Şimdi Ara

Tolga Beyenir i kaybettik. :( Trafik terörü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bursa'nın İnegöl ilçesinde İznik’ten Eskişehir’e gitmekte olan bisikletli gruba otomobil daldı. 5 bisiklete birden arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçtı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 bisikletli de yaralandı.

    Edinilen bilgilere göre, profesyonel bisikletçi olan 5 genç, Eskişehir’den Bursa’nın İznik ilçesine gezmeye gitti. Gezilerini tamamlayan genç bisikletçiler, memleketleri olan Eskişehir’e dönmek için yola çıktı. İznik-Yenişehir güzergahını geçip İnegöl’den yollarına devam eden 5 bisikletli grup, İnegöl’e bağlı Kulaca köyü yol ayırımı mevkiine geldikleri sırada, aynı istikamette seyreden otomobilin çarpması sonucu savruldu. Otomobil sürücüsü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, bisikletli grupta ön sol tarafta giden Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğrencisi 26 yaşındaki Tolga Beyenir, şiddetli çarpmanın etkisiyle havalanarak yaklaşık 30 metre ileriye düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Aynı kazada 24 yaşındaki Abdil Done ile 28 yaşındaki Sinan Günçıkan yaralandı. İki kişi ise kazayı yara almadan atlattı.
    BİSİKLET YOLCULUĞU ÖLÜMLE BİTTİ

    Bisikletli gruba çarparak bir kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, arkadaşlarının haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekibi yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ancak üniversiteli genç Tolga Beyenir için yapılabilecek bir şey yoktu. Diğer iki yaralı genç ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

    Kaza yerinde inceleme yapan jandarma ve Bölge Trafik ekipleri, gençlere çarpan otomobile ait parça aradı. Olay yerinde yapılan incelemede, otomobile ait olduğu saptanan ayna bulundu. Aynadaki numaralardan otomobilin marka ve modeli tespit edilirken, otomobil ve sürücüsü aranıyor.

    Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tolga Beyenir’in cenazesi İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.

    kaynak:
    http://haberciniz.biz/otomobil-bisikletli-genclerin-arasina-daldi-1-olu-2-yarali-2215225h.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 11 Ağustos 2013; 16:04:08 >







  • Bilerek ve isteyerek bisikletlere çarpıldığı söyleniyor ancak aklım hayalim almıyor böyle bir şerefsizliği , birinin bunu ayyaş dahi olsa bilerek yapacağına inanamıyorum inanmak istemiyorum , uyukladığına ve kazadan sonra korkup kaçtığına inanmak istiyorum.
  • Bir başka kaza haberi
    http://www.medya365.com/guncel/aracin-carptigi-bisikletli-hayatini-kaybetti-ozel-h45535.html

    Memlekette hayvan çok, motosiklet yada bisiklet kullanıcısı olarak bu insanlardan çok çekiyoruz çok.
    4 Tekeri olunca tüm yol bunların oluyor. Hiç saygıları yok, sıkıştırmak, yoldan çıkarmak hoşlarına gidiyor denyoların.

    Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Ailesine ve Tüm Dostlarına Allah Sabır Versin. (alıntı-bf)




  • İddialara göre arkadan gelen araç bir anda emniyet şeridine girip 3 bisikletliye çarpıyor. Sonra da kendi şeridine girip hız kesmeden yola devam ediyor.

    Bir kaza da Maltepe Dragos sahilinde meydana gelmiş. Bisikletli ağır yaralı diyorlar.
    Edit: link uçmuş. Yeni resimler

     Tolga Beyenir i kaybettik. :( Trafik terörü..

     Tolga Beyenir i kaybettik. :( Trafik terörü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 11 Ağustos 2013; 18:58:03 >




  • Birileri bu duruma dur demezse insan hayatının ne kadar ucuzladığına hep beraber şahit olmaya devam edeceğiz. Bisiklet sürmeye korkar oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımız sağolsun, kazaya neden olanın en kısa zamanda bulunup cezalandırılmasını temenni ediyorum.

