|
Togg kullanıcılarına yaz boyunca yüzde 20 indirimli şarj avantajı
-
-
Birazdan CHP ilçe teşkilatlarından bankamatik trolleri damlar buraya, Togg'u kötülemek için sallamaya başlarlar. Adamlar milli olan herşeye "aman bundan Erdoğan nemalanır belki" diye düşmanlık ediyorlar.
Yarın birgün iktidara gelseler bu askeri teknolojilerimizi, yerli otoyu veya herhangi bir yerli teknolojimizi karaladıkları insanlara bunların aslında ne kadar da faydalı olduğunu anlatıp ikna etmeye çalışacaklar.
-
ek olarak banka kampanyalarıyla birleşiyorsa zaten çok ucuz olan elektrikli ulaşım maliyeti daha da uyguna gelir. hem de dc ile hızlıca biter şarj işlemi.
_____________________________ . -
4More için yaptıkları sıfır faiz Temmuz kampanyasındaki miktarı Long Range için de uygulasalardı iyiydi.
ÖTV ile daralan paket fiyatlaması ile birlikte LR için olan kampanyanın yetersiz olması müşteri kaybettiriyor.
-
Tesla supercharger bu indirime rağmen kendi araclarina daha uygun hizmet veriyor yanlış gormediysem. Yerli-milli vs diye pazarlanan trugo daha ekonomik olmalı, elektrikli tesvikinde samimi iseler bir müddet kâr etmesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Başından beri olması gereken buydu ve kalıcı olması gerekiyor. Supercharger da tesla 10,5 liraya şarj ediyor.
-
Bence de kalıcı olmalı, ayırca yaşadığım yerde istasyon eksikliğinden şu an elektrikli araçtan uzak duruyorum maalesef
_____________________________ -
Tesla Supercharge ücretlerine %5 zam yapmış. 12,30 TL olan KW ücreti 13,00 TL olmuş. Dün okudum.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
Keşke Tesla harici araçlara 20 TL yapsa. Adam Hyundai Kia grubundan araba almış bir kere bile sorgulamamış kardeşim sen bu aracı bize sattın da bunun Türkiye de şarj altyapısını kurdun mu. ? Yok 800V mimarim var diye ortada gezerler 70kw ile şarj etmeye calısır dururlar
_____________________________ -
Araç satışı ve Altyapıyı aynı şirketin sunma zorunluluğu mu var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sunma zorunluluğunu bilmiyorum ama şöyle bir şey var. Togg Trugo'yu kurmuş. Bayramlarda, özel günlerde Togg aracınıza elektrik alırsanız indirimli alabiliyorsunuz. Sistem aracınızı tanıyor. Ucuz elektrik veriyor. Başka marka araba ile gitseniz normal fiyattan dolduruyorsunuz. Tesla da kendi araçlarına ucuz şarj imkanı sağlıyor.
Yani her elektrikli otomobil markası kendi şarj makinelerini kursa, kendi markasından araba alanlara ayrıcalıklar sunsa çok güzel olur.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Birazdan CHP ilçe teşkilatlarından bankamatik trolleri damlar buraya, Togg'u kötülemek için sallamaya başlarlar. Adamlar milli olan herşeye "aman bundan Erdoğan nemalanır belki" diye düşmanlık ediyorlar.
Yarın birgün iktidara gelseler bu askeri teknolojilerimizi, yerli otoyu veya herhangi bir yerli teknolojimizi karaladıkları insanlara bunların aslında ne kadar da faydalı olduğunu anlatıp ikna etmeye çalışacaklar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt






