Şimdi Ara

Tm ts çalışacak sayısalcilar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çalışmayı düşünüyorum.kitap önerisi verebilir misiniz(çok basit kitaplar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enesdincer

Ben çalışmayı düşünüyorum.kitap önerisi verebilir misiniz(çok basit kitaplar)

ne gerek var ki bunları çalışıp hayatına bir şeyler katabileceksen çalış ama türkiyedeki müfredat hayta uyarlanmak için değil sadece ezberleyip unutmak için ama tarih ve coğrafya çalışman senn için kayıp olmaz coğrafya ve tarih genel kültürü gerçekten çok artıtır :D

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

ne gerek var ki bunları çalışıp hayatına bir şeyler katabileceksen çalış ama türkiyedeki müfredat hayta uyarlanmak için değil sadece ezberleyip unutmak için ama tarih ve coğrafya çalışman senn için kayıp olmaz coğrafya ve tarih genel kültürü gerçekten çok artıtır :D

İlk 100 basit diyolardı hatta arkadaşım hiç çalışmadan 1 kere bile 560. Oldu ts de bende çalışırsam belki girerim ilk 100 e. Kyk bursu için

• Bende edebiyat coğrafyaya calışıcam psikoloji için. :D Sayısalcıyım.ygsde 410 üstü hedefim.Sayısalcı olmakla şanslıyız baya fen ediyoruz ygs5 puanı artıyor :D tm3 puan mf4 puanına yakın :D Psikoloji eğlenceli midir bilemiyorum birazdaha arastırıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

İlk 100 basit diyolardı hatta arkadaşım hiç çalışmadan 1 kere bile 560. Oldu ts de bende çalışırsam belki girerim ilk 100 e. Kyk bursu için

ayni dsnceye sahip en az 50 tanidigim var biride ben ama 2014 te ins.ilk 100 deyim cok iddali konustum ama kndimden eminim hatta full felsefe ypcam bu kez iddaliyim

• Sözelden derece yapmak için iki etken var;

1) ygs'niz iyi olur, mesela ygs-3 veya ygs-4 ten ilk üç bine falan girersiniz(sayısalcılar genel olarak çok iyi ygs'den kazanır)
    2) sosyal bilimlerle alakalı bir hobiniz dolayısıyla altyapınız olur, lys sözelden kurtarırsınız.

sözelden ilk 100'e giren bir tm'ci olarak ygsde 3000 küsür bir şey yapmıştım. edebiyat-sosyal bilimler testlerinden toplam 27 yanlışla türkiye 72. si oldum. Ama bu yanlışlarla normal bir sınavda ilk yüz olmaz, bu seneki sınavlar baya kasılmıştı :D
    tm 10k mezuna kalmak
    2 yıl önce açıldı
    TM Hukuk Karşılaştırma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.