Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.475
Cevap
116
Favori
345.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Evet gizli bir örgütüz biz size karşı olanlar no recoil timinin elemanları oluyor. Oyun bilgini video izleyerek geliştirebilirsin kimsenin haddine mi size bir şey söylemek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    Evet gizli bir örgütüz biz size karşı olanlar no recoil timinin elemanları oluyor. Oyun bilgini video izleyerek geliştirebilirsin kimsenin haddine mi size bir şey söylemek.

    Makro kullanmanın hileden farkı yok.Ben makro kullananlar için laf söyledim.Sen işi cıvıtmaya çalışıyorsun.Ben burda ağlamıyorum hile kullanımından bahsediyorum.Ama sen ve diğer arkadaş aimin kötü,her öldüğüne hile diyosun gibi konu ile alakası olmayan bilginiz olmayan mesajlar yazıyosunuz.Sonuçta zaman öldürmek için oynuyoruz bu oyunu.Ama oyunu kurallarına göre oynamayan veletlere de sitem etme hakkına sahibim.Burada kullananlar var tanıyorum.İki tanesinin uplay idsini paylaşabilirim.


    KingPanda.R6
    https://r6db.com/player/8f568966-f1eb-41d3-bce6-aa5a2dc59a34

    Slayerrobot
    https://r6db.com/player/b5693bb7-5630-4891-93f1-820f7aa2decf




  • Mesaj silindi zaten. Buraya gelip üstü kapalı argo konuşmanın, aranızda hile yapanlar var deyip de gizemli takılmanın manası yok. Bir yararı olacağını düşünüyorsan hile kullananların ismini verirsin. Burada sürekli yazan arkadaşların hepsiyle oynadım -hile ile iyi oyuncuyu anlayabilecek kadar da tecrübe sahibiyim, bir şeyler öğrenebilmek için oyunu çok beğendiğimden çoğunuzdan da fazla stream izlemişimdir- ve hiçbiri hile kullanmıyordu. Vardır elbet, ismini verebilirsin. Ama bunun ne işimize yarayacağından da haberim yok açıkçası.

    Belki gerçekten arkadaş haklı, belki kendi seviyesinde çok hile yapan var ama en çok ağlanılan, iyi oynamayan biri olmama rağmen arada bana bile yakıştırılan "hile kullanıyorsun" cümlesini devamlı dile getirince, insan ister istemez ağlıyor diye düşünüyor.

    Yani öyle mesaj atıyorsunuz ki, "ok","tmm" yazmaktan başka bir şey gelmiyor içimizden. Zaten psikolojin de bozulmuş, seninle aynı fikirde olmayan birini düşman, hileci belliyorsun. Arada bazen yanılıyor, saçmalıyor olabilme ihtimalimizi düşünmek gerekiyor.




  • Makro kullananları mı savunuyorsunuz anlamadım ? Konuya sonradan dahil oldum ve bu konuyu dillendiren arkadaşı da tanımıyorum (iyi kötü) ancak ne demek "platsan makroyu takmazsın" ?

    Bu nasıl bir saçmalıktır. Adam anti recoil makro ile oyuna giriyor patır patır herkesi indiriyor ve bunun kafaya takılmaması gerektiği mi savunuluyor ?

    Şu oyunun recoili için 50 tane patch atıldı, millet patternları ezberledi her birinde şimdi adamın teki makro ile tek başına oyun taşıyıp benim oyunumun içine edip gidecek ve ben bunu takmayacak mıyım ?

    Maalesef milletçe tartışmayı bilmeyen bir yapımız var. Argümana bakar mısın şaka gibi. Pc oyunculuğunun zaafıdır bu, ki burada rezalete kadar gitmiş.

    Ne yani her rainbow faslında sağ üstte çıkan " x kişisi banned" yazılarını görünce, death-cam'lerde sizi duvarın ardından milimetrik izleyip kafanıza sekmeyen silahlarla tek kurşun atanları gördüğünüzde, taba her basışınızda karşı tarafın skorunun üstten alta 11 - 0 - 0 - 0 - 0 şeklinde gitmesi, sadece tek bir adamın bütün oyun boyunca skor alıyor oluşu kafanızı kurcalamıyor mu ?

