Şimdi Ara

Tmp uzantili dosyalari nasil acabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .tmp uzantisini degistirebilirmiyim ornegin nette baktigim bi videoyu yada filmi uzantisi .Tmp olarak gecici dosya klasoru C:\Documents and Settings\CASPER\Local Settings\Temp in icine atiyo bu dosyayi nasil pcme indirebilirm veya acabilirm ?

• Dosyayı oradan kes kopyala yaparak istediğin yere taşıyabilirsin, ayrıca Vlc Player ile izleyebilirsin..
  • kes kopyala yaptim olmuyor. dosya baska bi program kullaniyor die hata verdi. butun prog. kapattim ama yinede olmadi kesip kopyalamayi bırak VLC player ile acmayi denedim oda işe yaramadi ? bu TMP uzantili dosyalari acmam mumkunmu ?
  • bildiğim kadarıyla tmp dosyası geçici dosya uzantısı.. video olduğunu sanmıyorum.
  • ewt gecici dosya uzantisi ama bunlar temp klasorunun icide saklaniyo sanırım pcyi kapatinca otomatik siliniyo... ornegin netten baktigin bi video youtube olabilr aol olabilir iste herhangi bi videoyu izlediginde bu dosyanin icinde gecici olarak saklaniyo hemde gercek boyutlarinda yalnız uzantısı .Tmp bunu acmanın bi yolu varmi ?
  • tmp yani temporary(Geçici)

Artık dosyalardır açılacağını zannetmiyorum....
  • Bende de bir tmp sorunu var ama biraz farklı.Jdownloader programını kullanıyorum,youtube'da izlediğimiz videoların adresini kopyaladığımızda jdownloader'ın otomatik olarka adres yakalama özelliği devreye giriyor ve videoyu farklı kalitelerde kaydetmenin yanı sıra mp3 olarak da kaydediyor.
    Daha doğrusu tek adresten birkaç kategori çıkıyor,mp4,mp3 falan orada mp3 kısmında tmp olarka gösteriyor.yani mp3 olarak kaydedemiyorum.

işte bir tane örnek olarka denedim.

Tmp uzantili dosyalari nasil acabilirim?

youtube'dan adres kopyalayıp mp3 olarak kaydetmek istiyorum.tmp olarak kaydetmiş,mp3 olsun istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.