Şimdi Ara

TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tank palet fabrikasini 50 milyon dolarlik modernizasyon icin katarlilarada ayni erdogan satti.

• alex59 kullanıcısına yanıt

TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET | 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli ama sürekli bu siyasi proje üzerinden muhalefete çamur ve iftira atılıyor. Çünkü Babacan'ın dediği gibi, AKP'nin millete sunabileceği hiç bir şey kalmadı. Böyle siyasi şovlarla tükenmiş partisinin fanatik tabanını tutmaya çalışıyor.

Aracın fiyatı: 30 Bin Euro

Tasarım: İtalyan

Batarya: Çinli

Motor: Alman

Ama proje yerli ve milli???

Çocuk kandırdıklarını zannediyorlar. 15 senelik şerbetliyiz. Hiç bir algı operasyonunu yemeyiz. Yeni yönetim neyin ne olduğunu ortaya çıkaracak, göreceğiz ve göstereceğiz gerçek amaçlarınızı vatandaşa. NOKTA.

• Ön siparişe neden açmıyorlar?

• sabe s kullanıcısına yanıt

2023'te 7000, 2024'te 23.000 araç üretme planı var. Ön sipariş açılsa, AKP ile İLLEGAL zenginleşmişler dışında kimseye sıra gelmez. Oyları daha da düşer. Sürekli algı operasyonu çekmeleri boşuna değil.

• fotoğrafı dıkkatlıce bakarsanız sankı atalyode yapılmıs gibi güya milleti yuttaracak madem araba üreteceksın sessiz sedasız uretimi yapar ne zaman yollarda gormeye baslarım o zamana ınanırım

• TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET |

Unutturmayacağız..

• cumhurfatih c kullanıcısına yanıt

2 milyon oldu bileTOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET | 

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bu rakamlari kendini acikladilar. Eger oyleyse kime ne satacaklar bunlar. Yahu araba dokuluyor olsa, motoru dahi olmasa su adedi zorla yandaslarina aldirirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika kuruldu, ilk band üretim gerçekleşti.

inanmak değil bunun adı. gördük hocam aracı.

Hükümetler gider, ülke ve şirketler kalıcıdır. öyle olmak zorundadır.

Cahil muhalifler (affedersiniz hakaret değil ama gerçek bu) bunu anlayamaz.

VW'nin efsanevi aracı Bettle, eğer bizde üretilseydi emin olun bu muhalif düşünce içinde çoktaaan iflas ederdi. VW gibi marka doğmadan biterdi.

özet geçeyim.

Bettle'ı, Adolf Hitler, yine Nazi partisi üyesi olan Ferdinand Porsche'a diyor ki bize bir otomobil tasarla. Olay burdan başlıyor.

Hitlerden sonra :

sonra İngilizle işgal ettiğinde, Henry Ford 2'ye hibe etmek istiyor ama adam beğenmediğinden reddediyor, sonra Opel'in yöneticilerinden birine bırakıyorlar. üretim yine bettle olarak devam ediyor.

-*--------

Şimdi burdaki muhalif mantıkla ilerliyorum bu VW ve Bettle projesine:

"bu Nazi partisinin fabrikasıdır, ne VW'yi ne de Porsche'un hiç bir ürününü istemezük, bunlar oy için yaptıları bunu... " falan filan işte...

------

Hocam bu ülkede kimse, yok şöyle fakirleştik yok şöyle olduk kimse ağlamasın. herkes layıkını yaşıyor ben de dahil buna. Bu ülke bu kadar işte.

Vecihi Hürkuş'un başına gelen, Devrim otomobillerinin başına gelen, Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasının başına gelen ile şu anda sözüm ona Togg'a (her ne bahanesi olursa olsun) karşı duran mantık, akıl yada akılsızlık ve cahillik aynıdır.

-----

Bu arada ilk elektrikli otomobil tasarımcıların başında Ferdinand Porsche gelir. 1900 'lü yıllardaki elektrikli bir araç protip olarak üretmiştir:)) bence harika bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 23 Temmuz 2022; 12:36:47 >

• Beyler siz neyin kafası yaşıyorsunuz

Biz zat geçen ay 10 tır ibc ben toog gönderdim

Bir o kadar malzeme aldılar

Bunlar boşa mı aliyorlar

Basf ile anlaştılar

• Tüm trollerin karapropaganda amaçlı kullandığı projenin başarı şansı yoktur. Çünkü siyasi projedir.

Troller toggdan bahsediyorsa enflasyondan girip işsizlikten çıkın. Yapmak istedikleri algı operasyonu yerle bir olur.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Daha Beetle yazmaktan acizsin konuşuyon.

• Bir tanıdığım İHA ve SİHA lara inanmıyorum dediğini duymuştum. Bu tip insanlara bir şey söyleme çalışmak, anlatmak boşa kürek çekmek olduğu için sadece güldüm ve güldüm. Düşündüm taşındım yine güldüm......

