Şimdi Ara

Tofaş Doğan Marka Aracım Çalışmıyor Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşarlar Ankaranın Havasını Biliyorsunuz Ayaz Ve 4-5 Gündür -10-20 Arası

Aracı 3 Gün Önce Aldım .

Aldıgım Kişi Antifirizi Eksik Tamamlarsın Dedi. bende tamamlamadım unuttum gitti ilk arabam biraz heycanda var tabi

Dün Aracı Calıstırmaya Kalktım Çalışmıyor Takviye felanda yaptım Benzindede/LPG'dede bi türlü calıstıramadım .

kafamda olan tek soru acaba motor suyu donmusmudur

bi zarar vermiş olabilirmiyim ?

Eger Donduysa Nasıl Bi Çözüm Uygulayabilirim Yardım Edin.

Forumda günlerdir donmuş araçlara yapilmasi gerekenler paylasiliyor hocam,alin ilik bir su ve dökün motorun donmuş kisimlarina. Mumkunse araci kapali bir yere alin,isitici calistirin kapali mekanda biraz. Boru baglantilarini elle yoklayin donmus mu diye. Bir de bosaltabiliyosaniz radyatördeki suyu bosaltip ust kapagndan antifriz ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haislip_13

Su donmus ama calistirmayi denemissiniz. Calismadigi bence şansiniza olmuş,calissa bi süre sonra devirdaim acmak isteyip acamicak araç ve daha kötü olacakti.

Forumda günlerdir donmuş araçlara yapilmasi gerekenler paylasiliyor hocam,alin ilik bir su ve dökün motorun donmuş kisimlarina. Mumkunse araci kapali bir yere alin,isitici calistirin kapali mekanda biraz. Boru baglantilarini elle yoklayin donmus mu diye. Bir de bosaltabiliyosaniz radyatördeki suyu bosaltip ust kapagndan antifriz ekleyin

hortumlar yumusak donma yok acaba motorun su kanalları ne durumdadır. veya radyötör hortumları donuk degilse calıstırsam bi sorun olurmu ?
  • Ben radyatördeki suyu bosaltip antifriz eklenmeden o araci calistirmamaniz taraftariyim. Zaten bunu yapabiliyosaniz radyatördeki su da donmamis demektir. Illa şu veya bu sekilde o antifrizi ekleyeceksiniz öyle degil mi

Ben radyatördeki suyu bosaltip antifriz eklenmeden o araci calistirmamaniz taraftariyim. Zaten bunu yapabiliyosaniz radyatördeki su da donmamis demektir. Illa şu veya bu sekilde o antifrizi ekleyeceksiniz öyle degil mi

yarın ilk işim antifiriz eklemek ekledkten snra beklemem gerekiyormu direk basıyımmı marşa:D
    Yedek su deposuna da eger tam dolu degilse antifriz ekleyin,komple suyla doluysa bi sekilde tahliye edip onu da %50-%50 su-antifriz karisimi haline getirdikten sonra marsi basin. Almazsa 3 denemeden sonra,araci zorlamayin bi baska zaman deneyin

Peugeot 307 çalışmıyor ! Acil!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marş hiç mi basmıyor yoksa basıyor da almıyor mu ?

Orijinalden alıntı: nk061

Marş hiç mi basmıyor yoksa basıyor da almıyor mu ?

basıyor ama almıyor.

Ne kadar heyecanlisiniz o marşa illa ki basacaksiniz sabirli olun
    Yedek su deposuna da eger tam dolu degilse antifriz ekleyin,komple suyla doluysa bi sekilde tahliye edip onu da %50-%50 su-antifriz karisimi haline getirdikten sonra marsi basin. Almazsa 3 denemeden sonra,araci zorlamayin bi baska zaman deneyin

:) persembe günü işim var o güne kadar halletmem lzım :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.