< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
Bell, bir kesime yapılmış kampanya.. |
|
JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir . DH
Eski Üyelerin Mekanı... 2005 Üyesi. |
|
zengin mi ediyoruz bakkaldan aldıkların yuzde 40 karla satılıyor yine birilerini zengin ediyorsun :) bu mantıkla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
4 büyük takım Coca Cola sponsorluğundan vazgeçti. TOGG'un ortaklarından Anadolu Grubu'da Cooca Cola iştiraki. Bilginiz olsun. Merak edenler için link aşağıda |
|
Saçmalık. Bu boş safsatalar ile büyük kulüplerin ve şirketlerin yaftalanması ve düşük zekalı halkı kendine düşman etmemek için mecburen sporsorluktan vazgeçmesi saçmalıktan ibaret. Coca Cola'nın İsrail'le bir resmi ilişkisi yok. Medyanın toplumların gazını almak için hedef olarak koyduğu şirketlerden biri sadece. Filistin'e hiç bir şirket yatırım yapmazken Coca Cola kaç tane fabrika kurdu oraya. 70 senedir bir tane Müslüman geçinen şirket Filistin'e yatırım yapmış mı acaba. En basitinden İsrail'e desteğini resmi olarak açıklayan şirket Mercedes. Ceo direkt olarak açıkladı bunu. Linki aşağı bıraktım. Mercedes bayisine gidip arabaları taşlayan grup gördünüz mü, yolda Mercedes araç kullananları zorbalamaya çalışan bir grup gördünüz mü? I am deeply shaken by the news and pictures that are broadcasted around the world since the terrorist attacks against Israel. And I am extremely concerned about the potential repercussions for peace… | Ola Kaellenius | 417 comments https://www.linkedin.com/posts/ola-k%C3%A4llenius_i-am-deeply-shaken-by-the-news-and-pictures-activity-7120793188419653632-z6Mk?trk=public_profile_post_view |
| _____________________________ |
|
satılık köprüm var knk ister misin |
|
|
aynı hesap fabrikan var satis sonrasi destek o bu nakliye fabrikada calisan insan yok mu.senin maasin her arttiginda 3 tl ye alinan domatesin 30 tl ye satılması dert degil bu dert ha ????????? bak birileri yine cebe indiriyor.toki flan fakirler ev alsin diye yapilmiyor yine elinde para olması lazım degil mi ama ev sahibi miktari arttikca satislar azalir bu yuzden sana taksitle ödeme imkani veriliyor ki ev araba sahibi olman isteniyorki daha alt gelirliler daha uygun butceli ev ve arabalara ulasmakta rahatlasin talebin azalmasıyla. tabiki fiyatlar yuksek buna bisey demiyorum ama gelenlde aglayanlar suan araba stoklayanlar ev stoklayanlar.enflasyona göre fiyat artisi gorulmuyor bunlarda birileri derken hic is yapmayan tatilden tatile kosan beliriyor gozumde kimden bahsettigini bilmiyorum suan. yani kampanyanin yada urunun hangi kitleye olmasi suan önemli degil sonucta birileri kazanmasa ürün sana nasıl gelsin .üretmen icin devlet tesviki mi lazim isci mi lazim bunlarda ureticinin ihtiyaci senin soyledigin mantikla ne diyelim hicbiri olmasin mi diyelim.ama market urunleri olmasin diyemezsin ama sunu dersin ciftci direk urununu alsin marketlere yada tuketiciye satisi yapsin buma neden yapilmiyor diye isyan et.ama gidipte bir otomobil her parcayi farkli ulkelerden getiriyor üretimi satisi pazarlaması daha komplike olan bi üründe kim kazaniyor demen .markette domatesin neden 10 katina satiliyor demenden daha mantiksizdir.dalindan koparilip yenen birseyin bu durumunu konusmak gerekmiyor mu önce.50 yildan beri illaki sifir araba alicam diyen memur görmedim ben. ayni zamanda salcasiz yemek yapiyorum domates yemiyorum diyende görmedim . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Yaz yaz nereden geliyor, çevirme lafı pirocular gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
18ini doldurmamış ortaokul terk ergenlerin ne yapmasını bekliyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|