Zorlu center gidip görebilirsin. Yada Eylül de trafiğe çıkınca görmeye başlarsın İnşallah.

NOT: Bu arada benim çocuk'un çalıştığı yerli fabrika (muhtemel iktidar karşıtı, fabrikada mescid dahi yokmuş) TOGG için parça üretiyor. sadece togg için değil tesla, porşe vs. üst segmenler içinde. Siz hala inanıp inanmama peşindesiniz. Bırakın artık bu piskolojiyide keyfini çıkarın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 7 Ağustos 2022; 16:42:47 >
  • Togg yapılır , banttan da iner , satışı da başlar , Avrupa pazarına da açılabilir. Bunlar çok uzak konular değil. Fakat ülke gerçekleri ve teknolojik gelişmelere göre ürünün belirlenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Bugün togg , Renault un artık üretimini bıraktığı ya da bırakacağı 1,5 dci verimli motoru üretip togg un kasasına tasarımına hiç dokunmadan monte edip satışa çıkarsa bence bu ülke menfaatine çok daha mantıklı iş yapmış olurdu.

Elektrikli araç üretiminde her gün yeni bir teknoloji veya verimli bir ünite ortaya çıkıyor. 5 sene önce yapılan elektrikli araçlara bakın. Şimdi üretilenlere bakın. 5 sene sonra belki tek şarj 1500 km konuşacağız. Genel kabul görür bir oran dünya genelinde tutturulmadan bu işe girmek benim fikrime göre hedefini tutturamayacak bir efor.

Bugün , normal sürüşte 300 km yi bile görmekte zorlanan Porsche taycan lar ve muadili lüks araçlar bile 3-4 yıl sonra saksı olacak. Kimse yüzüne bakmayacak. İçine 10 şarkı yüklenebilen MP3 çalarlar vardı. Onun gibi düşünün.

Bu sebepten togg , çıkış tarihinde ne kadar iyi olursa olsun elektrikli araç teknolojisinin kat edeceği çok yol var ve satışa çıktığında ilgi çekse dahi 2-3 sene sonra ciddi revizyonlara ihtiyacı olacak. Bu sebepten az yakan , sağlamlığı kanıtlanmış 1,5 dci türü bir motor ile satışa çıksaydı çok daha faydalı olurdu düşüncesindeyim. Sonrasında elektrik işi bir standarda oturduğunda elektrik modelleri de yapılırdı zaten.

Dikkat ederseniz dünya genelinde de fosil yakıt araçlar kalkacak diyorlar fakat zamanı halen değişiyor , en son Almanya da yan çizdi diye biliyorum. Kaldı ki günümüzde elektrik altyapısı oturması en az 30 sene belki fazla sürer. 3-5 milyon nüfusu olan , doğru dürüst araç kullanmayan minik Avrupa ülkeleri ile kıyaslamamak lazım durumu. Kaldı ki Norveç İsveç gibi ülkeler elektrik altyapısına da 20 yıldır para harcıyorlar. Bugün biz aynı iş hanında klimalara yüklensek şalter attırırız. Düşün ki aynı anda 80-100 arabaya şarj etmek için nasıl enerji lazım. Oturduğum sitede 1050 araçlık otopark var.

• -Almanya'da Mercedes firmasında çalışan bir grup Türk mühendis Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın'da isteğiyle TOGG projesine katıldıklarını açıkladı.

Almanya doğumlu olan ve Mercedes firmasında uzun yıllardır çalışan Taha Uluhan ise “Artık bizim bu tür yetişmiş, kendine inanan gençlerimiz olduğu sürece biz bunları üretiriz, bunları üretmenin ötesinde de artık elektrikli otomobilde dünya ülkeleriyle yarışa gireriz” açıklaması yaparak TOGG bünyesine katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET |

• 5 bın tl asgarı ucret alan calısanların beynını mesgul etmeyın boyle algılarla . Adamalr para bollugundan kendılerıne ozel araba uretecek fırma actılar. kac kısı 1ç5 mılyon tl para verıp togg alabılır resmen algı operasyonu

• Yapılamaz deniliyordu. Buraya kadar gelindi.
    29 Ekim de seri üretim baslanacak deniliyor. Ülkemiz adına grur verici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 milyonluk araba ha var ha yok ne yazar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halil altın h kullanıcısına yanıt

Yav argen mi var senın araba lastıgı dısında bişey uretemıyorsun Endustrı 5.0 çin malı araba uretım fabrıkası ulkede acılınca neresı gurur verıcı? Dolar 18 tl olmus asgarı ucret 5 bın tl sen somurulmekten gurur mu duyuyorsun simdi? Çalışan insan o arabayı alabılecek mı? Uretım olan refah sahıbı ulkelere bak bakayım asgarı ucretle ne alıyorlar? Kölelikten gurur duyanı, karın tokluguna hırsıza çalışmaktan gurur duyanı da ılk defa goruyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.