabalar. 1440p Ultra ayarlarda 3060ti ile Rdr 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda 65 derecelerdeyken R6’de 78 leri görüyor kart yaşayan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

    R6 da fps yüksekdir saydığınız diğer oyunlara göre fps sabitlenebilir 180 e falan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki grafik ayarlarından fps sınırlandırıcaz o zaman varsa öyle bir ayar doğru mu anlıyorum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

    Var öyle bir ayar ama oyun içindeki en fazla 144fps ye sabitliyor düşük frametime gecikmesi için en az 165fps ye sabitlemenizi öneririm bunun için nvidia sürücü ayarlarıda kullanılabilir yada

    Belgelerim\My Games\Rainbow Six - Siege\GameSettings.ini

    Dosyasını not defteri ile açıp

    [DISPLAY] altındaki

    FPSLimit=0 değerindeki sıfırı 165 yapıp kaydedip çıkın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 18 Ocak 2022; 22:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla zaten fps sınırlaması yaptım ama sıcaklık 3-4 derece düştü. Neyse 72’ler falan yine normal sayılır. Teşekkürler yine de tavsiyeniz için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 165fps de rx6700 ile oynuyorum kart 45-50 derecelerde dolanıyor.

    R6 işlemciyide baya kullanan bir oyun işlemci fazla ısınıp kasa içini ısıtıyorda olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 sezon dia olan hesabımı satıyorum, iletişim pm.

  • Zamanında bu oyuna başlamama oyunun mekanikleri, grafikleri, oynayan arkadaşlarım oyunu sevmeme %70 etki ettiyse oyunun topluluğu da kalan %30'unu oluşturuyordu. Herkes o kadar kibar, o kadar yardımsever, o kadar öğreticiydi ki çoğu yeni başlayan bu ilgiyi anasından babasından görmemiştir.


    Yeni başlayan üç arkadaşım oyunu bıraktı. Haklılar. Şu an oynayanların en rezalet olduğu oyunlardan biri. Bu oyun da öğrenmesi zor, uzmanlaşması zor klasmanında bir oyun. Kimsenin kimseye tahammülü yok, oyunun oyuncu eşleştirme sistemi rezalet. Yalan söylemeyeceğim, ben de eleştiriyi bırakıp suçlayan ve aşağılayan tavırlar sergileyebiliyorum. Oyunuma gelen 200 level adamın temel şeyleri bilmiyor oluşu ve bu tip oyuncuların her seviyede takıma gelebiliyor oluşu neden bu oyunu oynamalıyım ki sorusunu sorduruyor.


    Casual oynuyorsun, aynı manzara. Eleştiriyorsun, o zaman git unranked oyna diyor. Unranked oynuyorsun, yararı bırak yanlış yerleri reinforce eden, acayip yerlere Mira camı koyan, Guitar Hero gitarı ile aim alıyormuşcasına yapılan hata bile denilemeyecek kepazelikte tk'lar ile takıma zarar veren tipler o zaman git ranked oyna diyor. Ranked oynuyorsun aynı manzara. Eleştiriyorsun, o zaman git turnuvalara katıl diyor. İlginç kafalar.


    Yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem oynamamaları yönünde. Öğrenmesi zor bir oyun ve yeni başladığınız için oyunlarınıza sürekli yan hesapla oynayan iyi oyuncular geliyor. Daha hileye ve server sorunlarına değinmedim bile. Eğer size kol kanat gerecek en az iki arkadaşınız daha yoksa başka oyun oynayın, onda iyi olun. Öğrendikten sonra bile eğlenmenizin uzun süreceği bir oyun çünkü.





  • Oyunu Starter alıp tüm operatörleri 25000 renowna açan birisi olarak şu an ki kitleden ötürü oyun oynanmayacak şekilde ne yazık ki. Karakter özellikleri olarak da oyunun ilk çıkışındaki yapısını bozdukları için oyuncu kitlesinin düzeyi bilinçli olarak düşürüldü daha çok kişi oynasın diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 20 Ocak 2022; 18:44:40 >
  • Artık ranked maçlara cep telefonu onaylı hesaplar girebilecekmiş. Bir sonraki sezondan itibaren. Amaç hile ve smurf gibi olaylarda ban durumlarında yan hesap kullanmayı engellemek.


    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]




    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 25 Ocak 2022; 17:10:13 >




  • bir ara geldi, sonra geri gitmişti. Olması gerekn bu. hergün mmr geliyor hileden belki 3 de 2 si gelmiyor. 1200 satte artık hileciyi ilk pikinden anlıyoruz. Smurflerden ranks sitemi bozuldu. Ahlaksız eizk var kendini tatmin için online oyunlarda. Adam silver rank oynayış plat 1, adam gold oynayış bronze. Mmr farkıda düşmeli .oyun pahalanamlı hileye hile diyosun küfür basoğp geçiyosun smurflar daha sinir bozucu.

  • gelse ne olacak rus hilesine 30 eur veren, az kalitelisine 100 eur veren hilecilere 1 eur a sms no almak cok mu zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Şubat 2022; 10:9:27 >
  • Telefon gibi sms alınan uygulamlar varsa engel olmaz. Oyuna indirim gelmemesi lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia lobisinde 10 maçın 8 inde tabstats dan hile gelince bıraktım oyunu. Hile yapanın çoğunluğu da türk. R6trdc de 10dia varsa 6-7si hilecilerle boostedlanmış oyuncular queueları mayın tarlası gibi. Böyle bir ortamda vakit harcamaya değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Bu ara online PvP gwente sardım, zıkkımında başka muadili pvp oyun yok olsa hemen bırakırım.

  • Yerini tutmaz, tarzları da bir değil ama CoD Modern Warfare'a bakabilirsiniz. Oynadığım dönemlerde rutin olarak oynadığım RS: Siege'i bırakmıştım. Ya da Apex Legends, yine farklı ama arkadaş varsa denenebilir. MW'de hileye hiç denk gelmedim, Apex Legends da en az RS: Siege kadar sabıkalıdır.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    R6 dan sonra hiç biri kesmez. Zehri aldık bir kere

  • Six invitational başladı. Mnm takımında Fatih Türker diye bir Türk oyuncu gözüküyor. Daha karşılaşmada izlemedim. Solotov ismini kullanıyor. İngiltere kökenli mnm, galiba oda ingiltere de yaşıyor, tam bilgim yok. Ek: Daha önceden italyan takımındaymış. Nereli olduğu bilgisine ulaşamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Şubat 2022; 17:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.