ARKADASLAR TOEFL SINAVIYLA İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM GİRENLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞSINLAR BENDE YAKINDA GİRECEĞİM BİRÇOK BİLGİYE İHTİYACIM VAR HER TURLU BİLGİ TECRUBE VE DOKUMANLARI BURADA PAYLAŞALIM
evet arkadaslar bende girmek istiyorum bu sınava giren arkadaslar varmı?puanlama nasıl oluyor?en yuksek ve en dusuk puanlar kac oluyor hangi aşamalardan geciliyor sanıldıgı kadar zormu yoksa duzenli calısmayla yuksek puanlar alınabilirmi?
2006 da değişikliğe gidilecek.daha zor hale gelecekmiş.
yigitkarakilic@hotmail.com daki şahısa sorabilirsiniz toefl i kandada da kazanmış olan bir insandır
hocam benim bi kuzen var bu sene girecekti sınava çalıştı meer sınav için extra dan başvuru yapması gerekiodu bilmiomuş giremedi sınava çalıştııyla kaldı
kazandım 193 yaptım hiç çalışmadan
temeliniz yoksa şöyle 4-5 senelik, gerçeği söylemek gerekirse işiniz zor
quote:
Orijinalinden alıntı: wiccan
kazandım 193 yaptım hiç çalışmadan
temeliniz yoksa şöyle 4-5 senelik, gerçeği söylemek gerekirse işiniz zor
ben 9 senedir ingilizce görüyorum, bu yılda üniv.de ingilizce hazırlığı sağlam bi şekilde bitirdim çalışmadan geçebilirmiyim ben şimdi, herkes çok zor diyor?
İşte sizlere 3000 soruluk Toefl deneme testleri.Bu program yalnızca grammer yani dilbilgisi testleri üzerine kurulu.Kolay gelsin.
trackfind500 linkini verdiğinin aynısı bende de vardı, çok yararlı birşey, herkese tavsiye ederim, klasik dilbilgisi boşluk doldurma yalnış düzeltme vs..
konuşma felan da var herşey var diye biliyorum... ayrıca yaklaşık 1 ay önce bir gazetede yazıyordu bundan sonra çok çok zor olacak diye... 2006'dan önce girin eğer girecekseniz diyordu...
bugün sonucum geldi 25 temmuzda girmiştim sınava 213 almışım
açık konuşalım temelim var diyorsanız takmayın, sanki bilgisayar oynuyomuş gibi girin öyle gözünüzde büyütmeyin ama sonucun elinize gelmesi minimum 1 ay sürüyor ve eğer toefl belgesine ihtiyacınız varsa, mesela 2006 yılının ortasında, bugünden girin sınava derim çünkü seneye sistem değişecek ve speaking kısmı daha türkiye için belli değil, bu belgenin geçerliği 2 yıl, o nedenle randevunuzu alın ve sınava girin arkadaşlar, benden size bir dost tavsiyesi.......
en alt ve en ust limit puanları kactır bu sınavın
toefl la ılgılı daha ayrıntılı bılgı bulabılecegım ya da toefl soru orneklerı bulabılecegım bır lınk falan var mı arkadaslar?
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
toefl la ılgılı daha ayrıntılı bılgı bulabılecegım ya da toefl soru orneklerı bulabılecegım bır lınk falan var mı arkadaslar?
hocam denedım dee, ama dedım belkı bazı arkadaslarda hazır sorular falan vardır dıe sormustum
Ben ocak ayında girmiştim 213 aldım...en güzel çalışma şekli cdlerden bol bol deneme sınavları çözmek,cambridge ve baron'un cdlerini tavsiye ederim,kadıköy akmar pasajında bulabilirsin....
ben 2002 de girmistim.. iyi de bir not geldi..cok zaman oldu , deisiklikler olmustur sistemde muhtemelen.. ama gene de calisma sekli deismez heralde... calismaya niyeti olanlr icin soyleyim.. boooool soru cozun.. ozel toefl kitaplari var.. turkiye de olmasa da amazondan falan getirtin... bazilari cd li.. daha da iyi, onlari da tavsiye ederim...duzenli calisin.. bunu yaninda kompozisyon bolumundeki konular ( yani daha onceden ciknalar) bir brosurde var... yazilmaya gittiginizde veya toefl center de bulunabilir bu brosur. onun icindeki kompozisyon konularini teker teker yazin.. kontrol etirebileceginiz bir hocaniz veya ingilizcesi cidden saglam biri varsa kontrol ettrin... yani hic olmadi hizli dusunme ve hizli kompozisyon hazirlama yeteneginiz gelisir.. bir de sinavda da bu konulardan biri gelirse , ne guzel hazirda bulunur... bende oyle olmustu mesela.. gireceklere kolay gelsiiinnnnnn....... basarilarrr...