Şimdi Ara

Togg, Aralık kampanyasını duyurdu: Yılın son ve en yüksek finansman desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İtalya dan geliyor direk söylüyorum, burada sadece ekranları montaj yapılıyor,, dandik vestel tarafından urettirilen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rekabet kurumu nerede hani haksız rekabetlerde ona buna ceza yazan E şimdi nasıl oluyor niye bankalardan biz başka araç almak için böyle faizsiz ya da çok düşük faizli kredi alamıyoruz acaba kimleri zengin ediyoruz bu arabaları alarak 🤦🏻

• Her ne kadar araba üretiyor olmamız muhteşem olsa da halk alamayınca yerli olmasının da bir anlamı kalmıyor. Kısa vade için konuşuyorum. Uzun vadede bir çok otomobil markamız ve her alanda markalarımız olursa ve artık üretme kısmında çok daha iyi olursak gelişen ekonomi ile de hayat daha güzel hale gelebilir. Ama bunu bizler göremeyiz çünkü bu bir kaç senelik iş değil. Torunlarımızın torunlarının çocukları görürse bu bile iyi ihtimal. Yani bu araba bizler alalım diye değil birkaç nesil sonramızdakilerin artık iyi markalara sahip olan bir ülkenin vatandaşları olsun diye atılmış bir adım. Zenginler alır o ayrı. Benim anlattığım başka.

Montaj ile imalat arasındaki temel fark kaporta üretiminin nerede yapıldığı sorusunun cevabıdır ,motor ve sistemler ayrı mevzuu

Dolayısıyla devasa büyük kalıplar ile yapılan gövde ve alt parçaları üretimi nerede yapılıyorsa yerli ifadesi o ülke için geçerlidir .

Bu üretimin nerede yapıldığını bilen varsa konu aydınlanır çünkü press makinaları ve kalıpların sahibi aracın da esas sahibidir .

JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&amp;#39;nindir .

• western-digital kullanıcısına yanıt

zengin mi ediyoruz bakkaldan aldıkların yuzde 40 karla satılıyor yine birilerini zengin ediyorsun :) bu mantıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TOGG'un ortaklarından Anadolu Grubu'da Cooca Cola iştiraki. Bilginiz olsun.

Merak edenler için link aşağıda

Saçmalık. Bu boş safsatalar ile büyük kulüplerin ve şirketlerin yaftalanması ve düşük zekalı halkı kendine düşman etmemek için mecburen sporsorluktan vazgeçmesi saçmalıktan ibaret. Coca Cola'nın İsrail'le bir resmi ilişkisi yok. Medyanın toplumların gazını almak için hedef olarak koyduğu şirketlerden biri sadece. Filistin'e hiç bir şirket yatırım yapmazken Coca Cola kaç tane fabrika kurdu oraya. 70 senedir bir tane Müslüman geçinen şirket Filistin'e yatırım yapmış mı acaba. En basitinden İsrail'e desteğini resmi olarak açıklayan şirket Mercedes. Ceo direkt olarak açıkladı bunu. Linki aşağı bıraktım. Mercedes bayisine gidip arabaları taşlayan grup gördünüz mü, yolda Mercedes araç kullananları zorbalamaya çalışan bir grup gördünüz mü?

www.linkedin.com
    I am deeply shaken by the news and pictures that are broadcasted around the world since the terrorist attacks against Israel. And I am extremely concerned about the potential repercussions for peace… | Ola Kaellenius | 417 comments
    https://www.linkedin.com/posts/ola-k%C3%A4llenius_i-am-deeply-shaken-by-the-news-and-pictures-activity-7120793188419653632-z6Mk?trk=public_profile_post_view

