Şimdi Ara

Tofaş Şahin aldım. Her polis çevirmesinde durduruluyorum. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
19.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstüne alınma ama memur milletini gram sevmem. Burunlarından kıl aldırmayan, her şeyi bildiklerini sanan, işi ağırdan alan tipler. Hepsi için geçerli değil ama benim rastladıklarım böyle nedense. Bide maaş yetmiyor etmiyor diyorlar ama gidip kime oy verdin diye sorsan alayı akp der.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 22 Aralık 2016; 19:46:28 >
  • hem araba hemde plaka :)
    işin şakası bir yana eskiden beri polisler genelde gariban araçlarını daha çok durdururlar
    çünkü diğerlerinde torpilli birisi çıkıp başı belaya girebilir
    ama birde gerçekten bu arabalar apaçi arabası olarak seçilmiş ,arkan dönükken bile bunları tahmin edebiliyorsun
    egzoz bağırtısı ve bangır bangır müzik sesi varsa bakmaya bile gerek yok :)
  • plakan yüzündendir plakanı çevir birde harf sayı kombinasyonunu malum parti yap emniyet şeridinden gitsen genede polis durdurmaz.
  • Uzun zaman sonra ilk kez baştan sona tüm mesajları okuduğum güzel bir konuya rast geldim keşke her zaman böyle konular popi olsa :D

    Şaka bir yana tecrübeli abilerin deneyimlerini aktarıp bizlere fikir vermesi güzeldi onlara da bir teşekkür borcumuz var.
  • İnsan gibi kullanmıyorsunuz çünkü bu aracı. kimde görsek bu aracı "basim mi kanka" modundalar.
    Şimdide düğmeden egzoz sesi moda olmuş heralde aç kapat falan
  • Arabasını satarken malum site ilanına "MEMUR'DAN" ibaresi koyanlardan olmayın.
  • astra var ben de yüzde90 her çevirmede durduruluyorum
  • Tofaş serisi bütün araçları durduruyorlar ve şuan gençlerin tercihi sürekli ne varsa artık keşke samara flash filan alsaydin.
  • Sanki bir tek apaçiler tofaş kullanıyor öyle bir abartıyorsunuz ki ortada bir çok civic,golf,polo,scirocco,207,corsa kullanan apaçi var onları da sayın bir zahmet izmirde oturuyorum 92 model şahinim var arabada hiç bir değişiklikte yok orjinal neredeyse 1 yıldır bende bir kez köy yolunda jandarma durdurdu alkol testi yaptı onun dışında hiç bir çevirmede durdurulmadım sorun sizlerde bence tofaşın hangi parçası elektronikte sanayiden çıkamıyorsunuz kara düzen araba parça ucuz işçiliği kendiniz bile yapabilirsiniz millet keyfinden binmiyor bu arabalara gidin bakın avrupa arabaların parçaları ne kadar ne kadar işçilik alıyorlar görün bol keseden sallamak kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 22 Aralık 2016; 9:1:36 >
  • o araçta yaş gençse arızalar bulunur 2 2 daha 4
  • Normal, tofaş kullanıcılarının bir çoğu genç ve maddi durumu biraz daha alt kısımda olan insanlardan oluşuyor, genelleme yapmamız gerek bir çoğu uyuşturucu vs kullanıyor. Bu kesim dışında kullananlar araba ucuz parçası ucuz diye kullanıyor. Bu şekilde kullanan kesimin bir çoğu tehlikeli hareketler yapıyor.

    Kullandığım araçlar genelde sıfır olduğu için hiç durdurulmadım desem yeridir. Doğru mu değil , bir taktik vereyim çevirmeye yaklaşınca aracın içi gözükecek şekilde iç aydınlatmaları açın genelde durdurmuyorlar.

    Bir tavsiyem daha var Tofaş dışında uygun araçlar bakın aynı zamanda kendiniz için.. hele kış zamanı siz bir şey yapmasanızda başka araçlar kayıp size çarpsa teneke kutu araç hemen ikiye ayrılıyor..
  • Memur maaşı ve haftalık çalışma saatleri ne kadar hocam?
  • Herkes sizin gibi güzel kullansa arabasını hiçbir şahini polislerin durduracağını sanmıyorum... Trafikte görüyoruz sürekli drift, makas atmalar... bu yüzden şahinleri durduruyorlar...
  • Konuyla alakalı değil belki ama ucu dokunduğu için belirtmek isterim; Türkiye'de abartı egzoz, merceksiz xenon/beyazfar(özellikle tofaşlarda çok denke geldim) trafikten tamamen men edilecek şekilde ceza verilmesi lazım.. Zaten bu profiller yüzünden bu tarz arabaların ismi kötüye çıktı artık
  • seyfiican kullanıcısına yanıt
    depo tarafında mı oturuyorsunuz avcıların tam olarak neresinde?
  • Hocam seni Mazda'ya davet ediyorum.
  • denetimler sıkı artık, yıllar sonra ilk defa otobüste kimlik kontrolü yaptılar.
  • Yabancı plaka çoğu zaman dikkat çekiyor sen bir de teneke araca biniyorsun elbette durdururlar. Ben de çift kabin pick up kullanıyorum yabancı plaka, neredeyse her çevirmede durduruyorlar ama garipsemiyorum ben polis olsam ben de şüpheli görürdüm kendimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde de kartal var 2001 ama piyasadaki en temiz arabalardan biridir üzerinde sonradan yapıştırma bir etiket dahi yoktur. 19 yaşındayım arabayı 2 yıldır kullanıyorum ne kendim ne abimle ne de ailemle birlikte çevrildim. ankara da yaşıyorum ki ankara da en çok çevirmenin olduğu şehirdir. bence arabanın dışından veya içindekinin tipinden anlıyor polis kimin ne olduğunu. çünkü 4-5 yıl önce polis bizi durdurmuştu(annem-babam-ben vardık) içinde aile olduğunu görünce devam et demişti ondan aklımda kaldı bu olay.

    arabanın ss ini de bırakıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 22 Aralık 2016; 15:52:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alatay

    Sahinleri kaldirirsak apaci tayfa yok olur mu acaba ?

    Diger sorum ise bu apaciler yok olmaz ise araba konusunda ikinci tercihleri ne olur ?

    Bende o sizin tabirinizle apaçi tayfasındanım. Arabam basık,egzoz var,farlarım xenon falan filan.
    Şahinleri kaldırırsan ki bu mümkün değil,o tayfa yok olmaz. Başka bir modele yönelir.
    Benim ve bir çoğunun tercihi de yine arka itiş Bmw E30 tarzı arabalar olur.

    Son olarak belirtmek isterim ki tofaşı modifiye eden herkes her yerde yanlayacak veya insanları tehlikeye düşürecek hareketler yapacak diye bir kaide yok. Bir çoğumuz arabasını zevkine göre yapıp,yere yapıştırıp aheste aheste kullanır ben dahil . Ama bunu yapan kişi sayısı da bir hayli az ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.