    Otomobil öncelikli yasalar ve yollar değişmedikçe korkarım daha çok kaza haberi okuyacağız.
  • kırmızıda duruken arkadan vuran herifler

    bu ****liği de yapar
  • Allah rahmet eylesin. ben de birkaç aydır istanbul un trafiğinde kadıköy-ümraniye arası hergün 15km civarı yol yapıyorum. anladığım kadarıyla bisikletli türkiye de eğer güvenli bir sürüş istiyorsa yolda biraz "ezik" bir tavır takınmalı. çünkü kimse ciddiye almıyor. milletimizde (en az %90) "bisiklete çocuklar biner" gibi bir düşünce var bu yüzden inanın bu milletin %90 ı bu kazada yine bisikletlileri suçlu görecektir. "otobanda ne işleri var!", "parkta niye sürmüyolar!" gibi saçma sorular soracaklardır. o yüzden tavsiyem yolda ezik gibi sürün arkadaşlar, kimse size gıcık kapmasın diye azami gayret gösterin inanın bu hayatınızı kurtaracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 11 Ağustos 2013; 19:56:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet sürene vurup kaçmak, bisiklet sürerken ölmek... Yazık.. Cidden yazık..
  • Tolga ile 3-4 bisiklet turunda birlikte pedal bastık, yan yana çadır kurduk, hayatımda gördüğüm en efendi insanlardan biriydi. Çok saygılı doğa dostu bir insandı, haberi duyunca eşim de ben de gerçekten yıkıldık. Yeryüzünde ona çarpan arabayı kullananlar, yukarıdaki gibi şeref yoksunu minibüs şoförleri varken, Tolga gibi saygılı gelecek vaad eden pırıl pırıl gençlerin bu şerefsizlerin magandalıklarına kurban verilmesi kadar acı veren bir şey yok. Çarpıp kaçan insan müsveddesi yakalandı. Bundan sonrasındaki süreçte ülkemizde insana ne kadar değer verildiğini bir kez daha göreceğiz.

    Allah rahmet eylesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkans

    Tolga ile 3-4 bisiklet turunda birlikte pedal bastık, yan yana çadır kurduk, hayatımda gördüğüm en efendi insanlardan biriydi. Çok saygılı doğa dostu bir insandı, haberi duyunca eşim de ben de gerçekten yıkıldık. Yeryüzünde ona çarpan arabayı kullananlar, yukarıdaki gibi şeref yoksunu minibüs şoförleri varken, Tolga gibi saygılı gelecek vaad eden pırıl pırıl gençlerin bu şerefsizlerin magandalıklarına kurban verilmesi kadar acı veren bir şey yok. Çarpıp kaçan insan müsveddesi yakalandı. Bundan sonrasındaki süreçte ülkemizde insana ne kadar değer verildiğini bir kez daha göreceğiz.

    Allah rahmet eylesin.

    Geçmiş olsun size.Arkadaşımızada Allah'tan rahmet diliyorum.

    Peki arkadaşlar ülkemizdeki bu durum nasıl düzelicek?Bu magandalar sürekli böyle davranmaya devammı edicek?Şu ülkemizdeki bisiklet çocuk aracıdır gibi cahil bir düşünceyi nasıl götürücez?Bunun bir yolu olmalı bence.




  • Allah rahmet eylesin.Söylenecek söz yok !
  • İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Umarım böyle haberler artık biter. Allah rahmet eylesin.
  • Araç sahibi yakalanmış umarım en az 5 yıl yatar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    Araç sahibi yakalanmış umarım en az 5 yıl yatar..

    Acaba gerçekten sürücü o kişi miydi? Veya kaza anında alkollü olduğu için mi kaçtı?

    Umarım taammüden (kasıtlı) insan öldürme suçundan yargılanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    Araç sahibi yakalanmış umarım en az 5 yıl yatar..

    En az 5 yıl mı? kasten adam öldürmekten müebbet almasını temenni ediyorum.
  • Tyler45 kullanıcısına yanıt
    Tabi adalet doğru işlerse umarım..

    İnsanlık bu mu yahu kaçmak nedir ulan..
    alkolik midir nedir..
  • Bende bir bisiklet sever olarak dün yaşadığım bir olayı anlatmak isterim.Cevahir alışveriş merkezine gitmek için yola çıkmıştım.Bu sefer bisikletle değil ama.Neyse geldim gezdim çıktım.Yeşil ışık yandı (yayalara).Karşıya geçiyorum tam geçeceğim **** biri araba ile geçti.Orada bir bisikletli ya da birisi olsa ne yapacaktı .Yazık arkadaş.Ne bisikletlileri ne de trafik kurallarını ipleyen var .Benim rastladıklarım nadir de ya orada birisi olsa ne olacak ? Böylelerini videoya çekip şikayet edeceksin ama herkes korkuyor be .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 12 Ağustos 2013; 7:18:51 >




  • Şerefsizler. Saygısı olmayan vasıfsız niteliksiz kör kişiler. Allah rahmet eylesin :(
  • Dragos'taki kazada da yaralanan bisikletçinin hayatını kaybettiği söyleniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.