Şimdi Ara

Tofaş Şahin aldım. Her polis çevirmesinde durduruluyorum. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
19.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğu plakalı araç görünce yönümü değiştiriyorum belli olmaz patlar falan
  • Bir yeşil toros çek düzelir tüm bu durum
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Yok hiç düşünmem o tür araçlar. Marea alarak bu hatayı hayatımda bir defa yaptım zaten. İyi bir ders oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvrm155 kullanıcısına yanıt
    Bir ara muhabbetimiz oldu sadece. Ondada açık öğretim sınavına geç kalacağım memur bey dedim. 1 dk bekletti sonra nerede sınava gireceksin dedi yerini söyledim yolu bilmiyorsan tarif edeyim dedi teşekkür ettim ayrıldım :) öyle insanlarda denk geliyor arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da Şahin kullanan bir arkadaşım demiştiki: - Yolda 4 tane çevirme varsa Şahini 6 kere durdururlar..

    Demekki doğruymuş
  • Benim konut kredisi borcum var ama hiç rahatsız hissetmiyorum uyurken. Otomobil için anlaşılabilir bir şey cebindekiyle almak, ama lüks araca binme tutkunuz varsa veya sınıf model yükseltme isteğiniz varsa, iyi bir kazanç olmadıkça sadece hayal olarak kalır. Orta gelirli aileler veya kişiler borçsuz ev araba sahibi? biraz zor sanki... Yıllarca birikim lazım.
  • *Lazrail* kullanıcısına yanıt
    bu iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis haklı. Kuş serisinin durdurup da sürücünün sabıkasız çıkma ihtimali yok denecek kadar az. Zaten kullanıcı kitlesi yüzünden harcandı bu araçlar.
  • Maaleaef iş sebebiyle avcılara taşınma gafletine düştüm, her gece saat 10dan neredeyse sabaha kadar şahinler doğanlar müzik son ses açık mahallede tur atıyor. Lanet gelsin böyle işe kafayı yemek üzereyim, senin yazdığınla alakaso yok ama içimi dökeyim dedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden var böyle bir olay. Geçenlerde emanet Kartal ile bir yere gitmek zorunda kaldık ailecek. Babam, annem, ben varız arabada. Çevirme filan da yoktu, normal bir şekilde yüzlerce aracın arasında seyrediyorduk. Polis arkamıza geçti ve sağa çekin işareti yaptı. Babam indi arabadan, ne oldu filan diye sormuş ve öyle ailecek olduğumuzu görünce ''birine benzettik'' deyip yollamışlar. Bu olayın en büyük sebebi ülkemizdeki Kuş serisi kullanıcıları. Ama bizim durdurulma sebebimizin ülkemizin içinde bulunduğu sebeplerden dolayı güvenlik olduğunu düşünüyorum. Araba 91 modeldi, dökülüyor zaten. Herhalde kıllandılar ne var içinde diye
  • Marea gibi lüks bir otomobili almandaki hatayı geçtim, hiç bir memur elindeki tüm parayla araba alır mı, böyle bir müsriflik olabilir mi? Siz memurlar hep aynısınız kardeşim nasılsa 657'ye tabiyiz, 50 yıl yaşasak 50 yıl maaş gelecek neyse elimizdeki para hepsiyle araba alalım, hiç geleceği düşünmek yok.

    Derhal Şahini sat, temiz bir serçe al, kalan paraya da sıkı sıkı sarıl hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz. Belki ölür gidersin kalan akrabana borç değil para kalsın, onlara güzel bir aylık bağlansın. Hayatı kendin için değil başkaları için yaşa, dünyaya güzel bir miras bırak. Serçenin daha az yakması da senin gibi bir memur için ayrıca avantaj, bunları da düşün.
  • Tamam borca girmemek için ayağını yerden kesicek araba almışsın ama hayatından daha mı önemli kağıt gibi araba hemde imaj olarak kötü bir görünüme sahip polislerin gözünde bence Kendi sağlını ve konforunu düşünerek biraz daha taşın altına elini sokarak daha iyi bir araba almanı tavsiye ederim güvenliğin hepsinden önemli bence Allah kaza bela vermesin.
  • Plaka degistirmen sart camlari da filmsiz yap pek sorun kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi a8 almak lazım.. .
  • Keşke o paraya uno alsaydın
  • Sizinle alakası yok bu yazdığımın yanlış anlaşılmasın.

    Bizim evin önü viraj.Viraj olduğu için de sürekli araba kaydıran,drift yapan tipler var.
    2 gün önce yine biri drift yapıyordu.Baktım balkon camından yine Tofaş.Tabi ki şaşırmadım.


    Çevirmelerde düşük modelli eski araçlar durdurulur genelde.
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, çevirmelerde polisin istediği şey (kural diye de duymuştum) aracın farlarını kapatıp iç ışıkları
    yakmak imiş.

    Ben öyle yapıyorum, tabii ki emniyet kemerinin takılı olması da iyi olur.
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Bilmeden fikir sahibi olmak böyle bir şey işte.

    Kamu kurumunda çalışıyorum. Memurum. Çalıştığım kurumun bütçesi merkezi yönetim bütçe kanununa dahil değil, hatta kanun gereği belli bir kısmı devlete aktarılır. Ayrıca kurumlar vergisi (ve hatta net kar) baz alındığında şirketler içerisinde ilk 10dadır. Senin maaşından kesilen vergiyle ödenmiyor benim maaşım. Benim sarf ettiğim emek sonucu ortaya çıkan kazanç sana hizmet edilsin diye devletin kasasına giriyor.

    Çalışma şartlarından bahsedersem bayılırsın, bu sana yeter.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada @Virtual Reality nikli kişinin torpilli olduğuna inanmaya başladım. Yöneticiler bu konuda bir açıklama yapsın. 15 dk. önce cevap yazmıştım, ve yukarıda da birisi daha yazmıştı. İkimizin yorumu da silinmiş. Ben aynı cevabı tekrar yazdım, silinip silinmeyeceğini merak ediyorum.

    Mesaj zamanı 0:31:03

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet böyle bişey var. kafaya takmayın belgeleri gösterin devam edin. benzer olay arkadaşımın başına gelmiş kendilerinde şahin var. parkdan çıkar çıkmaz motorlu polisler durdurmuş sol aynayı kapalı unuttu diye. böyle bir ceza olduğundan bile haberi yok çocuğun bide artislikmi yapıyosun diye sormuş polis arabadan çıkmadı diye. çocuğun hiçbir artniyeti yok. benide her havalimanına girerken çevriliyorlar sakallarımdan dolayı sanırım yabancı il plakası olduğunda çevirme ihitmalleri fazla oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.