|
Bildirim

1 Mobil
|
Isi pompasindan haber var mi? Ya da yeni sensor vs den . 3-4 yıl olmuş ya da daha gelişmiş pil ya da işlemciden. Ben anlamadim gerçekten şekli değiştirip ruzgar katsayısıni arttırmak disinda napilmis , keske daha çok geliştirmeler yer alsaydı . Aynı tas aynı hamam oldu.
Deselerki geciktik ama şu geliştirmeleri yaptık . |
|
Tasarım bildiğin Egea olmuş. Ön de niye ızgara tarzı tasarım var, içten yanmalı değil ki bu araç .
|
|
Kardeşim t10x var gayet memnun, yazılımsal sorunlar çözüldü geçen günlerde klima arızalandı 1 günde çözdüler benzeri bir durumu corsa elektrikle yaşadım 1 hafta sürdü. Yol tutuş ve genel konfor olarak vs. t10x beğendiğim bir araç ama suv kullanmaktan bıktım, fiyat/performans olursa alacağım bir adet. |
|
Tasarım harika, bu araba satar
|
|
Fiyattan haber verin, devletimiz BYD' yi değil de kendi markasını desteklerse memnun oluruz.
|
|
Giriş seviye bataryanın da menzili benim için yeterli değil çünkü alırsam evin tek aracı olacak.
628 km menzilli aracın yıllık mtvsi 50k olacaksa almayayım kalsın. |
|
belki malum bıyığı temsil ediyor
|
|
işlemci ve bazı sensörlerde değişiklik olduğu söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. obc miydi neydi enerji arızası verdiren birkaç parça yerine tek ve daha sağlıklı çalışan bir parça konmuş. geliştirmeler var yani, en azından aracın yazılımının daha sağlıklı ve hatasız çalışması için güncellemeler yapılmış donanım ve yazılım olarak. keşke şu gizli kapı kolları t10x ten de çıkarılmadan kullanılsaydı. aracı daha premium gösteriyor, kapı kolu bile etkili görüntüde. |
|
egea diyen arkadaş göz doktoruna gitmeli bence.
t10x den çok memnunum. Gelecek senelerde yanına bunu da alabilirim. geliştirme olmadı diyen arkadaşlar yazılım konusunda daha iyi bir işlerim yapılmış, ısı pompası yine yok ancak farkını lütfen youtube’a girip 50 km fark ettiğini izleyebilirler. İşlemcisi bir üst işlemci seçilmiş. sensörlerin odak noktaları iyileştirilmiş. lütfen yorum yapmadan önce araştıralım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
|
işlemci ve bazı sensörlerde değişiklik olduğu söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. obc miydi neydi enerji arızası verdiren birkaç parça yerine tek ve daha sağlıklı çalışan bir parça konmuş. geliştirmeler var yani, en azından aracın yazılımının daha sağlıklı ve hatasız çalışması için güncellemeler yapılmış donanım ve yazılım olarak. keşke şu gizli kapı kolları t10x ten de çıkarılmadan kullanılsaydı. aracı daha premium gösteriyor, kapı kolu bile etkili görüntüde. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dropzone -- 22 Ağustos 2025; 13:52:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kardeşim t10x var gayet memnun, yazılımsal sorunlar çözüldü geçen günlerde klima arızalandı 1 günde çözdüler benzeri bir durumu corsa elektrikle yaşadım 1 hafta sürdü. Yol tutuş ve genel konfor olarak vs. t10x beğendiğim bir araç ama suv kullanmaktan bıktım, fiyat/performans olursa alacağım bir adet. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 22 Ağustos 2025; 14:40:45 > |