Şimdi Ara

TOGG, yerli otomobilde 1 yıl boyunca yapılan çalışmaları paylaştı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
13.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt

    Devlete köle olmazsın biz devleti var ediyoruz. Sonuç ne peki yabancılar daha iyi yaşıyor. Eee ben niye köle olayım.

  • Yerli araba her seçim öncesi yollarda oluyor. Diğer seçime kadar hayalet oluyor. 2012 de yollarda olan yerli arabamız şuan nerede acaba?

  •  

  • yerli lityum kullanan bir araba olacak
    dünyada tek örnek olacak kendi lityumunu kullanan firma
    fiyatına gelince 350 bini geçmez tahminim
    elalemin çocukları yine kıskanacak

  • bahadirafro B kullanıcısına yanıt
    Bu arabaya özel bir ötv muhafiyeti veya indirimi gelmezse 150-200 binler çok zor. Ancak bir ötv güzelliği yapılır gibi geliyor bana. Hatta bence kesin yapılmalı.

  • Her şey tamam, güzel, şöyle böyle de milletin bu arabaları alacak parası yok ya da bu arabalar yerine başka bildiği iyi gördüğü arabaları almak isteme durumunu nasıl yapacaklar??

  • Sapla samanı ne kadar karıştırmayı seviyoruz. İlk olarak bu proje devlet destekli özel sektör projesi yani satıcı ve üretici devlet değil zira komünizmle de yönetilmiyoruz....yani ucuz ,bedava gibi otomobil bekleyen var az düşünmelerini ve uyanmalarını tavsiye ediyorum. yalnız firmanın CEO su diğerlerinde pahalı olmayacağını belirtiyor ..Bu proje sadece bir otomobil üretme projesi değil yapılmak istenen bir eko sistem oluşturup yan sektörleri oluşturmak ve geliştirmek. Yeni istihdamı ve iş imkanları sağlamak yeni den tanımlanan otomobil kavramıyla birlikte piyasada yer almak..
    Bazı arkadaşlar bu işlerin nasıl yürüdüğünü hangi aşamalarının olduğunu bilmeden projenin çok ağır yürüdüğünü iddia etmişler ancak sıfırdan bir marka sıfırdan bir üretim tesisi sıfırdan bir araç yapıldığını az düşünceler projede ki ilerleme hızının baya iyi olduğunu görecekler ..son olarak yapamayız edemeyiz yapsak elimizde kalır diyen enteresan bir güruh var. Merak etmeyin ortada bir ürün ve temelleri atılan bir tesis var istemenizde istememenizde ürün çıkacak...





  • Morenno M kullanıcısına yanıt
    Yurt dışındaki Türkler alsa yeter merak etmeyin. Yeter ki problemsiz bir araç gelsin...fabrikanın ilk etaptaki tam kapasitesi 175.000 araç..

  • İnanılmaz çalışkan, üretken bir kısım muhaliflerimiz yapılmaya çalışanı karalamak, gömmek için yine fazla mesai yapmışlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrDj

    Bu mesaj silindi.

    ne alaka volvoyu al tofaşı geliştirmekle. tofaş fıat ortaklığı var.öyle onu al onu oraya geliştir falanla yürümüyor bu işler. bağlayıcı sözleşmeler var. yapamazsın bi şey, yaparsan bitirirler zaten. ali koç kendi dedi yerli otoya bağlayıcı anlaşmalarımız dolayısıyla giriş yapamıyoruz diye.

  • Tasarım iyi, plajlar fena değil, hayaller güzel. Ama yılların otomobil markalarının yanına, elektrikli otomobil üreten Tesla ve Çinli xpeng, li, nio gibi rakipler katıldı. Bunların hali hazırda sattığı ürünler var. Bunlarla rekabet edebileceğimizi sanmıyorum. Bir ara telefon üretmeye kafayı takmıştık. Ama son zamanlarda Koreliler bile zarar ediyor bu sektörde. Bu da ona dönebilir.


    Çok düşük birim maliyetlerine ulaşmak gerekiyor. Belki düşük çalışan maliyetleri bizi kurtarır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemirr

    elhamdülillah sizin gibi trol olmadık ayrıştırmak mı haklısın sizinle ayrıyız her yapılana bir kulp bulanlar la ayrı olacağız eleştiri nedir önce size bunu öğreteyim

    "Eleştiri, bir kişi, eser ya da konuyu doğru ve yanlışlarını göstererek anlatmak amacıyla yazılan kısa metinlerdir. Sanat, edebiyat, düşünce eserlerini hem öz hem yapı yönünde açıklayan, başarılı ve başarısız ya da değerli ve değersiz yönlerini gösteren, bunları örneklerle somutlayıp belirten yazı türüdür."

    Kaynak: Vikipedi

    Siz adam gibi şurası hatalı olmuş söyle olsa daha iyi olur deseniz eyvallah ama öyle bir yapınız var ki Erdoğan yaptı diye doğru bile olsa olmaz bre adam oluru ne onu de ne yapalım kapatalım togg'u bu mu yani nasıl daha iyi olur değil Tayyip Erdoğan nefretiniz ülke sevginizin önüne geçmiş sonrada kalkmış ayrıştırmaktan bahsediyorsun kim ayrıştırıyor troll'üm he trollük maaşı alıyorum kanıtlayamazsan en adi müfterisin hadi hodri meydan.
    Kendi pisliklerinizi başkasına sıvamaktan iftira at tutmazsa da izi kalsın edebiyatı ile evet sizinle ayrısıyoruz çünkü dilinizi ve zihniyyetinizi düzeltin olmaz degil nasıl daha iyi olurla gelin ancak olmaz olur ne yaptınız he sizinle ayrışıyoruz elhamdülillah

    Elhamdülillah, siz, biz , RTE, ayrışma  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfa-x

    300 bin olursa hemen alırım  çok iyi fiyat



    Alıntıları Göster

    Sen alırsın, bu ülkenin geri kalanı?

  • Devlet baskısı olmasa bunlar bir şey yapmazdı. Umarım gerçekleşir ve vergi çok çok az olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Aralık 2020; 13:27:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 de seri üretim sözü vardı. Fabrika inşa edildi mi? Artık laf değil icraat istiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tedarikçi olarak bizimle de anlaşma yaptılar inşallah vatana millete hayırlı olur.

    araç yapılırsa akp oyu yükselir endişesiyle yapılmamasını isteyenler çoğunlukta. Allah bu devleti ve milleti sizin zihniyetinizden korusun.

  • Ulan milyar dolarlık proje, 1 yıllık çalışma diye 5 sayfalık power point sunumu hazırlamışlar. Şimdi bunun gerçekliğine, önemine nasıl inanalım.

    Insan yalandan da olsa fabrika içinden veya fabrika yoksa bu çalışmaların yapılıdğı yerlerin bir kaç fotosunu videosunu koyar, insanlarla bu kadar dalga geçilmez. Gerçekten proje devam ediyorsa da bu ciddiyetsizlikle başarı gelmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Hocam bu yorumları kafaya takmayın belli bunlar bir oluşum bir tarafa hizmet ediyorlar.


    Ülkede birşey üretilmesin dışa bağımlılık bitmesin diye insanların üstünde psikolojik baskı kurarak hareket ediyorlar. Ben Mit'in yerinde olsam DH sunucularına direk erişim ister bu atılan mesajların kaynağını araştırırdım. Adım gibi eminim bir çoğu aynı yerden geliyordur.

    Kesinlikle , büyük ihtimal takip ediliyordur , sürekli benzer yorumlar konu dışı zaten kaynıyor

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.