Bunların bir dediğine inanmıyorum güvenmiyorum |
TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET | (5. sayfa)

-
-
TOGG olmasaydı bugün ne mersedes olurdu ne tisla.
Ferrayi bile olmadı.
Sonuna kadar güveniyoyuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylentilere göre Erdoğan bu siyasi proje üzerinden çok oy bekliyormuş.
Aracın %90'ı İTHAL ürünlerden. Fiyatını, tahminî bile söyleyemiyorlar. Olacak olan şu, yapacağız-edeceğiz diyip 5-10 maaşlı AKP militanlarına verecekler. Onlarda AÇ, İŞSİZ insanlara bak araba yaptık hikayesi satacak. Tutar mı, H A Y I R.
Dediğim gibi, tamamen siyasi projedir. Bu projeyle baskı yapmaya çalışan her trole hemen ENFLASYON, İŞSİZLİK, DÖVİZ, YOKSULLUK üzerinden karşılık verin. Seslerini kısın.
Ekim ayında neden bunun SİYASİ proje olduğunu herkes anlayacak. O zaman göreceğiz kim haklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 24 Ağustos 2022; 0:22:38 >
önceden de sizler gibi düşünüyordum artık bekleyip göreceğiz.
togg artık hükümet değişse bile ortakların el değiştirip varlığını sürdürecektir.
artık çoğu bitti azı kaldı bu projenin.
arabayı kimler alacak derseniz. kamu kurumları, araba kiralama şirketleri, belediyeler ve durumu yeten ve yerliliğe önem veren(siyasi boyutunu ayrı tutuyorum.)ler alacak.
eğer başarılı olunursa aktrollerin elinde meze olacaksınız. haberiniz olsun.
-
zaten öyle olacak. ya seve seve ya sevile sevile alacaklar
-
bayraktarın erdoğanın damadı olması baykar ı en üst seviyeye taşıdı.
-
12 gün sonra neden siyasi proje olduğunu, geleceğinin olmadığını anlayacaksınız. Ceosu bile uçmuş, 100 yıllık markaları yeneceğiz diyor. Yılda 5 bin araç üreterek?..., YERSEN.
Yine bunların siyasi çıkar hevesiyle yapılmış boş işlerini sorgulayanlara karalama ve iftira kampanyası yapacaklar. Yine amaç ülkeye fayda değil, kendi siyasi bekaları olduğu ortaya çıkacak.
Senin haksız çıktığını görmek için değilde. Türkiyenin birseyleri daha basarabildigini görmek için umarım bu proje başarılı olur.
Fiyattan bahsetmissin. Önce c segmenti suv modellerin fiyatına bak. Sonra togg a bir fiyat biç
@BlackGhost12 29 ekimde de konuya bekleriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 19 Ekim 2022; 2:24:57 >
nasıl yalan konular açtığınızı görsün millet ona yarar
arabanın tamponunun ucu fabrikanın kapısından çıktı bile
reis yapar
AKP'nin politik şovu, diğerleri gibi. Yahu bu ülkede TOGG'dan daha yerli otomobiller var. Renault, Tofaş ve Ford-Otosan'da üretilen bazı modeller TOGG'dan daha fazla yerli.
Ayrıca, global dünyada tamamen yerli bir otomobil olmak zorunda mı? Tamamen göz boyama ve AKP şovudur. Yerseniz misali. Koyun çok ya, uyut ve oyları topla gitsin.
-
Ne dediysek o. Biz yanılmayız. Şerbetliyiz artık.
Twitterda, facebookta, haber sitelerinde yorumlara bakın. Ya AKP fanatikleri ya ofisli troller, ağız dolusu sövmüş saymışlar muhaliflere. Çünkü bu onların siyasi projesi. Amaç iş yapmak değil, algı yapmak.
Akıllı olmalıyız. Onlar azınlık. Gündem belirlemelerine izin vermemeliyiz. Onların gündeme siyasi yön verme çabalarını umursamayarak, ilgilenmeyerek pasifize etmeliyiz. Önemli olan 90 milyonun hayatı, bunların siyasi bekası değil.
Bişey biliyoruz ki konuşuyoruz. Daha kaç ay önceden söyledim, bu projede siyasî menfaatler gözetiliyor. Muhaliflere baskı aracı olarak kullanılmak isteniyor diye.
SÖZDE daha DÜN yahu, DÜN... kapsayıcılık açılımı yapmışlardı. Ama işte hep SÖZDE.
Bir yandan dövüp, bir yandan el uzatır gibi yapıp önümüze gelecek sandıktan paçayı kurtaracaklarını zannediyorlar. Gerçekler öyle bir acıtacak ki. Yılmayız, usanmayız. Ülkemiz için.
Seçimden sonra fabrika tofas satılır. Renoult üretim yapar.
Cennette arsa satanların kurduğu ve desteklediği Parti'nin yaptığı hiç bir proje'ye inanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X