Şimdi Ara

Tm3 hukuk düşünüyorum.lys edebîyat coğrafya kaynak yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meb'de kadrolu öğretmenim.daha önce tıp fakültesi okumak istiyordum ancak fikrim değişti artık hukuk okumayı düşünüyorum.ygsye az çalışarak girdim. Tr 32 mat 30 sos 17 fen19 obp:415
    Ygs5 için çok kötü diyor herkes.lys mat edebiyat coğrafya hazırlanacağım acil yardım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şimdi burda linç edecekler beni ama siz kolay sınava girmişsiniz netler yüksek gelince gaza gelmişsiniz, lys'de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz bir de branşınız ne? İlk okul öğretmeni misiniz ya da? Eğer türkçe ya da matematikse branşınız şansınızı deneyin derim ama hedef neresi o da önemli şimdi. TM için iyi bir puan sayılmaz, ama kötü de sayılmaz

Bir de yaş kaç? Şimdi üniversiteye gidip öğrencilerle kanka olamazsınız hem okuyayım hem çalışayım derseniz hayattan bezebilirsiniz bunu da düşünün
  • Lys edebiyatta baslangic icin Fem beyaz soru bankasi,sonra yayin denizi,limit cozebilirsiniz.Ama bence edebiyatta cok kitap cozmeye gerek yok.Her konudan 300 400 soru cozun cumhuriyet haric tabi.Bol bol tekrar ezber yapin.Lys cografyadan da Odtu yayincilik guzel delta ozet dergi alabilirsiniz bu da cok iyidir.Edebiyat dinlemek icinde osh radyoyu tavsiye ederim internettn arastirirsaniz bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: intexo

Yav he he de onlara.Ygs-5 35k falan gelir tahmin ediyorum.Lys iyiyse her türlü hukuk bölümüne girebilirsin.Çok iyi olmadığını farz edelim marmara hukukta okursun işte daha ne.

Konuyu açan arkadaşın netlerle puanza'ya göre;
    2015'te 22.628
    2014'te 48.740 oluyor.
    Açıkcası ben sıralamasını 40-48k arası bekliyorum.

35k diyerek biraz iyi tahmin yapmışsınız.

Lys iyiyse her türlü hukuk olur demişsiniz tamam güzel.
    Çok iyi olmadığını farzedelim marmara hukukta okursun demişsin, mantık hatası var burada.

Adam çok iyiyse gs hukuk mu olacak?

Çok iyi olmadığını farzedelim dediğin netler nelerdir ki marmara hukuğa götürüyor?

• Sydro kullanıcısına yanıt
    Puanzadan 2014e göre hespaladım ygs-5 48k

Mat 32-2,geo 15-3,edeb 42-6,coğ 18-4 (2014 lys 2015den kolaydı ayrıca)

tm3-12k geliyor ygsyi düşük almama rağmen ki edebiyat falanda düşük. marmara 2öğretim hukuk 13k ile kapatmış.

iyi duruma geçelim

mat 38-2,geo 17-3,edeb 48-6,coğ 19-4(ygs-5 48k olarak yine her türlü 48den yüksek gelir sıralaması.tm-3 4.5k geliyor.ankara hukuk tm3 4650 ile kapatmış)

Not:Yazdığım netleri çok zor bunlar falan diye 2015 ile kıyaslama 2014e göre hesapladım

Mantık hatası falan yok ayrıca tmde 20k olsan bile derece yapabilirsin lysde olay bu.

• Fen bilgisi öğretmeniyim.şimdiden mat2 20 geo 15 tane edebiyat 20 coğrafya 10 kolaylıkla yapıyorum hayırlısı bakalım.

Daha Fazla Göster
  • Hocam okursunuz(forumdaki ilk hocam kelimesini kullanışım)
    Benim annemin arkaşı 48 yaşında adam dokuz Eylül hukuk kazandı okuyor sizde gayet tabi yaparsınız (oda fenci)

Edebiyat için limit yada yayındenizi el kitabı var ikisi çok güzeldir yayındenizi daha bir favorim konu anlatımı olarak
    Soru bankası her kitap olur limit,palme ve yayındenizi sb leri güzeldir birey ve fem de başlangıç için iyi olur kavratır

Coğrafya için eğer genel kültürünüz yerindeyse çalışmadan 16 17 yaparsınız karekök denemesi var onu alın günlük çözün zaten çözümlü bilmediğinizi öğrenirsiniz
    Mat2 içinde 25 üstüne ne kadar çıkarsınız fayda
    Başarılar ortalama bir hukuk okuyabilirsiniz bence selçuk,dokuz Eylül vs vs başarılar

• Çok teşekkürler. Mat2 25, geo 15 ,edebiyat 30 ,coğ.15 en düşük hukuka yetmez mi dersiniz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.