Şimdi Ara

Tofaş servis sigortası yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende bi doğan slx var dün sabah 150 160 la giderken araba servis sigortası yaktı ve sonradan akü suyu kaynadı bu sorunlar neden olur teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 150-160 gitme

  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Reis arabayı denemek için gittik zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arıza dediğin çaydanlıksa çalıştırma  

  • Merhabalar. Bende 90 model Şahin 5 vites var. Hocam bu arabalarla yüksek hızlarda malum güvenlikten bahsetmek mümkün değil. Bunun yanında mekanik de 120'den sonra güven vermiyor. Ben de bir defa 160 yaptım ancak tüm alt takım ve bağlı rulmanlar, fren sistemi, direksiyon kutusu, mafsal ve lastikleri sıfırlamıştım. Aracı orijinal tutmaya özen gösteriyorum. Motul yağ kullanıyorum. Geçen hafta bol yokuşlu bir yola gittim. 40 dk boyunca biraz sıkıştırarak devir düşürmeden devam ettim. Motoru çok sık kontrol ederim. Dönmeden önce kaputu açtım. Yağ filtresinin üstünden yağ sızdırmış. Biraz ilerledim motor yağını müşürden dışarı atmaya devam ediyor.    Tüm bakımlarını özenerek yapıyorum, beni bu güne kadar yolda bırakmamıştı. Motoru biraz sıkıştırınca yağ müşürünü patlatmış. Yağ müşürü benden önceki sahibi dahil en az 8 yıldır değişmedi. Eğer elektrik tesisatı eski ise veya kolaya kaçan ustalar yüzünden arap sacına dönmüşse bir yerlerden şase almış olabilir. Şarj dinamosunun bakım zamanı çoktan geçmiş olabilir. Sigorta kutusu kontrol edilmeli. Daha birçok bir çok sebep sayılabilir.


    Öte yandan, arka tekerlekler eğer rulmanlar zamanında değiştirilmez ise tekeri kilitleyip fırlatma riski varmış. Yerinden de çıkabilirmiş. Bunu ilk öğrendiğimde hemen gerekli parçaları değiştirdim ve dikkat ederek kullanıyorum. 100 km/süstüne çıkmıyorum. Motoru çok zorda kalmadıkça sıkıştırmıyorum.


    @emre.eren_ @emre.eren_





  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ustam kusura bakma 2 hafta olmuş bildirimde gelmemiş

    Araba su hortumu çatlamış ordan da su kaçırınca şarj dinamosuna gelmiş oda servis sigortası yaktırmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.