Şimdi Ara

Tm-2 de düşüş olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu senenin ygs sini göz önünde bulundurursak ve geçen seneye benzer bi lys1 sınavıni varsayarsak puanlar sizce düşer mi geçen sene gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal cok zordu umarim duser

• modernpalyaco M kullanıcısına yanıt
    Coğrafya da çok çalışanla az çalışan ayni neti yaptı hemen hemen... büyük darbe yedim coğdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafyadan full çekme hedefim vardı ösym yapacağını yine yaptı.

• Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    Doğruyu söylemek gerekirse ben son ay çalıştım. sene başından beri full çeken arkadaşım la aynı neti yaptık kismet ışte :)

• sıralamalar aynı olur ama puanlar düşecek gibi. Geçen yıl 400 puan 20k ise bu sene 400 puan 15k olabilir, olabilir yani böle bi YGS'den sonra herşey olabilir.

• Dokuz eylül hukuk 15.900 ile kapatmış 420 puan. bu dedine göre 20 puan düşüş yaşar ama siralama aynı kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: R@jda

Dokuz eylül hukuk 15.900 ile kapatmış 420 puan. bu dedine göre 20 puan düşüş yaşar ama siralama aynı kalır

ÖYLE BİRŞEY OLURSAAA

• ben düz mantık yaptım kaç puan hangi sıralamaya denk bilmiyorum sadece örnek vermek için yazdım onu ama öle bi şey olursa çokta güzel olur :D

• düşer bu ygsden sonra. daha soruların cevaplarından bile emin değiliz herkes farklı bir şıkkı savunuyor puanlar düşer sıralamaları bilmiyorum artık ne olur.
  • sen öyle soyleyince direk hayalimi yazdım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

sıralamalar aynı olur ama puanlar düşecek gibi. Geçen yıl 400 puan 20k ise bu sene 400 puan 15k olabilir, olabilir yani böle bi YGS'den sonra herşey olabilir.

Bu dediğin sıralamanın düşmesi demek zaten

• flurry. kullanıcısına yanıt
    Tm lerin bi darbe aldığı kesin. lys de zor olursa ki ben edebiyatında zor olacağını düşünüyorum puanlar bence düşer bu sene.

• Puan ve siralama birbirine paralel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: R@jda

Tm lerin bi darbe aldığı kesin. lys de zor olursa ki ben edebiyatında zor olacağını düşünüyorum puanlar bence düşer bu sene.

aynen hocam bende zor olacağını düşünüyorum her sene sınavı zorlaştırarak gittiler. gerçi bu seneki ygs zordan ziyade saçma ve kalitesizdi neyse. yine zor olur lys düşer puanlar. zor olmaması çok düşük bir ihtimal. seçim var sınav kesin kolay olur diyenler vardı mesela onlar nerde
  • tm ciler çok büyük darbe yedi. Sosyal zordu mat uçurdu türkçede de çelişkiler...
    geçen sene gibi lys 1 olursa puan düşer. Her sene düşüyor zaten 10 puan falan ama sıralama çok az düşer
  • Dusmez bence.Hatta artabilor.

• Halk arasında sıralama düştü demek bir bölüme o anki puanla girmenin önceki seneye göre daha kolay olması demek. Kastettiğim bu.

• Lys'ye bağlı. Geçen seneki Ygs Türkçe bu seneden çok daha zordu kim ne derse desin. Yani en azından paragraflar daha uzundu ve çok zaman aldı. Ayrıca geçen sene LYS1, ösym tarihinin en zor sınavlarından birisi olarak gösterildi. Mattan 50 hedeleyenler 30-35, 30 35 hedefleyenler 20 civarında netler getirdi. Bu sene de o derecede bir sınav olursa bana göre sıralamalar pek değişmez. Ama düşmeyeceğinden eminim. Hatta tersine yükselebilir. Ama umarım olmaz
  • Bu kanıya nerden vardınız?ygs de çoğu tm kötü yaptı lys mat ve edebiyat zor gelirse bence düşer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.