Şimdi Ara

Togg T10F’in detaylı tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg T10F’in detaylı tanıtım videosu yayınlandı
    Yerli otomobil Togg’un sedan fastback modeli Togg T10F’in farklı iklim ve yol koşullarında gerçekleştirilen sürüş testlerinin başarıyla tamamlandığı açıklandı. Togg T10F’in detaylı tanıtım videosu paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Eti Maden’den elektrikli araçlar için batarya hamlesi! Bordan lityum karbonat üretilecek

Togg’un sosyal medya hesaplarından yapılan son paylaşımda Togg T10F’in ilk kez kamuflajsız görüntüleri yayınlandı. Aracın kapı kolundan kokpit görünümüne kadar tüm tasarım detayları net bir şekilde sergileniyor.

Eylül ayında satışa çıkacak

Togg T10F, Eylül ayında ön siparişe açılacak ve ilk teslimat Eylül ayı içerisinde yapılacak. Almanya’nın Münih kentinde 9-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek IAA Mobility 2025 fuarında T10F’in lansmanının yapılması planlanıyor.

Togg T10F, iki farklı batarya seçeneğiyle pazara sunulacak. 52,4 kWsa kapasiteli versiyon 350 kilometre, 88,5 kWsa kapasiteli büyük batarya ise 623 kilometre menzil sunacak. Tek motorlu arkadan itişli versiyon 160 kW (218 PS) güç ve 350 Nm tork ile 0’dan 100 km/s hıza 7,2 saniyede ulaşırken, çift motorlu dört çeker versiyon 320 kW (435 PS) güç, 700 Nm tork ve sadece 4,6 saniyelik 0-100 km/s hızlanma değeriyle dikkat çekiyor.

Araçta 12,3 inç dijital gösterge paneli, 29 inçlik merkezi ekran ve 8 inçlik ek kontrol ekranıyla toplamda 41,3 inçlik ekran sunuluyor. Snapdragon işlemci destekli yüksek hızlı bağlantı, Trumore uygulaması ve yapay zeka tabanlı sistemler de T10F’nin teknolojik donanımını güçlendiriyor. 180 kW DC hızlı şarj desteği sayesinde batarya yüzde 20’den yüzde 80’e sadece 28 dakikada doldurulabiliyor. Ayrıca araç V2L özelliği ile harici cihazlara enerji sağlayabiliyor.

• Isi pompasindan haber var mi? Ya da yeni sensor vs den . 3-4 yıl olmuş ya da daha gelişmiş pil ya da işlemciden. Ben anlamadim gerçekten şekli değiştirip ruzgar katsayısıni arttırmak disinda napilmis , keske daha çok geliştirmeler yer alsaydı . Aynı tas aynı hamam oldu.
    Deselerki geciktik ama şu geliştirmeleri yaptık .

Kardeşim t10x var gayet memnun, yazılımsal sorunlar çözüldü geçen günlerde klima arızalandı 1 günde çözdüler benzeri bir durumu corsa elektrikle yaşadım 1 hafta sürdü. Yol tutuş ve genel konfor olarak vs. t10x beğendiğim bir araç ama suv kullanmaktan bıktım, fiyat/performans olursa alacağım bir adet.

işlemci ve bazı sensörlerde değişiklik olduğu söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. obc miydi neydi enerji arızası verdiren birkaç parça yerine tek ve daha sağlıklı çalışan bir parça konmuş. geliştirmeler var yani, en azından aracın yazılımının daha sağlıklı ve hatasız çalışması için güncellemeler yapılmış donanım ve yazılım olarak.

keşke şu gizli kapı kolları t10x ten de çıkarılmadan kullanılsaydı. aracı daha premium gösteriyor, kapı kolu bile etkili görüntüde.

egea diyen arkadaş göz doktoruna gitmeli bence.

t10x den çok memnunum. Gelecek senelerde yanına bunu da alabilirim.

geliştirme olmadı diyen arkadaşlar yazılım konusunda daha iyi bir işlerim yapılmış, ısı pompası yine yok ancak farkını lütfen youtube’a girip 50 km fark ettiğini izleyebilirler. İşlemcisi bir üst işlemci seçilmiş. sensörlerin odak noktaları iyileştirilmiş.

