Şimdi Ara

Tm Sıralama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netlerimi puango’da hesapladığımda 12k civarı geliyor.Sizce bu sene 8-9k gelme ihtimali nedir hedefim olan üniversiteyi tutturmayı çok istiyorum korkuyorum.. Netlerimi yazıyorum, tahminlerinizi bekliyorum;

TYT
    Türkçe 36 D 4 Y
    Mat 24 D 7 Y
    Sosyal 15 D 4 Y
    Fen 1 D 1 Y

AYT
    Edb 22 D 2 Y
    Tarih 8 D 2 Y
    Coğrafya 4 D 2 Y
    Mat 23 D 8 Y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bırak bu işleri ben de senelerdir bu forumdayım o 1.83 lençarpma meselesi aşırı saçmaydı bunu aklı olan herkes anlıyordu zaten puanların ayrılmasından dolayı yapılan yanlış bir teknik hesaplamaydı sınavın zor veya kolay olması bambaşka bir hesaplama bu kadar net ve kesin konuşarak sadece insanları üzüyorsun büyük ihtimalle senin de sınavın kötü geldi insanları da üzerek kendini bu yalnızlıktan kurtarmaya çalışıyorsun ne sen bilebilirsin bunu şu an ne ösym başkanı bu kadar net kesin yorum yapma bak dalgana
  • EA sıralamalarının geçen seneden daha iyimser gelmesi imkansız. 14-15K dolaylarında gelecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Benimde içime öyle doğuyor peki ilk 10k aralığında ne düşünüyorsunuz

• Obp: 86,5

İmkansız kelimesini neye dayanarak kullanabiliyorsunuz ? Birçok eğitmen her yerde açıklama yapıyor bu sene tmde daha az netlerle daha iyi puanlar gelecektir diye geçen seneki netlere göre 5 net civarı düşüğünü bekliyorlar

• chaveez01 C kullanıcısına yanıt
    İlk 10K ne EA’da ne SAY’da pek bir şey oynatmaz, orasının stabil kalacağı aşikar.

• Geçen sene o birçok eğitmenin(!) sıralamaları 1.83 ile çarpın 50K adam kendini 20K görsün dediğinde biz burada tane tane açıklama yaptık ve sonuçta biz haklı çıktık.

Size hayal satıyorlar, sonuç günü onun ruhuna rahmet okuduğunda ise piyasadan kayboluyor.

Donanım Haber Forumu > Popülerlik uğruna sınav zordu diyen reklam sever paragöz rehberlikçi tayfası

• quote:

Orijinalden alıntı: -z e y n e p

İmkansız kelimesini neye dayanarak kullanabiliyorsunuz ? Birçok eğitmen her yerde açıklama yapıyor bu sene tmde daha az netlerle daha iyi puanlar gelecektir diye geçen seneki netlere göre 5 net civarı düşüğünü bekliyorlar
    Hangi eğitmen böyle dedi

Sınava ilk girişim ve anlayabiliyorsunuz ki emeklerimin karşılığını alamadığım için üzgünüm. Teşekkür ederim yine de yardımcı olduğunuz için

• kontex890 kullanıcısına yanıt
    bekir avşar’a bakabilirsin

Hocam ben senin yorumları seviyorum geçen sene hamda 10k say bu sene ne olur tahminince

• emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güzel yorumun için.
    Aynı sıralamayı referans alarak hareket edebilirsin, belki 9.7-9.8 gibi.

Teşekkürler,benim obp düşükte ondan hamı sordum obpyle baya değişyor işler bence obpnin etkisi bu sene daha da artıcak gibi hocam

• emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Artmaz hocam, OBP’si şişirilen adayların büyük yüzdesi senin sıralamanda değil. Olan aday sayısı az, diğerleri zaten normal Anadolu veya Fendeyken de o OBP’leri elde ediyor. Bildiğimiz gibi.

Tmyim ve size katılıyorum edebiyat geçen yıla göre bile daha kolaydı.Tarih hem daha kolaydı hem de geçen yıl tarihin direkt bilgi geleceği çok beklenmiyordu.Coğrafya geçen seneyle aynı.Ayt matematiği ben eşit olarak görüyorum geçen seneyle.Tyt ise Geçen seneye göre daha zordu bu yüzden dengeleniyor iş ama geçen sene sınav ilk kez yapıldı ve yıl içinde sistem tekrar değişti(fen sosyal eklendi)Öğrenciler odaklanamadı o yüzden 1 tık daha kötü gelmesi muhtemel.
  • Tercih sonuçları yüzleri güldürecektir, sıkmayın canınızı.

• Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Özellikle 20-80 bin arası diyorum ben. Şaşırtabilir EA’da ekrandaki sıralama geçen yılı referans alanlara.

• Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Edebiyat kolaydı ama geçen seneki edebiyatın aşırı kolay olduğunu gözden kaçırıyorsunuz herhalde. Bence edebiyat sosyal-1 kısmı geçen seneden farksızdı. Ayt matematik geometri hariç daha zordu

Ya bırak bu işleri ben de senelerdir bu forumdayım o 1.83 lençarpma meselesi aşırı saçmaydı bunu aklı olan herkes anlıyordu zaten puanların ayrılmasından dolayı yapılan yanlış bir teknik hesaplamaydı sınavın zor veya kolay olması bambaşka bir hesaplama bu kadar net ve kesin konuşarak sadece insanları üzüyorsun büyük ihtimalle senin de sınavın kötü geldi insanları da üzerek kendini bu yalnızlıktan kurtarmaya çalışıyorsun ne sen bilebilirsin bunu şu an ne ösym başkanı bu kadar net kesin yorum yapma bak dalgana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.