Bildirim
TOBB ETÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Muhendislik icin cok iyi bir universite.Okula gelme sayisi da sanirim staj sayisinin fazla olmasindan kaynaklaniyor.Arkasinda TOBB gibi bir kurum var sonucta.Gidilir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kuzenim de tobb endüstride , gayetsağlam okuldur internette daha detayli araştırabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond
2 kuzenim de tobb endüstride , gayetsağlam okuldur internette daha detayli araştırabilirsin
peki itü ayarında bi okul mudur? -
up -
Ah bir de binası :(
Beyler allah rızası için yazmayın mühendislikleri( yüzde 25) burayıda tutturamazsam peder evden kovacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite 3 dönem yani yılda toplam 1 ay tatilleri var ki bütünlemeler dahil değil ayrıca ortak eğitim modeli denilen bir eğitim sistemleri var yani belli zamanlarda belli firmalarda çalışırken iş deneyimi kazanıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: olioli21
quote:
peki itü ayarında bi okul mudur?
Tabikide değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Değil naptın sen
quote:
quote:
quote:
Değil naptın sen
25-30 k arası bi şey gelecek muhtemelen -
aslında bn istanbulda oturuyorum tobb un eğitiminde daha iyi özel uni bilen var mı? malum itü tutmuyor? mesela bilgi üniversitesi, yeditepe bunlar iyi midir? -
-
quote:
aslında bn istanbulda oturuyorum tobb un eğitiminde daha iyi özel uni bilen var mı? malum itü tutmuyor? mesela bilgi üniversitesi, yeditepe bunlar iyi midir?
itü tutmuyorsa yıldız oda tutmazsa yeditepe özyegin bahçeşehir fena degil ama tabi bu özeller tobb kadar etmez istde kalmak istersen düsünülebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
quote:
aslında bn istanbulda oturuyorum tobb un eğitiminde daha iyi özel uni bilen var mı? malum itü tutmuyor? mesela bilgi üniversitesi, yeditepe bunlar iyi midir?
itü tutmuyorsa yıldız oda tutmazsa yeditepe özyegin bahçeşehir fena degil ama tabi bu özeller tobb kadar etmez istde kalmak istersen düsünülebilir
yeditepe ve özyeğin yıldızdan iyi midir ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
quote:
itü tutmuyorsa yıldız oda tutmazsa yeditepe özyegin bahçeşehir fena degil ama tabi bu özeller tobb kadar etmez istde kalmak istersen düsünülebilir
yeditepe ve özyeğin yıldızdan iyi midir ?
hayır tabikide olur mu hiç
-
Tatil konusunda bir bilgi vermek istiyorum hazırlıkta yazın 3 ay tatil yapıyorsunuz ama dönem araları az tatil yapıyorsunuz. Bölümde ise uzun yaz tatili diye birşey yok herkes 1 ay tatilleri var diyor ama yanlış ben bölümdeyim her dönem arası 1 ay tatil yapıyorum yılda 3 ay tatil ediyor az değil. Kimisi şikayet ediyor ama kimisi böyle daha mutlu tam okuldan sıkılınca tatil başlıyor tam tatil bitsin dediğinizde okul açılıyor. Tek kötü yanı siz tatildeyken diğer üniversiteler devam ettiği için memlekette sıkılıyorsunuz ama bunun iyi yanları da var. Mesela kışın en soğuk günlerinde başka okullardaki arkadaşlarım derse giderken ben sıcacık yatağımda yatıyorum :D ya da 2 dönem tatili ölü sezonlara denk geliyor ucuza yurtiçi, yurtdışı tatil yapabiliyorsunuz her sene amsterdam turu yapılıyor güz tatilinde bu biraz size bağlı. En çok karşılaştığım durum ise bana 11 ay okul var çok sıkıcı dedikten sonra her sene memlekette sıkılıp yaz okuluna kalan arkadaşlarım çok ironik geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X