Şimdi Ara

Tolunay Kafkas (Bizde osmanlıdan gelen bir enayilik var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce A spor'da Tolunay Kafkasa şu soru soruldu. Neden türkiye de yabancı teknik direktör hayranlığı var? Galatasaray hocasını neden deniz ötesinde arıyor?

Tolunay Kafkas: Malesef bize osmanlıdan gelen bir enayilik var. Bunu deşitiremiyoruz.

Bu konuşmalardan önce ise şunu söyledi. Türkiye de 4-5 tane yerli teknik direktörün olduğunu (bunların içerisinde kendisinide katıyor) ve bunların 3 büyükleri çalıştrabilecek kapasitede olduğunu hatta avrupda büyük takımlarıda çalıştrabilecek bilgiye sahip olduğunu söyledi.

En garip sözleri ise şunlar: Bence başarısız teknik direktör yoktur. Yeterince imkanı olmayan teknik direktör vardır. Ben tüm teknik direktörlerin başarılı oluğunan inanlardanım dedi.

• Yav he he. Çalıştırdığı hiçbir yerde dikiş tutturamamış gelmiş ahkam kesiyor..
  • Denizliyi gördük... İmkansızlıklar içinde harikalar yaratan Gerets ve Luceyi de... Yeter ki akıllı tercihler yapılsın ! Osmanlıda ki gibi çöküşe ön ayak olan Yeniçeri ağalarını başa getirmesinler...
  • _____________________________
  • Ah be Tolunay futbol oynamamış Mourinho'nun senden 1000 kat fazla futbol bilgisi var. Özür diliyorum ikinizin adını aynı cümlede kullandığım için.
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Teknik direktör gelince takımdaki oyunculara +6 to all skills gelmiyor ya....

bizim insanımız rahat, topçuluktan gelen para da iyi, 5 kuruşa üç köftelik oynayınca yetiyor, sayın bakalım kaç tane top cambazı var?

ortada top tutup top dağıtacak hagi, alex gibi adam gelmedi hala memlekete... Sabri topçuluğundan çok karısına aldığı lambo ile anılıyor sürekli..

Pierre van hoijdonk gibi serbest vuruş atan adam yok.. Acaba hangi topçu ne kadar kendini geliştiriyor?

şu listeye bakın bakalım bulabilecek misiniz?

şu an aklıma türk orta saha deyince sergen rıdvan felan geliyor.
  •  Tolunay Kafkas (Bizde osmanlıdan gelen bir enayilik var)
  • Ben de gördüm bu açıklamasını,öncelikle şunu söyliyim bizim ülke'de yabancı hayranlığı yok aksine dile getirilmeyen bir ''yerli hayranlığı'' var,gs,fb hoca arasa medyadakiler yorum yapıyor,yabancıya gerek yok çok kaliteli türk hocalar var,türk oyuncuları gereksizce sahiplenme,yabancılar ne yapsa tü kaka demeler vs

örneğin şu sneijder'in gs'ye verdiğini bir türk oyuncu verseydi medya toz kondurmazdı asla,aynı şekilde muslera,gomez gibi adamlar için de geçerli bu,hocalara bakıyorum mustafa denizli çok para aldı ve gs'li arkadaşlar kusura bakmasın ama berbat bir hocalık deneyimi geçirdi bu sezon,medyada kaç kişi denizli'yi eleştirdi?

Denizli yerine mancini olsa yerden yere vuracak medya denizli olunca sesini çıkarmıyor,denizli ne para alırsa onun etiketi bunu hakeder mantığında yorumlar yapılıyordu,gördünüz işte yerli yerli dediler hamit takımı sömürüyor,denizli parayı cukkaladı yabancı diye dışlanılan juve'li,real'li gruptan çıkaran mancini parasını bırakıp gitti

artık bizim medyanın,türk hocaların yerli seviciliği bırakması gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ''hatta avrupda büyük takımlarıda çalıştrabilecek bilgiye sahip olduğunu söyledi. ''

türkiye'de ne başarmış ki? anadolu takımını şampiyon mu yapmış ? avrupaya mı götürmüş? yıllarca üst sıralara mı oynatmış?
  • Tam tersi. Yabancı düşmanlığı yüzünden ayağımıza kurşun sıkıyoruz asıl. Ligde kaç takımı yabancı hoca çalıştırıyor? 20 bin tane antrenör var memlekette, lobisi güçlü olan takım çalıştırmaya kasıyor. Kendi aralarında yeterince rekabet var zaten birbirlerini yiyorlar, bari yabancı getirmesinler bir de yabancıyla uğraşmayalım diyerek algı oluşturma çabaları bunlar. Milyonlar kazanmışsın kendini biraz geliştir. Dil öğren, maç izle, oyuncu takip et, yurt dışında ilişkiler edin diyeceğim ama yok. BUlmuşlar beceriksiz yöneticileri ve basını balya ile para indirmek varken bu kadar zahmete ne gerek var?
  • lan kafayı yiycem...

sormazlar mı adama sen yıllardır en ufak bir başarı elde ettin mi diye.
    Sevenleri üzmeyelim baba

• en azindan yilmaz vural 3 buyuklerden birini calistirmali. en kotu dove dove oynatir diye dusunuyorum.

PSN : Jeopol
  • Hep mağdur,hep küçük Emrah Pozları biraz Aykut Kocaman'a bakıp onu rol model alsın bence .Adam Konya'ya bambaşka bir vizyon getirdi.Şikayette etmiyor,mutlu.Teknik Direktörlük futbolcuya saldırmak,sokak kabadayılığı,90 dakika rakibe kasıtlı sert oynatmaksa evet sende büyük Teknik Direktörsün.
  • Kendi söyledikleriyle çelişiyor. Diyor ki sadece 3 büyükler değil avrupadada büyük takım çalıştırabilecek kapasite var. Hadi 3 büyüklerin osmanlıdan gelen enayiliği var senin deyiminle peki avrupalı niye seni almıyor bu kadar iyiysen? Bu nasıl bir mantık hatasıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet dogru bu yuzden enayilik var tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.