Şimdi Ara

Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeşilmişik anlatsam da başka türlü bakıp konuşacaksın, anlatamıyorum, dinletemiyorum. Diyalog bir yere varmayacak, konuşmayı bitirelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Keşke kendi adına konuşsaydın. Ben 1-2 gün önceki konuşmamızda eleketrikli bir suv beniim de olmalı diyen üniversiteli gençle konuştuğumu sanıp özür dilemek için gelmiştim.. Fakat karşımda herkes ve insanlar diyen ezber bir papağan buldum. Kusura bakma. Terbiyem çerçevesinde rahatsızlığımı bu şekilde ifade etmek zorunda kaldım. İyi geceler.

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt
    Kendimden bahsettim, herkesten bahsettim. Ben başka bakıyorum, sen başka bakıyorsun, anlaşamayacağız arkadaşım, ortak noktada buluşamayacağımız ortada. Üniversitede çalışıyorum, öğrenci değilim, içinde olunca sektörün sorunları görmek mümkün fakat daha uzatmayacağım, takışmayalım, sürtüşmeyelim, bunu istemiyorum. Sana da iyi geceler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg ÖTV ye tabi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tespit gibi tespit yaparım

Hangisini kaldırsan altından kk çıkıyor  

Gördüğünüz üzere,bu elemanlar benim için muhalif falan değiller, ciddiye alınacak tarafları da yok

Bir de şikayet etmiş cevap veremeyince:))

@Wacom Intuos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Ekim 2024; 8:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her düzeysiz mesajını sikayet edecegimi söylemistim. Daha önce etmiyordum cünkü moskof s400'leri konusunda tartısabilecegini düsünmüstüm, ancak topuk yapınca, ben de sikayet ettim.. Öyle üc kurusa bir köfte yok.. Hem düzeysiz mesaj göndereceksin hem tartısmadan topuklayacaksın..  

Bana göre de senin gibiler muhalif degil mesela hem CHP'li olacaksın, hem de parti baskanına karsı olacaksın.. Parti baskanı aday olmasın diyeceksin.. Böyle bir sey var mı yahu? AKP'liler gidip soldan aday cıkartıyorlar mı? Neymis belediye baskanları aday olmalıymıs, secimi de ondan kaybetmis yapma yav.. Ciddi misin?  

Böyle seyleri savunanların cogu zaten akp'liydi dertleri de ibb baskanı aday olsun, kaybetsin, ibb baskanından kurtulalım hayalleriydi..  

o yüzden sürekli olarak belediye baskanlarını aday yapın propagandası yapıyorlardı chp secmeninin cogu zaten yemedi..

Ben artık CHP'li de degilim oy vermiyorum fakat o baska konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ekim 2024; 11:20:16 >

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Ben kimseden korkmam Mike Tyson herkesin yumrugu yiyene kadar bir planı vardır diyor..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ekim 2024; 14:56:34 >
  • 2 senedir olduğu gibi bu kasım ayında da ÖTV düzenlemesi bizi bekliyor o zaman. Bakalım , altları mı yukarı kaldıracaklar ? Yoksa Yukarıyı mı aşağıya indirecekler, göreceğiz.

Olmasını istediğim. Ötv'nin matrah'a göre belirlenmesi. Togg V2 ile Tesla SR aynı fiyattalar. Şu vergi oranlarıyla Togg 4x4 de Tesla LR - Performans ile aynı fiyata gelir. Matraha göre düzenleme olduğunda Togg , Tesla araçların çift motorluları %20 lik dilime girerse. Hem yeni yılda ÖTV ve KDV den elde edilecek gelir %62 bandında artmış olur. Hem de araç satışları dolayısıyla dış borç fazla artmadan vergi gelirleri artmış olur. Hem devlet Hem de Vatandaş bu işten karlı çıkar.

Ama aşağıları arttırırlarsa , Hem vatandaş kaybeden Hem devlet.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.