Şimdi Ara

TMye geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suan MF okuyorum fakat kimya ve biyolojiden nefret ediyorum. Denemelerde falan türkçeyi cok rahat yapıyorum ama su biyolojide kimya da falan deliriyorum. TMde sinava kaç kisi giriyor is alanlari falan nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap bekleniyor

• hangi mesleği seçeceğine karar ver önce tmde avukatlık psikoloji falan var
  • Eğer Coğrafya ve Tarih çözmek daha zevkli diyorsan geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM yim . gel bence beraber Psikoloji okuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

TM yim . gel bence beraber Psikoloji okuruz.

Akşamlarıda beraber simit satarsınız
  • TMde isletme nasil ? Odtu isletme fln ?

• Geçişler bitti bu sene mf devam mecbur aynı durumdayım
  • Tm ye gel zaten mfdede iş bulanaszin

• quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

Tm ye gel zaten mfdede iş bulanaszin

TM de bu yazarlari falan soruyorlarya bu yazarlar ve eserlerini daha önceden kitapta goruyormusnz yoksa Boyle çoğu yazari falan ezberliyor musunuz ?

• Hiç bişey ezberlemiyoruz en kötü 20-30tane ezberlersin 1haftada falan işi falan boşver köleyiz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

Hiç bişey ezberlemiyoruz en kötü 20-30tane ezberlersin 1haftada falan işi falan boşver köleyiz biz

Koleyiz derken cokmu calisiyorsunuz ? :D

• He he

• MF'de okumaya devam et ama hocalardan filan ne yap et TM dersleri al yani coğrafya tarih felsefe filan çalış, MF'de ygs için okumaya devam et. Çünkü TM'de eğer hakkını verip MF'ci gibi çalışacaksan inanılmaz avantajlı oluyorsun. Çünkü TM'dekiler genelde çok çalışamayan sıkı tutmayan öğrenciler (çok çalışan TM'nin hakkını veren abiler arkadaşlar saldırmayın size ve emeğinize saygım sonsuz ben sadece genel kanı böyle anlamında konuştum kusuruma bakmayın nolur ^^). Şimdi sen MF'yi okumaya devam et 11 derslerini dinlerken YGS konularında sıkı tutmaya bak. Bak benim dersanede ve okulda bi abi vardı, böyle insan değil gözüyle bakılıyodu buna, bizim bi fizik hocamız var böyle god of fizik gibi bir şey adam, buna dmeiş ki çocuk ben sabancı %100 burslu istiyorum. (sabancıda sadece puana göre giriliyor 2 sene sonra meslek alanı seçiyorsun böyle çok iyi bir yönü var)Hoca da buna demişki direk hemen şimdi LYS için Türkçe'ye kaydol. Çocuk TM ve MF LYS'lerini oldu, MF'de 1200.'ü oldu %100 burs alamadı, TM puanında 500.'ü oldu üstelik hayatı boyu MF çalışmış bir adam bu ve sabancıya %100 burslu gitti. Yani demek istediğim TM'nin hakkını MF gibi çalışıp veririm diyorsan dediğimi yapabilirsin. Yani MF'den çıkamadığına göre sen biraz çaba göster, ve bütün fen derslerini YGS odaklı çalış. özel dersidir dersanesidir söyle bunu hocalarına onlar da illa ki sana yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

TM yim . gel bence beraber Psikoloji okuruz.

Akşamlarıda beraber simit satarsınız

• edebiyatın iyiyse fenden ygsde iyi kötü bişeyler yaparım diyosan sosyali de bi şekilde hallederim diyosan geç
    matematiği söylemiyorum onu zaten yapıyo olmalısın.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.