Şimdi Ara

Togg un çinde hazır üretilmiş 300den fazla rakibinin olması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Togg bence sadece türkiyede satılır,ayrıca neden hiç çinden araç ithal edilmiyor?2018 de pekine fuara gitmiş,o zaman bizim paramızla 50 bin tl bile etmeyen,X4 e benzeyen bir araç beğenmiştim sangyong W4N :)filandı galiba markası.arkadaşımla bir yarım saat incelemiştim aleti,190 beygir V6 motor+85KW elektrikli hybrid bir sistem vardı,toplam 300beygir civarı,füme deri koltuklar,alaşımlı jantlar,gold renkli fren diskleri,metalik sunset oranj falandı rengi.o zamanlar bmw ix,merso eq,audi e-tron filan daha konsept.şu çinliler ne şanslı adamlar,bizim duster alacağımız, paraya birebir x4m gücünde ve konforunda arabaya biniyorlar demiştim.ciddi ciddi çine yerleşmey düşünüyorum 2023 sonrası birşey değişmezse,boşverin avrupayı,abd,kanadayı.çin şu anda seksenlerin almanya görünümlü japonyası gibi birşey ve önümüzdeki 40 yılı çok açık.özellikle,elektronik,otomotiv ve yaşam konforu konusunda..incelemek isteyenler için çindeki otomotiv piyasası:https://www.youtube.com/c/ChinaAutoShow/videos?app=desktop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adreste videos tan sonrasını forum yazılımı nedense kendi otomatik ekliyor,youtube da ara satırına: ChinaAutoShow yazarakta bulabilirsiniz..gördügünüz otomobillerin hepsi güncel yuan&tl kuruyla 200k-400k aralığında bizim clio-polo aldığımız paraya 17-18 yaşında yeni yetme bir çinli kadjar-tiguan ayarında araba satın alabiliyor,inanılır gibi değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıtı kıtına yetişiyorlar yarışmaya biraz daha geç kalsalardı gerçekten rakipler yüzünden sıkıntıya düşerlerdi. Her geçen gün yeni marka çıkıyor ve iyiler gerçekten de. İşleri zor togg un. Yerli piyasaya da satamayacak yabancılar da ne kadar alır belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli araçlara Avrupa'da ne kadar rağbet olur belli olmaz. Bizim araç kaç aydır Avrupa'nın çeşitli kurumlarında bir ton sertifikasyon, test, fuar vs. uğraşıp duruyor. Çinli hiç bir markada duymadım böyle bir test aşaması.

edit: milyar nüfusun var iç piyasan neyine yetmiyor bre doyumsuz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 29 Haziran 2022; 21:35:16 >
  • İyide TOGG zaten Çin'den alındı hazır hala anlamiyor musunuz la :)

Şimdi 4-5 sene önce Çin firması için tanıtılan bu araç TOGG değil mi? Hazır lisans alıp üretmeye çalışmak değil mi?

Neden bir araba tasarlayıp üretmek bu kadar zor mu herşeyin hazirina konmaya çalışıyoruz? Türk hep kısa yoldan zengin olayım

AutoNews Creativeyoutube
    Amazing 2018 Pininfarina K350 SUV EV Concept 403 HP
    https://www.youtube.com/watch?v=mHq7VmRCdcI&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben otomobili sadece bir taşıt olarak görmüyorum. Otomobil bir tutku ve sahip olduğum aracın köklü bir tarihe sahip olması, bundan 100 yıl önce bile o marka aracı kullanan insanlar olduğunu bilmek yani kısacası geçmişten bugüne miras kalmış bir kültürün içine dahil olma hissi de benim için çok önemli. Karşı görüşlere de saygım var ama ne kadar iyi olursa olsun sözgelimi bir honda marka aracı çin malı araca her daim tercih ederim.

Aynı zamanda kol saati tutkunuyum ve aynı şeyleri kol saatleri için de düşünüyorum. Örneğin İkinci dünya savaşında bile askerlerin koluna taktıkları hamilton markasına ait bir saati apple watch türevi saatlere tercih ederim. Ölene kadar da fikrimin değişeceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.