Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
8.475
Cevap
116
Favori
345.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni haritamız "Blood Orchid"

  • yeni sezonda gelecek olan grafiklerdeki ve özellikle ışıklardaki değişim oyunu oynanabilir hale getirecek, bu arada jager ve bandit acog rip
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Işık olayı tam kanserdi iyi olmuş. Jager'ın Acog'u kalsaydı bari önce smg-11 şimdi de bunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen sizin gibi hala tüplü monitör kullananlar half life oynamaya devam etsin. Adam 1080p bile oynayamıyor oyunu hala açmaya çalışıyo. Kimse sizi loading ekranında 15 dakika beklemeye mecbur değil. Arkadaşlarla oynarken ettiğimiz küfürleri duysanız böyle tiplere emin ol yorganı üstüne çekip ağlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde hiç oynamadıgım Rainbow Six Siege bulunuyor. Uplay hesabı ile teslim edicem. İsteyen olursa özel mesaj ile iletişime gecebilir.
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Sen ve senin tipindeki küfürbaz, magandalar oynamazsa sorun kökten çözülür emin ol. Post kasmak için burayı mı buldun, sanki oyun oynamak için belirli ekipmanlar lazımmış gibi sığ sığ yorumlar Blok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kargalarrr

    Arkadaşlar lütfen sizin gibi hala tüplü monitör kullananlar half life oynamaya devam etsin. Adam 1080p bile oynayamıyor oyunu hala açmaya çalışıyo. Kimse sizi loading ekranında 15 dakika beklemeye mecbur değil. Arkadaşlarla oynarken ettiğimiz küfürleri duysanız böyle tiplere emin ol yorganı üstüne çekip ağlarsınız.

    Kimse yükleme ekranında 15 dakika falan beklemiyor en dandik bilgisayarın bekletmesi bile 2 dakikayı geçmiyor o da ilk oyununda. Sonraki oyunlarda depolanan bellek değiştiğinden yükleme süresi giderek azalıyor. 2 dakika beklemeyip küfür edenlerdenseniz bir zahmet siliverin oyunu da rahat edelim.

    Not: 2-3 dakikayı aşan beklemelerde sorun kullanıcı-bilgisayar değil oyun kaynaklıdır. Ayrıca oyunun hızlı yüklenmesi sağlayan donanımlar belleklerdir yani RAM ve HDD ki bunların iyi olmasının da oyunun daha üst ayarlarda oynanmasına etkisi yoktur o kısma ekran kartı ve CPU bakıyor.




  • Jager neyse de Bandit de acog beni çok etkileyecek.. Neyse alışacağız
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar gereken cevabı vermiş fakat bide ben yazayım. TÜPLÜ monitörde oynamıyorum. Zamanında aldığım ve hala beni hertürlü idare eden imzamda özellikleri bulunan laptopta oynuyorum. Kimseyi 15 dakika beklettiğimde yok genelde bekleyen oluyorum. Fakat sizin lafınızda kimsenin ağlayacağı falan yok. Daha çok sizin yüzünüzden utanır insan. Cahilliğinizi "Adam 1080p bile oynayamıyor oyunu hala açmaya çalışıyo" şu lafta yeterince belirtmişsiniz zaten. Size şu ayarda şu fps ile oynuyorum bile demiycem bu kadar yazmam bile yeterince zaman israfı oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kargalarrr

    Arkadaşlar lütfen sizin gibi hala tüplü monitör kullananlar half life oynamaya devam etsin. Adam 1080p bile oynayamıyor oyunu hala açmaya çalışıyo. Kimse sizi loading ekranında 15 dakika beklemeye mecbur değil. Arkadaşlarla oynarken ettiğimiz küfürleri duysanız böyle tiplere emin ol yorganı üstüne çekip ağlarsınız.

    Şu üslubundan benim sana ettiğin küfürleri duysan o yorganı üstüne bile çekemezsin üslubuna dikkat et milletle dalga geçme bak dalgana.
  • Selam Beyler

    Rainbow Six Clanımız için alımlar yapılmaktadır.Esl de devamlı oynuyoruz.Hedefimiz toplamda 5 as oyuncu 2 yedek oyuncu olarak iki takım kurmak.Rainbow Six de kendimi geliştirmek istiyorum diyorsanız başvuru yapabilirsiniz.

    İnternet Sitemiz
    http://d5esport.com/

    Başvurular İçin alttaki linkden
    https://docs.google.com/forms/d/1iBiRiCV0t-kCP5nlCEPjLh7lQsU22tr1JInrjAkyoBU/edit

    Özelden de mesaj atabilirsiniz.




  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Blood Orchid : Ying Operator

  • Oyunu öğrendikçe çok çok daha zevkli gelmeye başladı. Haritaları yavaştan az çok öğrendim, kill alıyorum hatta bi kaç mvp bile oldum Fps sorunumuda bi ayarla çözdüm. Ne cs kaldı gözümde ne başka bişey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Oyunu öğrendikçe çok çok daha zevkli gelmeye başladı. Haritaları yavaştan az çok öğrendim, kill alıyorum hatta bi kaç mvp bile oldum Fps sorunumuda bi ayarla çözdüm. Ne cs kaldı gözümde ne başka bişey.

    Cs çocuk oyunu bunun yanında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok basit kalıyor. Birde hile muhabbeti var tabi oyunu oynanmaz hale getirdi. Rainbow'da var mı bilmiyorum fakat hiç rastlamadım henüz.
  • Oyuna başlayalı 2 hafta falan oldu fakat ping sorunları deli etmeye başladı. Aldığım ortalama ping 150 civarı. Bazı maçlarda 230-250'lere kadar çıkabiliyor. Ana ekranda weu'ya 80 ping görünüyor fakat oyun içinde 100den aşağıya hiç inemedim daha. Diğer oyunlarda böyle değil. Almanya, Fransa serverlarına 60-70 ping alıyorum ortalama. Ana ekranda gösterdiği 80 o yüzden makul geliyor fakat dediğim gibi oyun içinde genelde 150 civarı. Anlamadım bu işi. Var mı yapabileceğim bi şey?
  • T-72 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi ping ana ekranda 80 falan ama oyun içinde 100-120 oluyor. Fakat diğer oyuncularında böyle genelde hep baktığımda. 100-120 civarı arada bi 50-60 pingle oynayan görüyorum. Sanırım ubisoft serverları ile ilgili bi durum bu genel olarak oyunda zaten bi ping şikayeti var bildiğim kadarıyla.
  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Blood Orchid : Ela Operator

  • Arkadaşlar hibana'mı ? thermite'mı ? Şuan 12500 var hibana açmak istiyorum ama bi süre daha beklemem lazım onun için. Yada bu ikili dışında başka attack operatörü önerebilir misiniz ?
  • Thermite yerine para biriktirip Hibana alırsan daha iyi olur hem silahı iyi hem de özelliği çok işlevsel. Ek olarak Sakallıyı açmanı öneririm, plase olarak capitao olabilir. Defans olarak ise Echo favorimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 24 Ağustos 2017; 23:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.