bu tamamen propaganda gibi geliyor. hangi 6 lı masa üyesinin üretimde ki bir şeyi kapatmayı söylediğini ya da ima ettiğini duydunuz? 6 'lı masa , torpille para kazananların kaynaklarını tüketeceğiz diyor. Bundan eğer tüm üretim tesislerini kapatacağı söyleniyorsa bence kara propaganda. Son 20 yılda özelleştirilen , üretimi durdurulan (örneğin seka) hangi fabrikayı 6 'lı masa kapattı? |
TOGG projesine inanıyormusunuz? | ANKET | (3. sayfa)

-
-
-
Bu prje ile ilgili kafamda deli sorular var. Misal;
TOGG projesinin hayata geçirilmesi için harcanan paranın geri kazanımı için geçen süre ne olacak acaba? Ya da böyke bir kazanım olacak mı
Ülkemizde şarj istasyonları çok az. Verimli bir şekilde kullanılabilecek mi.
Euro Ncap gibi uluslararası testlere girecek mi. Geçebilecek mi?
Bu kadar kısa sürede yedek parça, servis ağı nasıl kurulacak.
ÖTV, KDV gibi yüksek vergiler bu araca da uygulanacak mı? Yoksa bunlar olmadan yandaşlara mı teslim edilecek.
Halkın bu projeden ne gibi bir çıkarı olacak.
Böyle bir fizibilite yapıldı mı?
-
Bu kadar millet aptal olamaz
Sozu geldi aklima..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satış rakamları az olacağı için sürdürülebilir olmayacaktır. Refah düzey artmadan bu proje tutmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işler böyledir. Özel sektörde de belediyecilikte de bu tür şeyler gördük. Karşı görüşten bir ekip gelince projeyi iptal eder.
Geçen gün CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun tweeter hesabından Bayraktar projesine ve ailesine laf edildi. Daha sonra troll hesap dendi. Adam resmi tweeter hesabından ben böyle bişey demedim dedi. Süleyman Soylu bu haberi gerçek sanıp çıkıp biryerlerde bunu konuştu iş iyice büyüdü.
Çıkıp bi CHP'li bir basın sözcüsü yok efendim biz iyi giden projelerin arkasındayız falan demedi. Bu akşam belki çıkıp der, bilemiyorum. Çıkıp bu konu hakkında bir iki laf etmezse benim dediklerimin haklılık payı artar.
-
bu şekilde ele alacak olursak thy, demir yolları, ptt, vs. vs. hep kapatılmalı.
-
inanılmayacak bir proje değil. sonuçta elektrikli aracı icat etmiyorsunuz. yeterki paranız varsa her teşebbüsün yapabileceği bir şey. sonuçta üretilmişi birleştirip üretiyorsunuz. araç çıkabilir üretilebilir hatta yurt dışına da satılabilir. bunlar hayal şeyler değil. asıl mesele teknoloji üretmektir. bizim halk bunu anlamaz araba yapınca sanıyor ki teknoloji üretiyor. kaba tabirle yurt dışından telefon getirip üzerine marka basmaktan halli bir olay sadece
-
Bahsettiklerin kapanmaz ama Bayraktar, Tusaş, Roketsan ve Aselsan'da son 10 yılda yapılan teknolojik iyileştirmelerde Erdoğan'ın büyük desteği var. TOGG ise doğrudan destekli zaten.
-
ooouuuu bu mesajdan itibaren bu fikrin kaynağını anlamış bulunuyorum.
-
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Benim herhangi bir kitleye fanatikliğim yok.
-
Ülkenin zengin kesimi alır biner. Dar ve orta gelirliler binemediği gibi sağda solda propagandasını yapar.
-
Aracın satış fiyatını TL cinsinden de olsa, asıl hesap USD üzerinden olacak. Ve geçen yıl bahsedilen rakamlar 50-60 bin USD civarıydı. Gerçekçi olursa 1 milyon civarında fiyat olması gerekiyor. Ancak seçiminde etkisiyle belki belli bir sayıdaki aracı daha uygun fiyata gösterip satabilirler. O da zaten köşe başı kişilere gider muhtemelen.
-
- TOGG aracı ilk kez bir otoban yolu üzerinde test edildiği görüntüler sosyal medyaya sızdı.
-
Lüx bir araç bu kardeşim. Evler de yerli malı ama her evi herkes alamıyor. 1 milyona da ev var 100 milyona da . Senin gücün nekadarsa ona yöneleceksin.
-
Çıktığı zaman kısmetse bir tane taksi yapacağım İnşallah. Ne gidiyor bee...
https://twitter.com/thhsynkrgz/status/1543515188699308039?t=pNySFG7EcJKuOeDbftmqQA&s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç üretilir bunda bir şey yok, önemli olan alabilecek miyiz? Tabi ki hayır.
-
projenın bırılerıne para kazandıracagı kesın. Vatandaşlar artık araclarını satıp bısıklete yonelmeye basladı benzın ve elektrık fıyatlarına sureklı zam gelıyor. Togg cıktıgında daha da cok zam gelmış olacak zaten . Yanı yerlı milli arac degıl bu yerlı halka gosterıs yapma aracı mlsf
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X