Şimdi Ara

Tolgay Arslan'ın çok boş bir topçu olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Göze hoş gelen 2-3 bilek hareketi var başka neyi var bu adamın defans yok ofans yok pas yok şut yok.Sürekli defanstan top çıkarırken acaba kaptıracak mı korkusu yaşatıyor bize.Atağa çıktığımızda da en saçma neresi varsa oraya pas atıyor adamda oyun zekası hiç yok.İyi bir yedek gözüyle bakılıyor da bu sene iyi oynadığı maç var mı ?Trabzon maçı oynadığı oyunla kendinden nefret ettirdi bu kadar kötü mü oynanır ya oğuzhana laf edenler ne düşünüyor acaba yedekte kim var sanıyorlar?



  • bir onceki mac iyiydi trabzon macinda berbatti. gerci ortasaha komple kotuydu medel necip. hele necip ptt ligi seviyesinde oyjncu yillardir altyapi kontenjanini kullaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bomboş bir futbolcu. 100.000 vuruştan 1 tanesi girerdi o da Liverpool maçında girdi. O kadar. Takıma tek maç kazandırmış değil. Arkadaşın dediği gibi bir kaç bilek hareketi var maçta onun dışında asist gol, pozisyona sokma hiç bir şey yok adamda. Necip te gitmeli. Tosic saatli bomba. Her an maçın kaderini etkileyebilir.
    Bu 3 ünün yerine başkaları olsa inanın Beşiktaş Avrupa da kök söktürür.
  • Transfermarkttan performans verilerine baktım 2013-2014 sezonundan itibaren 140 maçta sadece 4 gol atabilmiş gerçekten oyunu 2 yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu için inanılmaz kötü bir rakam bu. Oğuzhan'la kıyaslama yapmalarına falan gülüp geçin bomboş teneke bir oyuncu.
  • Maçta ortasaha çok kötüydü


    Tolgay oğuzhanın yedeği ikiside geride kalmayı tercih ediyor
  • Nuri Şahin'e benzeyen ama onun yanında vasat olan bir oyuncu 1 saati çıkaramaz ama yeteneklidir.Fakat bunu maç geneline yayabilecek bir performansı yok ha olsaydı zaten bizde olmaz Dortmund'da felan oynardı.Demek olmuyor ki bizde bunlar bundesliga'nın çöpü maalesef gerçek bu yetenek var ama üst düzey performans beklememek lazım çürük oyuncular.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmusty355

    bir onceki mac iyiydi trabzon macinda berbatti. gerci ortasaha komple kotuydu medel necip. hele necip ptt ligi seviyesinde oyjncu yillardir altyapi kontenjanini kullaniyor

    necipin yine yaptığı iş belli fizik gücü var tolgay gibi riskli hareketler yapmıyor yeteneği olmamasına rağmen gidip tolgay gibi şut denemiyor yapabildiklerini yapıyor hiç yoktan gidip faul yapıyor.Sağ bekte olmuyor yani olcaksa orta beklememek lazım :D asıl mevkisi bek olup orta açamayan sürüyle oyuncu var necipten orta beklememek lazım.Necipi orta sahadayken beğendim medelden iyidi necip medelden iyi miydi kötü müydü karar veremiyorsan zaten o zaman necipe laf atmayacaksın önce medel ne işe yarıyor onu sorgulayacaksın.
  • sakatlanmadan önce efsane oynuyorduda bi daha o özgüvenine ve performansına erişemedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golü ve asisti olmayan orta saha benim için ÇÖP
  • Necip'e ne demeli adamın tek yaptığı oyuna girince faul yapmak. Tolgay en azından 2-3 bilek hareketi yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin en değerli yedek oyuncusu bundan önceki de Cenk'ti. Cenk kendini aştı umarım o da yapacak. Bu konu patlar bence.
  • İnsallah avruoada bir takima giderde birde orda izleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luka Modric geçen sezon 40 küsür maçta 1 gol atmış.Buradaki bazı arkadaşlara göre o da çöp.

    Tolgay'ın tek bir özelliği var ilk adımı çok hızlı.Yani topu aldığı anda ilk adımı çok hızlı atıyor ve genelde sıyrılıyor.

    Kötü topçu değil.Ama şöyle bir sıkıntı var.Kendini gram geliştirmedi.Olduğu gibi kaldı.1 maç çok iyi diyorsun 3 maç leş oynuyor.Yani as oyuncu olamaz şuanki hâliyle.Ama rotasyonda iyi oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu gömmeye çok meraklısınız. Ts maçında herkes kötü oynadı. Ama Tolgay genel olarak kötü başladı sezona. Geçen sezon başı iyiydi. Sonra kötü oynamaya başladı. Sezon sonuna doğru da iyi oynamaya başladı. İstikrar sorunu var.

    Maliyeti ve kadro durumu düşünülünce pek birşey beklememek lazım. Yedekten Necip gireceğine Tolgay girsin. Ölüsü daha iyi oynar. İnler'i felan da gördük. Tolgay geçen sezon 8 asist yapmış. Necip kariyeri boyunca o kadar asist yapmamıştır.

    Rakiplerin orta sahaları 2-3 asist yaparken bizim yedek orta saha 8 asistle kapatıyor sezonu. Geçen sezon ligde en çok asist yapan orta saha Oğuzhan. Ardından Tolgay geliyor. Yedekte kim beklesin istiyorsunuz anlamadım. Adı üstünde yedek zaten. Rastgele ilk 11 başlatıp as oyuncu performansı beklemek saçma.
  • tolgay sakatlık sonrasındaki süreçte çok değişti.
    gerçekten muhbir olduğunu düşünüyorum artık

    sanırım yedek kalmaya ikinci adam olmaya dayanamıyor

    yalandan oynuyor sürekli

    bence türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu
    dikine bu kadar gidebilen biri görmedim

    trabzonspora postalanmalı
  • Bu adamın istikrar sorunu var. Kötü olduğu zaman çekilmiyor ama iyi olduğu zamanda kalitesi var o belki oluyor. Napoli maçlarında Sarri "Sahanın en iyisi Tolgay'dı" demişti. Yanında Medel ile oynadı ilk defa, Ts orta sahası da Beşiktaştan daha iyiydi.



    Ama skora katkısı çok az. Şut çekmeyi unuttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip sözde mahalle maçına bile çağırılmayacak adam ama işinize gelince Tolgay ile kıyaslıyorsunuz garipsiniz ya. Tolgay iyi oynayıncada oğuzhan ile kıyaslarsınız :D İtalyadan teklif filan gelmişti keşke satılsaydı adam oyuna giriyor ama bir katkısı yok varmış gibi hissediyoruz ondan gözümüze iyi geliyor ama gerçek şu ki hiçbir işe yaramıyor.
  • oğuzhan bu kadar kötü olmasa tolgayın esamesi okunmazdı :D
  • Bremen Bv-244 kullanıcısına yanıt
    Tolgay geçen senede dikine iyi oynayan savunma yapan sahanın her yerinde olan bir oyuncuydu oğuzhanla farklı tip oyuncular karşılaştırmak yanlış olur ama benim tercihim orta sahada aksamamak defansıf bakımdan ve hızlı hücuma çıkmak için tolgay olur ama oyun kitlenirse oğuzhan girip maçı çevirtir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgay iyi de oynasa kötü de oynasa Oğuzhan'dan daha komple bir oyuncu takımımızda görmek isterdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.