    Çatır çatır parasını vermişiz, çatır çatır emek vermişiz. Ne demek makroyu takma, hileyi takma... Yaş 8 falan herhalde, yada kendiniz kullanıyorsunuz. Başka açıklaması olamaz.




  • Mira'nın cam koyduğu reinforce thermite ya da hibana ile açılabiliyor mu?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Eğer Mute ya da Bandit gadget'ı yoksa/koyulmazsa evet açılır. Ve konulduğu yere göre karşı tarafa muazzam avantaj sağlar. O yüzden Mira, defansta en iyi avantaj sağlayan operatör de olabilir en çok zarar veren operatör de.
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Mira camını duvarı zırhlamadan aşağıya koyun. Üst tarafını da mira camı boyutunda pompalısı ile açın. Aşağı eğilik haldeyken kafanız gözükmez ve birisi önünden geçerse kalkıp vurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    Mira camını duvarı zırhlamadan aşağıya koyun. Üst tarafını da mira camı boyutunda pompalısı ile açın. Aşağı eğilik haldeyken kafanız gözükmez ve birisi önünden geçerse kalkıp vurabilirsiniz.

    O taktiği öğrendiğimden beri uyguluyorum ciddi faydası oluyor. Yukarının yıkık olması C4 atmak için de imkan veriyor. Taktiğin tek kötü yanı karşıda Glaz falan varsa camın altını kolayca açıyor. Bir de camın önünde merdiven veya hatch olmaması da önemli yukarıdan kafayı görebiliyorlar
  • Beyler birşey sormak istiyorum mesela adamın elinde bir cihaz var ve adamın nerde olduğunu biliyor o duvarı tarayıp adamı öldürüyor sizce bu adilmi bildiğin legal wallhack olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakadaşımızı izleyemiyor muyuz oyundayken ?
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    O operatör pulse ve kullanması göründüğü kadar kolay değil o sensörü açıp kapatma sesi düşman tarafından duyuabiliyor ve sensör açıp kapatma süresi uzun o arada oyuncu yer değiştirmiş oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık tek başına oynayıp ranked da kanser olmaktan bıktım. :)
    Akıl yaşı yüksek, tecrübeli, kaliteli insanlar arıyorum. Eğer benle oynamak isteyen veya Squad alımı için konuşmak isteyen olursa özelden ulaşsın lütfen.

    Oyunda en az 2.5 yıllık tecrübem var beraber oynamak isteyenler ulaşsın lütfen. Yaş 19.
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    Dostum oyun piyasaya çıkalı 2 yıl 4 ay oldu 2.5 yıldır nasıl oynuyosun. Bi de en az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiden ötürü teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralıkta çıktığını unutmuşum Steam'de 2015 diye hatırladığım için direk 2.5 yıl dedim. Oyun çıktığından beri oynuyorum desem daha doğru olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 3 Mart 2018; 16:54:4 >
  • sezon bitimindeki rank bir sonra ki sezona etki ediyor mu kazanıp çıkacam dedim baya güzel bir lose streak yaptım hala da devam etmek istiyorum
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Hayır etmiyor.
  • Herkese Merhaba Yakında başlayacak yeni sezon öncesi oynayacak Arkadaş bulamıyorsanız buyurun Discord Adresimize :) Sadece R6 için değil Hunt:ShowDown Olsun The Division Olsun ve ya farklı bir oyun olsun .Sohbet muhabbet eşliğin de kaliteli bir oyun geçirerek zaman geçirmek.

    https://discord.gg/KsrzRPC
  • Yine bir legendary ile karşınızdayım.

    Plasma Pink çıktı
  • Alpha Pack'leri açmıyorum şuanlık. Yeni sezonda alpha packlere yeni eşyalar eklenecekmiş o yüzden yeni sezonu bekliyorum. 2 günde 7 tane birikti şuanlık.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.