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Şimdi en basit haliyle anlatalım 5 kişinin yaşadığı bir evde anne evin bütçesi ile 1 adet kek yapıyor ve bu keki 100 liraya mal ediyor akşam eve gelen kocasına bu keki 150 liraya satıyor bu durumda kadın kar ederken adam zarar ediyor yani asıl evin bütçesi bir kişi kazanırken genel olarak kaybe uğramış oluyor Ben ne zaman ki bu 100 liraya yaptığım keki yan komşuya satarsam ancak o zaman ev ekonomisine katkıda bulunmuş oluyorum ayrıca bakkalların %40 karla sattığını düşünüyorsanız biraz maliyet muhasebesi bakmanız lazım dükkan giderleri kira elektrik ısıtma varsa soğutma çalışan gideri ve devletin aldığı vergiler bakalım bu %40'lık fark bile bunu karşılıyor mu ayrıca üretilen arabanın yüzde kaç karla satıldığını bir araştırın dilerseniz

satılık köprüm var knk ister misin

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Ayda 68 bin ödeme için başka konut, araba vs.. gibi büyük ödeme olmayacak şekilde eve net 200 bin maaş girmesi gerek . 200 bin aylık kılçıksız gelir halkın %1 inden azdır. İyide 200 bin maaş alan bunu alır mı dünyalar kadar tercih var. Bu togg projesi net siyasi projedir. Halka gram faydası yoktur. Sadece şu olabilir. 2.elde 1.5m altına düşer tamamına faizsiz 60 ay kredi verir

aynı hesap fabrikan var satis sonrasi destek o bu nakliye fabrikada calisan insan yok mu.senin maasin her arttiginda 3 tl ye alinan domatesin 30 tl ye satılması dert degil bu dert ha ????????? bak birileri yine cebe indiriyor.toki flan fakirler ev alsin diye yapilmiyor yine elinde para olması lazım degil mi ama ev sahibi miktari arttikca satislar azalir bu yuzden sana taksitle ödeme imkani veriliyor ki ev araba sahibi olman isteniyorki daha alt gelirliler daha uygun butceli ev ve arabalara ulasmakta rahatlasin talebin azalmasıyla. tabiki fiyatlar yuksek buna bisey demiyorum ama gelenlde aglayanlar suan araba stoklayanlar ev stoklayanlar.enflasyona göre fiyat artisi gorulmuyor bunlarda birileri derken hic is yapmayan tatilden tatile kosan beliriyor gozumde kimden bahsettigini bilmiyorum suan. yani kampanyanin yada urunun hangi kitleye olmasi suan önemli degil sonucta birileri kazanmasa ürün sana nasıl gelsin .üretmen icin devlet tesviki mi lazim isci mi lazim bunlarda ureticinin ihtiyaci senin soyledigin mantikla ne diyelim hicbiri olmasin mi diyelim.ama market urunleri olmasin diyemezsin ama sunu dersin ciftci direk urununu alsin marketlere yada tuketiciye satisi yapsin buma neden yapilmiyor diye isyan et.ama gidipte bir otomobil her parcayi farkli ulkelerden getiriyor üretimi satisi pazarlaması daha komplike olan bi üründe kim kazaniyor demen .markette domatesin neden 10 katina satiliyor demenden daha mantiksizdir.dalindan koparilip yenen birseyin bu durumunu konusmak gerekmiyor mu önce.50 yildan beri illaki sifir araba alicam diyen memur görmedim ben. ayni zamanda salcasiz yemek yapiyorum domates yemiyorum diyende görmedim .

• Bir insanın verdiği cevaptan ne olduğu üç aşağı beş yukarı rahatça anlaşılıyor uzun destanların içinde yatan en ufak bir fikir düşünce matematik yok vallahi Allah sonumuzu hayır getirsin deyip duruyoruz ama zaten ne olduğumuz ve ne olacağımız ortada

Tamam aç konusunu forum bilgilensin

Yaz yaz nereden geliyor, çevirme lafı pirocular gibi

18ini doldurmamış ortaokul terk ergenlerin ne yapmasını bekliyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.