lütfen yorum yapmadan önce araştıralım.
  • Tasarım harika, bu araba satar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Düşük menzil 450 olsa iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aracın lastiğinin yanakları da çok ince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Corolla megane civic golf gibi daha akılda kalıcı isimler bulunsa daha iyi olur diye düşünüyorum

• Isi pompasindan haber var mi? Ya da yeni sensor vs den . 3-4 yıl olmuş ya da daha gelişmiş pil ya da işlemciden. Ben anlamadim gerçekten şekli değiştirip ruzgar katsayısıni arttırmak disinda napilmis , keske daha çok geliştirmeler yer alsaydı . Aynı tas aynı hamam oldu.
    Deselerki geciktik ama şu geliştirmeleri yaptık .

işlemci ve bazı sensörlerde değişiklik olduğu söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. obc miydi neydi enerji arızası verdiren birkaç parça yerine tek ve daha sağlıklı çalışan bir parça konmuş. geliştirmeler var yani, en azından aracın yazılımının daha sağlıklı ve hatasız çalışması için güncellemeler yapılmış donanım ve yazılım olarak.

keşke şu gizli kapı kolları t10x ten de çıkarılmadan kullanılsaydı. aracı daha premium gösteriyor, kapı kolu bile etkili görüntüde.

• the_hornet kullanıcısına yanıt
    Boyabat

• Giriş seviye bataryanın da menzili benim için yeterli değil çünkü alırsam evin tek aracı olacak.
    628 km menzilli aracın yıllık mtvsi 50k olacaksa almayayım kalsın.

Hangisi alınır şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dropzone -- 22 Ağustos 2025; 13:52:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tasarım bildiğin Egea olmuş. Ön de niye ızgara tarzı tasarım var, içten yanmalı değil ki bu araç .

• Kardeşim t10x var gayet memnun, yazılımsal sorunlar çözüldü geçen günlerde klima arızalandı 1 günde çözdüler benzeri bir durumu corsa elektrikle yaşadım 1 hafta sürdü. Yol tutuş ve genel konfor olarak vs. t10x beğendiğim bir araç ama suv kullanmaktan bıktım, fiyat/performans olursa alacağım bir adet.

Teala'nın yeni tasarımı çok güzel. Eski kasa dahi harika. Yazılım zaten dünyada bu seviyeye çıkabilen yok. Togg ise bildiğin egea. 40 küsur inç ekran varmış ama bir Tesla ekranı konforu, hızı, birşey izlerken verdiği mükemmel görüntü kalitesinde değil. Tamam kötü bir araç değil ama. Çinlilerin her gün birbirinden harika tasarımlı ve donanımlı araçlar ürettiğini görünce bu da sıradan kalıyor. Yeni birşeyler vermiyor

• Keşke! Keşke konsept olarak gösterilen araç satılsaydı. Premium havası vardı. Sadece kapıları normal hâle getirilip satılabilirdi. Aston Martin gibi çok kalite ve lüks görünüyordu. Bu çok sıkışık tasarım görünüyor.

• Tamam 2 kapasite falan anlarım da, düşük kapasitenin de 350 olması fazla düşük değil mi? 350 min sanki kesin mi olacak? Yok yazın başka, kışın başka, 5 kişi bindiyse başka, bagaj doluysa başka, 3-4 sene geçtiyse başka olacaksa, yani bir de bu koşullarda 200km ye falan düşecekse epey zor olmaz mı? Hani düşük paket 500- yüksek paket 700-800 falan olsa tamam.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    bence değil. çünkü büyük kapasite demek daha ağır batarya demek ve daha çok enerji tüketmek demek. şehir içi kullanacak olan ve evde şarj imkanı olanlar için menzil fazlasıyla yeterli. ha bu dediğim günümüz teknolojisi için. yarın bir gün batarya ağırlığı ve batarya maliyeti sorun olmayacak düzeye gelir o zaman haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 22 Ağustos 2025; 14:40:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.