Şimdi Ara

Tolga aşkı seni de, bizi de, BJK'yi de yakar hocam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boyko neden alındı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir maç Tolganın yine kovalığı tutsun hatalı gol yesin o zaman görecem ben.Adam bizi yıllardır Avrupadan eliyor.Her derbide saçma sapan gol yiyor hala takımdan bir türlü atamadık gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maç daha Tolga yüzünden kaybedilsin 2 sinide taraftar affetmez...
  • Milletin iq su harbiden düşük ya ulan 2 tane erteleme maçında kalede tolga olacak boyko oynayamayacak tolga formda kalsın diye adamı antep maçında oynatıyor akıl var mantık var deli edersiniz adamı anca eleştrin zaten beşiktaş tarihinin en parlak yıllarından birini yaşıyor az şükredin minnet edin be ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gelen kaleciyi bugün hemen kaleye koyarsan elindeki oyuncuyu da küstürürsün. Tolga şu performansı ile küsse ne olur ? Hiç bir şey olmaz ama bunun birde takıma yansıması olur. Bunların hepsini düşünüyor bence Şenol hoca. Ve doğrusunu yapıyor. Boyko'da aşırı özgüven oluşmaması da bir yönden iyi aslında. "Geldim, kaleyi aldım"a giderse iş, bence daha kötü olur.
  • tolga son haftalarda iyi bence
  • rotasyon yapabilir belki şenol güneş. hatırlarsanız mario gomez de ilk geldiği zamanki maçlarda yedek çıkmıştı
  • Ulan it gibi mesaiye kalıyorsunuz kaldığınızın ertesi haftası patronunuz sizi işten kovuyor ne düşünürsünüz? Az sakin olun Boyko'da geçecek kaleye Tolga'da artık yeni Beşiktaş'a alışın hakeden, terleten formayı alacak bugün Tolga'nın şansı vardı güzel de kullandı resmen 3 gol yese hoşunuza gidecek gibi konuşuyorsunuz

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyko, Tolga'nın perfonmansını arttırtmak içon alındı. Kupa dışında 11 oynamayacağını düşünüyorum. Yarışın ortasında kaleci değiştirmez bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga son iki maçtır acayip şaşırtıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Milletin iq su harbiden düşük ya ulan 2 tane erteleme maçında kalede tolga olacak boyko oynayamayacak tolga formda kalsın diye adamı antep maçında oynatıyor akıl var mantık var deli edersiniz adamı anca eleştrin zaten beşiktaş tarihinin en parlak yıllarından birini yaşıyor az şükredin minnet edin be ..

  • Şenol Hoca'ya Allah kolaylık versin. Oyuncu değişikliği hakkı bitince Quaresma'yla konuşup teselli etti. Kadro zengin. Tercihler zor. Adam dengeyi iyi korumak zorunda. Teraziyi bir kaydırsa takımın performansı gg.
  • Çoluk çocuklar bıraksın artık şu forumlarda takılmayı Allah aşkına. Devre arasında gelmiş bir kaleciyi takıma adaptasyon süreci bitmeden 11' de başlatmak bir nevi intihardır. Ne kadar kötü olursa olsun, 2-3 hafta daha Tolga oynamalı. Ayrıca arkadaşında söylediği gibi daha Mersin ve Trabzon maçlarımız var. Boyko bu maçlarda forma giyemeyecek. Öyle zannediyorum ki formsuz bir Tolga' yı kimse görmek istemez bu maçlarda, formunun zirvesindeyken dahi istenmediğini göz önünde bulundurursak. Bok atıp ne milleti galeyana getirin, ne adamları strese sokun. 2 maçtır çok iyi kurtarışlar yapıyor, biraz övgüde bulunmayı öğrenin. Bir adamı mimledikten sonra ağzıyla kuş tutsa sevilmiyor ya da beğenilmiyor nedense. Vazgeçin artık şu huyunuzdan. Kova dediğiniz İsmail Galatasaray maçı dahil haftalardır en iyi oyuncumuz. Beğenmediğiniz Olcay takım için herşeyini veriyor. Gökhan, Quaresma bazen oynamıyor resmen. Oynayamıyor değil, oynamıyor! Ama Olcay hep iyi niyetli. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve takımı hep önde tutuyor.

    Beşiktaş Tolga' sından, Serdar' ına bir bütün bu sezon. Bırakın parazit yapmayı, kenetlenin şampiyonluğa.




  • bir şey dikkatimi çekti Boyko performans olarak Tolgadan daha iyidir buna eminim. Avrupa liginde finale çıkan bi takımın kalecisi kötü olamaz + videolardan gördüğümüz kadarıyla çok maç kurtarmış ama Tolga şimdi düşününce takımın kaptanı ve Türk oyuncuların başında gelen birisi. Ersan vardı o gitti Tolgada küstürülseydi kötü olabilirdi takım için. Böylesi daha iyi oldu Allah'tan Tolga iyi maç çıkarttı kötü oynasa medya şuan algı oyunlarına başlardı.

    Hele 20. saniyede ki çıkarttığı top hayat kurtardı resmen.
  • Bence geçiş öyle birden olmayacak, malum Tolga her maçta sakatlanma sinyali veren bir kaleci. Bunların birinde Boyko kaleci alır kimse kırılmadan sorunsuz alır kaleyi...
  • boykonun oynamasını cok isteyenlerdenim fakat su an puan kaybetmeyelim yeterki sezon sonuna kadar hiç oynamasın kabulümdür önemli olan şampiyon olmak beyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monamour44

    Çoluk çocuklar bıraksın artık şu forumlarda takılmayı Allah aşkına. Devre arasında gelmiş bir kaleciyi takıma adaptasyon süreci bitmeden 11' de başlatmak bir nevi intihardır. Ne kadar kötü olursa olsun, 2-3 hafta daha Tolga oynamalı. Ayrıca arkadaşında söylediği gibi daha Mersin ve Trabzon maçlarımız var. Boyko bu maçlarda forma giyemeyecek. Öyle zannediyorum ki formsuz bir Tolga' yı kimse görmek istemez bu maçlarda, formunun zirvesindeyken dahi istenmediğini göz önünde bulundurursak. Bok atıp ne milleti galeyana getirin, ne adamları strese sokun. 2 maçtır çok iyi kurtarışlar yapıyor, biraz övgüde bulunmayı öğrenin. Bir adamı mimledikten sonra ağzıyla kuş tutsa sevilmiyor ya da beğenilmiyor nedense. Vazgeçin artık şu huyunuzdan. Kova dediğiniz İsmail Galatasaray maçı dahil haftalardır en iyi oyuncumuz. Beğenmediğiniz Olcay takım için herşeyini veriyor. Gökhan, Quaresma bazen oynamıyor resmen. Oynayamıyor değil, oynamıyor! Ama Olcay hep iyi niyetli. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve takımı hep önde tutuyor.

    Beşiktaş Tolga' sından, Serdar' ına bir bütün bu sezon. Bırakın parazit yapmayı, kenetlenin şampiyonluğa.

    Daha ne soylenır bılmıyorum. Dedıklerınızın altına ımzamı atarım




  • Dün boyko' yu neden lig maçlarında oynatmadığını anlamıştır bazı arkadaşlar umarım...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.